Underholdning i KBH i dag

Er du på udkig efter uforglemmelig underholdning i København i dag? 

I den pulserende by er der heldigvis mange gode muligheder for at dykke ned i kulturlivet og få nogle sjove oplevelser, herunder et besøg hos Wallmans i indre København.

Hos Wallmans får du både international underholdning, 4-retters middag og en sprudlende atmosfære, der vil feje benene væk under dig. Læs mere på denne side om hvad du kan forvente af en aften til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Et samlingspunkt for fantastisk underholdning i København i dag

I den ikoniske Cirkusbygning kan du opleve Wallmans imponerende og storslåede show. 

Når du træder ind i bygningen, bliver du tryllebundet i en atmosfære, der både er levende og nostalgisk. Det overdådige interiør er gennemsyret af både gammeldags charme og moderne glamour, hvilket øjeblikkeligt får dig ind i en anden verden. Hele aftenen foregår i den fantastiske Cirkussal, der uden tvivl vil feje benene væk under dig og dine gæster.

Så mangler du underholdning i København i dag, så kan du se frem til en fantastisk oplevelse hos Wallmans. 

Hvad kan du forvente til Wallmans Show?

Gør dig klar til en uforglemmelig aften fyldt med fest og uforglemmelige oplevelser, når Wallmans Dinnerparty: CAKE åbner dørene den 25. august 2023 i Cirkusbygningen. Dette nye show sætter fokus på at fejre livet. Så tag dine venner, familie og kollegaer under armen og fejr livet med os.

CAKE byder på en overflod af underholdning, der vil få dig til at måbe. Det heftige live-band vil give forrygende fortolkninger af ikoniske navne som Michael Jackson og George Michael. Medrivende dansenumre vil feje benene væk under dig, mens et imponerende sceneshow fremtryller en fest.

Glæd dig til at opleve lækre latinske rytmer og forførende salsadans under Miamis rødglødende solnedgang, eller tag med på skovtur sammen med den charmerende værtinde Megan Moore og hendes venner.

Det bliver desuden umuligt at holde sig tilbage, når du nyder en farvestrålende rejse gennem danske Aquas største hits, der får dig til at synge med og danse i takt med musikken.

Akrobatikken i verdensklasse er også på programmet. Nervepirrende luftakrobatik højt oppe under Cirkussalens kuppel vil med garanti imponere dig og dine gæster.

Har du noget særligt at fejre? Så sørger vi for at hylde aftenens æresgæster med kærlighed, konfetti og lækker kage i et af showets absolutte højdepunkter.

Vælg en af vores fantastiske 4-retters menuer

Mens du taber kæben til vores internationale show, får du serveret et 4-retters festmåltid, som er en smagsoplevelse udover det sædvandlige.

Vores menuer, som er en symfoni af smag og tekstur, er sammensat med kulinarisk kreativitet på højeste niveau. Fra saftigt kød til sprøde, friske grøntsager – hver ret er en stjerne i sig selv. 

Du kan vælge mellem flere forskellige slags menuer, heriblandt vores populære Wallmans menu, oksemørbradmenu, en vegetarisk eller vegansk menu, skaldyrsfads menu og en torskerygmenu. Alle menuer laves med kærlighed og serveres undervejs i showet.

Har du eller dele af dit selskab særlige allergier? Det er ikke noget problem hos Wallmans. Bare giv os besked om dine allergener mindst syv dage i forvejen, så laver vi en menu, der er skræddersyet til dig. 

Kort sagt handler Wallmans Show ikke kun om dét der sker på scenen, men også om den oplevelse, der finder sted på din tallerken. 

Vi har fokus på bæredygtighed

Cirkusbygningen er ikke kun kendt for vores spektakulære shows, men også for sit engagement i bæredygtighed.

Derfor er vi især også enormt glade over at kunne meddele, at Cirkusbygningen nu er Green Key-certificeret!

Med denne certificering kan vi bekræfte, at vi lever op til en række strenge miljøkriterier. Når du og dine gæster deltager i Wallmans Dinnerparty, betyder denne certificering altså, at I kan nyde en enestående oplevelse med god samvittighed, velvidende at jeres valg støtter en virksomhed, der aktivt arbejder for en mere bæredygtig fremtid.

Skal du opleve Wallmans Dinnerparty?

Når det kommer til underholdning København i dag, så er Wallmans Show et must-see. Hvis du vil sikre dig billetter, så bør du bestille i god tid, da vores shows ofte er hurtigt udsolgt.

Har du spørgsmål til vores Dinnerparty eller bookingprocessen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at hjælpe dig så godt som vi kan.

Det eneste du skal gøre derfra, er at læne dig tilbage, slappe af og se frem til den uforglemmelige aften, der venter!