En oplevelse du husker

Musical

En unik totaloplevelse for samtlige sanser

Vil du gerne se en musical i hjertet af København? Hos Wallmans i Cirkusbygningen får du en fantastisk aften med vores musical-inspirerede show.

Wallmans Dinnerparty er ikke bare en musical. Det er en unik totaloplevelse, der byder på anmelderrost show, 4-retters middag & natklub. En oplevelse der samler flere generationer!

Showet byder på storslåede musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende artisteri samt akrobatik.

Mad fuldender enhver musicaloplevelse

Vi har sammensat flere menuer, der nok skal tilfredsstille de mest kræsne smagsløg. Du kan vælge ud fra 5 sammensatte smagsoplevelser. Du kommer på en gastronomisk jordomrejse, når vores knivskarpe kokke sammensætter vores menu. 

Vores traditionelle Wallmans menu giver dig fuld valuta for de købte musicalbilletter – her mangler du virkelig ikke noget! Er du vegetar eller veganer, har vi selvfølgelig også noget til dig.

Derudover følger flere tilkøbsmuligheder til jeres menu – vil du have skaldyr i stedet for oksemørbrad? Det kan vi sørge for. I skal bare sørge for at forudbestille det før aftenen!

1 million gæster 

Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans Dinnerparty her i Cirkusbygningen. Vi sætter en ære i at give vores gæster en unik oplevelse, der huskes lidt længere. Få den perfekte aften ude dine venner, familie og kollegaer.

Vi tør godt at sige, at vores musical-inspirerede show er noget helt specielt. Det er i hvert fald noget, du ikke har set før i København. Sidste år havde vi over 100 musical-shows!

Har du særlige ønsker til maden, skal du endelig bare række ud til vores servicemindede Customer Care. Vi skal nok finde en løsning til dig og dit bord, hvis behovet opstår!

Hvis du elsker musicals, så se her

Hvis du elsker musicals, så bliver du nødt til at opleve vores show her i København. Cirkusbygningens magiske rammer er med til at gøre vores Dinnerparty til en must-see oplevelse! 

Wallmans Dinnerparty består af en lækker 4-retters middag og vores anmelderroste show, der leveres af topprofessionelle artister fra alle verdenshjørner. De optræder og underholder mellem retterne, og er med til at servere og forkæle gæsterne.

Sådan kommer du til Wallmans Dinnerparty i København 

Tager du og dit selskab bilen eller står den på offentlig transport? Bare rolig, det er nemt at komme til vores musicalinspirerede show i hjertet af København. 

Med det offentlige kan I stå af ved Vesterport station. Derfra er I kun et stenkast fra Cirkusbygningen. I kan også spotte det store flotte banner, vi har hængt op – det giver en klar idé om, hvad der venter jer! Desuden vil I ikke kunne undgå at høre den stemningsfulde musik fra vores 3 mandelige sangere foran hovedindgangen.

Kommer I med bilen til musical i København, har I også flere muligheder. Vi er tæt på Axel Towers, der er lige overfor Cirkusbygningens indgang. De tilbyder 50% rabat på parkering. Det er også muligt at benytte Q-park, der ligger i Nyrupsgade.

Uanset hvad anbefaler vi, at du og dit selskab kommer i god tid til vores fantastiske musical, kommer folk fra nær og fjern. Så har I rig mulighed for nyde en lækker velkomstdrink inden scenetæppet går op!

Book dine billetter til Wallmans Dinnerparty allerede i dag

Hvis I ønsker at opleve vores Dinnerparty, så kontakt Customer Care via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller book online.

Wallmans Dinnerparty er en af de oplevelser, du ikke glemmer!