Fejring

En aften fuld af magi og overraskelser

Skal du fejres med kærlighed, charme og utøjlet humor, som du aldrig er blevet det før? Et elsket højdepunkt hos os er vores fejringsnummer, hvor vi giver lidt ekstra opmærksomhed og spotlight til de gæster, der fejrer noget særligt.

Så skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller noget helt andet i hjertet af København? Så lad os fejre det sammen til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Overrask din kæreste, bedste ven eller yndlingskollega med en sjov og uforglemmelig aften i Cirkusbygningen. Glæd jer til en lækker 4-retters middag, mens I får serveret en række fantastiske shownumre fyldt med musikalske fortolkninger, forførende dans og nervepirrende akrobatik. I anledningen af den særlige dag drysser vi lidt ekstra magi og overraskelser ud over jeres aften, så den bliver ekstra festlig!

Hyldest på storskærm

Det er vigtigt at gøre opmærksom på den særlige mærkedag, når du bestiller billetter. Så er der nemlig mulighed for at hovedpersonen bliver hyldet med sit navn på storskærm og måske får lidt ekstra opmærksomhed under vores særlige fejringsnummer.

Book dine billetter

Skal vi fejre dig eller én du holder af?
Måske en fødselsdag, bryllupsdag eller et jubilæum?

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Celebrationpakke – et ekstra skud af forkælelse

Skal jeres aften have et ekstra skud af forkælelse og godt humør? Så bestil Wallmans Celebrationpakke i forbindelse med din booking. Pakken er for 6 personer og koster DKK 895.

  • 1 flaske sprudlende bobler
  • Lækre macarons i forskellige farver
  • Et festligt pyntet bord inkl. flag

*Sælges ikke nytårsaften

En personlig invitation

Vi elsker at gøre noget ud at vores gæsters store og små begivenheder – og det starter allerede inden din aften til Cirkusbygningn! Vi har nemlig lavet en flot og personlig invitation, som du enten kan printe eller vedhæfte i en mail til den person, du gerne vil forkæle med en sjov og uforglemmelig fest, hvad enten det er en fødselsdagsfest, bryllupsfest, jubilæumsfest eller noget helt fjerde.

Del din oplevelse!

Et hit hos anmeldere og gæster

Gør dig klar til at opleve vores anmelderroste Dinnerparty. CAKE, fyldt med lækkerier og overraskelser i mange lag.