Dinnerparty med et twist af Halloween

(U)hygge, latter og magi

Tag dine venner og familie med til en fantastisk oplevelse fyldt med (u)hygge, latter og magi. Vi fejrer Halloween den 31. oktober + den 1. og 2. november med et festfyrværkeri af en aften, og det skal du selvfølgelig være del af!

En velkomst i (u)hyggens tegn

Du og dit selskab kan glæde jer til en (u)hyggelig aften, der starter det øjeblik, I ankommer til Cirkusbygningen.

I vores stemningsfulde foyer har du mulighed for at tage et sjov og skræmmende billede foran vores fotovæg og få et herligt minde med hjem fra dit besøg.

Fantastisk show

Gør dig klar! I vores magiske Cirkussal venter der dig en aften fyldt med tusindvis af sanseindtryk.

Glæd dig til at opleve Wallmans Dinnerparty, der byder på sang, dans og akrobatik i verdensklasse. På selve Halloween den 31. oktober bliver du desuden forkælet med en særlig velkomstdrink på husets regning, der står klar til jer på dit bord i salen.

I løbet af aftenen bliver du underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen, og du kan bl.a. se frem til hits af tidens største kunstnere som fx Coldplay, Prince og Taylor Swift.

Smagfuld 4-retters middag

Til Wallmans Dinnerparty får du serveret en lækker 4-retters middag, tilberedt af de bedste råvarer. Du kan vælge mellem 5 forskellige menuer.

Middagen serveres under og imellem de enkelte shownumre, så der er tid til at nyde middagen og hinandens selskab.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi bedst muligt kan tage hensyn og tilpasse menuen. Hvis der ikke er oplyst andet senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Dans til de største hits

Showet kulminerer med et brag af en finale, der samtidig sparker gang i festen i natklubben. Her kan du og din udkårne nyde lækre cocktails og danse til de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag. Vores dansegulv venter på jer!

Fortsæt festen i natklubben

Showet kulminerer med en kæmpe finale, der samtidig kickstarter festen i natklubben. Her kan du nyde lækre cocktails og danse til de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag. Det bliver en FEST!

Forlæng oplevelsen

Ønsker du at forlænge oplevelsen? Så kan du kombinere en aften til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen med et lækkert weekendophold.

I samarbejde med en række skønne hoteller i centrum af København kan vi tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Køb billetter til Dinnerparty med et twist af Halloween 2024

Hvem skal du forkæle med en fantastisk oplevelse til Halloween? Book billetter til Wallmans Dinnerparty via telefon  +45 3316 3700, wecare@wallmans.com eller online.

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk aften fyldt med (u)hygge og fest!

Program

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.