Virksomheder
og grupper

Unikke fordele

Er I en virksomhed eller større gruppe på min. 25 personer, der gerne vil opleve Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen? Så se med her!

Hos os får du alt under ét tag: storslået show, lækker 4-retters middag og efterfølgende natklub. En unik oplevelse, du ikke finder andre steder i byen!

Vi har mange års erfaring med events i huset og rådgiver dig med glæde om alt fra mad og drikkevarer til pladser i salen. Som virksomhed eller større gruppe får I en skræddersyet pakke med en række særlige fordele.

Nedenfor finder du unikke fordele for +25 personer og +100 personer.

Unikke fordele for +25 personer

  • En tæt dialog med Customer Care frem til jeres besøg. En Customer Care-medarbejder vil desuden byde jer velkommen og sikre, I kommer godt på plads. Aftenens videre dialog tages med jeres tjener eller manageren i restauranten.
  • Nem seatingoversigt og rådgivning i forhold til optimal placering af din gruppe.
  • Hvis der er tilvalgt velkomstdrink, kan din gruppe få et bord i vores foyer til at nyde denne.

Unikke fordele for +100 personer

  • One point of contact fra aftalen er lavet og frem til jeres besøg. Customer Care-medarbejderen vil desuden byde jer velkommen og sikre, I kommer godt på plads. Aftenens videre dialog tages med jeres tjener eller manageren i restauranten.
  • Nem seatingoversigt og rådgivning i forhold til optimal placering af din gruppe. En seatingplan kan hænges op på vej ind til salen.
  • Hvis der er tilvalgt velkomstdrink, kan din gruppe få et særligt område til at nyde denne i vores foyer. Hvis muligt vil din gruppe få tilgang til salen via egen ”VIP-indgang.”

Byd velkommen i Cirkusbygningens Gamle Stalde

Nyd velkomstdrinken i Cirkusbygningens charmerende Gamle Stalde, der kan lejes til arrangementer for op til 150 personer. Her kan værten holde en særlig velkomsttale for jeres selskab, samtidig med at I får en unik backstage-rundvisning og et spændende indblik i husets historie.

Personligt præg på aftenen

Det er muligt at sætte et personligt præg på aftenen med f.eks. menukort og bordnumre med logo. Kontakt Customer Care for mere information.

Book Wallmans Dinnerparty

Kontakt os via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller send en forespørgsel, hvis du er interesseret i at opleve Wallmans Dinnerparty som virksomhed eller større gruppe.