Tag festen til nye højder

Firmafest i KBH

Firmafester er en fantastisk måde at samle alle sine medarbejdere på. En velplanlagt firmafest kan endda bringe en positiv og energisk stemning til arbejdspladsen og skabe stærkere bånd mellem kollegaer fremover.

Så hvis du leder efter det perfekte sted til din næste firmafest i København, så er Wallmans anmelderroste Dinnerparty i Cirkusbygningen et oplagt valg. Til vores populære Dinnerparty tilbyder vi dig og dine gæster en fantastisk aften med anmelderroste show, lækker middag, natklub i smukke omgivelser.

Læs mere om firmafester i København hos Wallmans på denne side.

Wallmans Dinnerparty: En oplevelse, du sent vil glemme

Når I træder ind ad dørene til Cirkusbygningen, så vil du og dine gæster med garanti blive imponeret af den fantastiske stemning og de smukke, historiske rammer.

En firmafest hos os er ikke bare en almindelig firmafest i København. Det er en komplet oplevelse, hvor du kan nyde fantastisk underholdning, lækker mad og smukke omgivelser på ét og samme sted. Hos Wallmans får I en oplevelse, I sent vil glemme.

Vælg mellem forskellige lækre menuer

Der er mange grunde til at holde din firmafest i København hos Wallmans. Først og fremmest er der maden. Vi har sørget for at vores store udvalg af 4-retters menuer passer til enhver smag. Om du er til lækker oksefilet eller en smagfuld vegetarret, så er noget for alle.

Al maden tilberedes af dygtige kokke og er sammensat af sæsonens lækreste råvarer. Derfor kan du være sikker på at dine gæster vil få sig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige hos os.

Bemærk, at drikkevarer købes separat. Vi anbefaler altid at man forudbestiller lidt drikkevarer, f.eks. vores populære vinpakker.

Spektakulært internationalt show med dygtige artister

Hos Wallmans kan du opleve vores anmelderroste Dinnerparty, som byder på en enestående oplevelse med fest, levende farver og livlig energi.

Showet er en fantastisk oplevelse, hvor de dygtige artister leverer et spektakulært show  i en kombination af musik, dans og akrobatik. Alt dette foregår i stemningsfulde omgivelser i Cirkussalen, som skaber den perfekte ramme for din firmafest i København.

Så hvis du vil give dine medarbejdere en uforglemmelig oplevelse, så er Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen stedet, hvor du kan afholde den fedeste fest!

Firmafest i København med central beliggenhed

Beliggende i hjertet af København, har Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen været vært for utallige firmafester og andre festlige begivenheder. Og det har sine fordele at have en central beliggenhed i storbyen.

En central beliggenhed i København betyder at det er nemt for dine gæster at komme til og fra festen. De kan tage offentlig transport, eller hvis de bor i nærheden kan de endda gå eller cykle til festen. Dette betyder også at det er lettere for folk at tage hjem efter festen, da der er flere muligheder for at komme hjem på en sikker måde.

Der er med andre ord mange grunde til at afholde firmafesten et centralt sted i København.

Overnat i København efter festlighederne

Gennem årene har vores fantastiske shows og firmafester i København tiltrukket mange danske og internationale gæster. Og selvom vores beliggenhed er helt central i hovedstaden, så har vi altså gjort det endnu nemmere for vores gæster at overnatte i byen efter en festlig aften, ved at samarbejde med forskellige hoteller i København.

Dette samarbejde giver vores gæster mulighed for at nyde festen, uden at skulle bekymre sig om transport eller overnatning. I kan altså nyde en dejlig middag og et fantastisk show hos Wallmans i Cirkusbygningen, og derefter gå direkte til hotellet for en god nats søvn.

Alle de skønne hoteller, som vi samarbejder med ligger alle centralt i København. Desuden har de forskellige faciliteter og prisklasser. Dette giver mulighed for at vælge det hotel, der passer bedst til jeres behov og budget.

Læs mere om vores hotelpakker på denne side.

Book din firmafest i København i dag

Book din næste firmafest eller firmaarrangement i dag, og lad dine gæster få en sjov og uforglemmelig aften i hjertet af København.

Vores fantastiske team af erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så aftenen bliver som I ønsker. Book dine billetter til firmafest i København via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller book online.