Om din aften

Vigtig information

På denne side finder du vigtig information om din aften til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Læs den igennem og kontakt os på telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ.

Del venligst denne information med resten af dit selskab.

Program

Kl. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren 

Kl. 17.50 

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen 

Kl. 18.00

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

Kl. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Vi anbefaler at du ankommer til Cirkusbygningen kl. 17.30, hvor vi byder dig og dit selskab velkommen. Garderoben vil ligeledes være klar til at tage imod jer fra dette tidspunkt.

Seating til salen begynder ved ankomst til Cirkusbygningen. Bemærk venligst, at den præcise bordplacering anvises ved indgangen til Cirkussalen, hvor jeres selskabsnavn skal oplyses.

Køb af billetter

Når du har købt billetter til Wallmans Dinnerparty, så modtager du en bekræftelse fra os, som tak for dit køb. Du modtager ikke nogen billet(ter) og derfor er bekræftelsen dit bevis på købet. Du behøver ikke medbringe bekræftelsen på aftenen.

Vi gør opmærksom på at køb af billetter er bindende, hvilket vil sige at det som udgangspunkt ikke er muligt at flytte et selskab fra en dag til en anden.

Menu og drikkevarer

Hvis du har allergi, diabetes eller lignende, skal Wallmans være informeret herom senest én uge før showdato. Husk at vise den valgte menu til dit selskab, da vi ikke kan tilpasse / ændre jeres valg på dagen. Drikkevarer købes separat.

Der er altid mange festglade gæster i Cirkusbygningen og vores barpersonale vil have travlt ved ankomst. Vi anbefaler derfor, at du forudbestiller drikkevarer, så disse vil stå klar på dit bord, når du ankommer.

Vær opmærksom på, at alle barer er kontantfrie. Såfremt du ønsker at betale med kontanter, skal det ske til en tjener ved bordet.

Cirkusbygningens natklub

Cirkusbygningens natklub kan opleves fredag og lørdag, og er åben for udefrakommende gæster fra kl. 23.30. Aldersgrænsen er minimum 25 år.

Har du været til Wallmans Dinnerparty, skal du være 18 år for at kunne fortsætte festen i natklubben.

Bemandet garderobe

Vores garderobe er gratis og bemandet hele aftenen.

Det er ikke tilladt at medbringe overtøj og store tasker i Cirkussalen af sikkerhedsmæssige hensyn. Kun små selskabstasker er tilladt. Skal du have opbevaret en større taske i garderoben, kan vagterne i Cirkusbygningen kræve at få fremvist indholdet af tasken.

Løse ejendele såsom huer, handsker og halstørklæder skal placeres i en lukket taske eller lomme og ikke i fx et jakkeærme, hvor de risikerer at falde ud. Cirkusbygningen tager ikke ansvar for løse ejendele, der ikke er opbevaret korrekt.

Skulle dit overtøj eller dine ejendele i garderoben blive beskadiget under dit besøg, erstatter Cirkusbygningen maks. op til 1.000 kr. Dokumentation for at beskadigelsen er sket ved besøget i Cirkusbygningen kan kræves.

Placering

Vær venligst opmærksom på, at vi aldrig kan garantere en specifik placering, men at ønsker altid er velkomne hos Customer Care.

De fleste af bordene i Cirkusbygningen er 6- eller 8-mandsborde, så vi anbefaler, at du samler dine venner eller familie og booker et helt bord.

Er I færre end 6 personer, må I forvente at skulle dele bordet med et andet selskab, men det kan jo kun blive ekstra festligt. Det vil især være i weekender og i den travle juleperiode (november-december), at mindre selskaber vil skulle dele bord med hinanden. 

Selskaber vil altid placeres samlet i den valgte kategori, men tæller I mere end 8 personer, så hænder det, at selskabet placeres ved flere borde. Hør mere herom ved billetbestilling. 

Ved køb af billetter i kategori nedre A og B kan placeringen blive ved de runde gallaborde ved hovedscenen. Disse borde bliver fjernet ved natklubbens begyndelse kl. 23.00 for at skabe plads til dansegulv. I de fleste tilfælde vil man få anvist andre borde i salen, hvor den festlige aften kan fortsætte. Vi gør naturligvis alt for at muliggøre dette, men vi kan dog ikke garantere noget. OBS! Andre regler kan gælde i juleperioden (november-december) og nytårsaften.

Af hensyn til brandsikkerheden i Cirkussalen kan vores borde kun have en vis længde og bredde. Dette betyder at man sidder tæt ved bordene, især 8-mands bordene, og vi håber på jeres forståelse for dette. Heldigvis er vores gæster glade og feststemte mennesker.

Ved nedjusteringer i antallet af gæster i ens selskab, vil bordseatingen tilsvarende blive ændret, således at antallet af gæster i selskabet på aftenen stemmer overens med antallet af pladser ved bordet.

Senere ankomst

Kommer man for sent til Wallmans Dinnerparty, kan man ikke påregne at få den fulde menu, da aftenens serveringer følger det fastlagte showprogram.

Aldersgrænse

Wallmans Dinnerparty er et helaftensarrangement, der henvender sig til unge og voksne. Aldersgrænsen er min. 6 år, men vi anbefaler ikke at du medbringer børn under 12 år, da der bl.a. kan forekomme høj musik og seksuelle referencer i showet.

Vær opmærksom på at gæster under 18 år skal være i følge med en voksen og ikke må være i natklubben efter kl. 23.00. Af bevillingsmæssige årsager må gæster under 18 år ikke indtage alkohol i Cirkusbygningen. Ved overtrædelse af denne regel kan hele selskabet blive bortvist.

Kørestolsbrugere og elevator

Hvis du er kørestolsbruger, gangbesværet eller på anden måde har et særligt behov, skal du altid oplyse os om det via mail, når du booker billetter. Foretager du din booking online, skal du efterfølgende sende en mail med informationen.

Modtager vi ikke oplysningerne inden dit besøg, er det ikke sikkert vi kan imødekomme behovet på aftenen, pga. vilkårene i vores brandgodkendelser. Vi kan derfor desværre blive nødt til at afvise den eller de pågældende personer uden refundering.

OBS! Du skal kunne fremvise en mail fra os, hvor vi bekræfter at vi kan opfylde behovet.

Det er muligt for personer med funktionsnedsættelse at opleve Wallmans Dinnerparty. Vi er ”God Adgang”-mærket, hvilket betyder at vi kan tage imod personer, som er berørt af forskellige former for funktionsnedsættelse. Læs mere på godadgang.dk.

Kørestolsbrugere bliver altid placeret på 5. niveau i salen og kan via en elevator i vores foyer komme ind til Wallmans Dinnerparty. Vi har plads til max. 4 personer i kørestol pr. aften. Vær opmærksom på at det kun er muligt at booke billetter til kategori B og C pga. brandsikkerheden.

Vi tager forbehold for at vores elevator kan være ude af drift på dagen grundet tekniske vanskeligheder. I tilfælde af dette vil I blive tilbudt at få flyttet jeres booking til en ny dato eller få pengene retur.

I vores foyer er der to handicaptoiletter (vist ved skiltning).

Lysfølsomhed

For de lysfølsomme gør vi opmærksom på, at Wallmans Dinnerparty inkluderer et varierende, pulserende lysshow.

Service

For at vi kan yde den bedste service, er det vigtigt at du henvender dig til din tjener på aftenen, hvis du skulle opleve noget, som du ikke er tilfreds med. Det er rigtig vigtigt for at vi kan give dig og dit selskab den bedste oplevelse på aftenen og håndtere eventuelt feedback efterfølgende.

Afbestilling

Afbestilling skal altid ske skriftligt til wecare@wallmans.com.

Ved afbestilling eller reduktion refunderes servicegebyr på DKK 20 pr. person ikke.

Vi gør opmærksom på at køb af billetter er bindende, hvilket vil sige at det som udgangspunkt ikke er muligt at flytte et selskab fra en dag til en anden.

Afbestillingsregler for selskaber på 24 personer og derunder

Arrangementet kan frit afbestilles indtil 30 dage før showdato.

Hvis du foretager en afbestilling eller reduktion af arrangementet mellem 30 og 8 dage før showdato, refunderes 50% af billetprisen.

Ved afbestilling eller reduktion i arrangementet senere end 8 dage før showdato, er der ingen refundering.

Afbestillingsregler for selskaber på 25 personer og derover

Arrangementet kan frit afbestilles indtil 90 dage før showdagen.

Herefter kan der reduceres med op til 10% af det bestilte billetantal indtil 8 dage før showdato uden omkostning.

Hvis du foretager en afbestilling eller reduktion af arrangementet med over 10% mellem 90 og 8 dage før showdato, refunderes 50% af billetprisen.

Ved afbestilling eller reduktion i arrangementet senere end 8 dage før showdato, er der ingen refundering.

Særlige vilkår for fredag & lørdag i november og december
Arrangementet kan frit afbestilles indtil 90 dage før showdagen.

Hvis du foretager en afbestilling eller reduktion af arrangementet mellem 90 og 8 dage før showdato, refunderes 50% af billetprisen.

Ved afbestilling eller reduktion i arrangementet senere end 8 dage før showdato, er der ingen refundering.

Afbestillingsregler ved samfundskritisk sygdom

Skulle Covid-19 eller en anden sygdom kategoriseres som en samfundskritisk sygdom, vil vi følge regeringens generelle regler og påbud, og nedenstående vil gælde:

Ved aflysning af Wallmans (arrangør)
Du vil modtage et værdibevis på beløbet for din samlede booking, som vil være gældende i 3 år.

Er 1 person i selskabet smittet med en samfundkritisk sygdom (dokumentation fremsendes), refunderes billetten for den pågældende person, såfremt vi får besked senest kl. 9.00 på selve showdagen*. Beløbet dækker billet samt eventuelle drikkevarer.

Ved selskaber på 2 personer, hvoraf den ene er smittet med en samfundskritisk sygdom, kan bookingen flyttes til en anden dag, såfremt vi får besked senest kl. 9.00 på selve showdagen.

Force majeure

Kunden kan ikke påberåbe sig force majeure som begrundelse for aflysning. I tilfælde af force majeure eller lukning med udgangspunkt i den aktuelle situation vil billetterne blive flyttet til anden dato, alternativt udstedes gavekort på det tilgodehavende beløb.

Aflyses arrangementet grundet Covid-19 eller anden pandemi som følge af lovgivning eller påbud fra myndigheder, modtager du et værdibevis, så du kan vælge et nyt arrangement. Det indbetalte beløb tilbagebetales ikke.

Vi tænker på miljøet

Vi fører en aktiv miljøpolitik, som hele tiden sigter på at formindske virksomhedens fodaftryk i miljøet. Det gør vi blandt andet ved at arbejde målrettet på en reducering af madspild og affald i restauranten. Derudover har vi opstillet genbrugscontainere til papir og pap, som bruges aktivt af alle afdelinger.

Vores knivskarpe kokke har mange års erfaring i at sammensætte en træfsikker menu, både, hvad angår udvælgelsen og mængden af råvarer i den samlede menu.

Cirkusbygningen er Green Key-certificeret. Læs mere om Green Key her.

Vis ansvar og hensyn

Et besøg hos Wallmans i Cirkusbygningen er en fest med underholdning, god mad og drikke. Der kan være op til 1000 gæster ved et Dinnerparty, og vi forventer at alle vores gæster udviser ansvar og hensyn.

Som gæst vil man venligt blive eskorteret ud af bygningen i følgende tilfælde:

  • Ved opførsel, som er til gene for vores personale og de øvrige gæster.
  • Ved opkast som følge af overindtag af alkohol. Man vil efterfølgende blive debiteret DKK 800 for skaden på Cirkusbygningens inventar.
  • Ved forcering af en branddør, uden at dette er berettiget.

Bortvisning

Hvis man som gæst ikke følger personalets/security’s anvisninger, kan det medføre en bortvisning.

Nej til sexchikane og vold

Vi tager vi klart afstand fra sexchikane, krænkende adfærd, vold og voldelig adfærd, både i forhold til vores ansatte og vores gæster. Adfærd af disse typer medfører bortvisning på aftenen.