Wallmans Dinnerparty

Giv en oplevelse som gave

Jagten på at finde en unik gave kan være vanskelig, uanset om det er til en ven, et familiemedlem eller en arbejdskollega, som ser ud til at have alt.

I stedet for de sædvanlige ting, hvad så med at give et minde, et eventyr, en historie at fortælle? Overvej at give dem en oplevelse i gave. Fødselsdage, jubilæer eller bare et dybfølt “tak” – uanset anledningen er gaveoplevelser altid en sikker vinder.

Til Wallmans Dinnerparty kan du forvente en oplevelse, der byder på en hvirvelvind af sjov, energi, latter, god mad og glæde!

Læs mere her på siden for at opdage magien ved Wallmans Dinnerparty.

Førsteklasses underholdning

At opleve Wallmans Dinnerparty er som at åbne en skattekiste af førsteklasses underholdning.

Vores artister kommer fra hele verden, og showet præsenteres på engelsk og appellerer derfor til både danske og internationale gæster. Med andre ord er det en gaveoplevelse, der er både unik og tiltalende for alle nationaliteter.

Med sange af tidens største kunstnere, ekstremt talentfulde musikere og en livlig atmosfære med et liveband, der inviterer alle til at synge med, er energien smittende. Mærk rytmen med dansere i topklasse, og forbered dig på at blive forbløffet over den betagende akrobatik udført af de bedste i branchen.

Wallmans Dinnerparty er ikke bare et show; det er en rejse, en følelse, en oplevelsesgave, der indkapsler alt, hvad man kan drømme om inden for underholdning.

Storslået mødested i København

Når du giver Wallmans Dinnerparty som oplevelsesgave, vil du og dit selskab blive imponeret over Cirkusbygningens autentiske aura. Udefra er bygningen ikonisk med sine runde form og kuppelformede tag, der stråler af historie og arkitektonisk storhed.

Når man kommer indenfor, mangedobles magien. En blanding af historisk charme flettet sammen med klassik design skaber en fortryllende atmosfære.

Det er i hjertet af denne ikoniske bygning, i lokalet Cirkussalen, at Wallmans Dinnerparty kommer til live. Dette fantastiske rum kan prale af en stor scene, førsteklasses lyseffekter og skarpe lydsystemer. Dertil kommer hovedfoyeren med to barer og et praktisk garderoberum.

Da Cirkusbygningen ligger lige i hjertet af København, er det desuden meget praktisk at deltage i Wallmans Dinnerparty. Stedet er let tilgængeligt, uanset om man bruger offentlig transport eller kommer i bil.

4-retters menu, der forkæler dine smagsløg

Til Wallmans Dinnerparty kan du give en oplevelsesgave til en du holder af, der også inkluderer en lækker 4-retters middag.

Du og dit selskab kan vælge mellem flere forskellige menuer, der alle er lavet med omhu for ingredienserne. Vælg eksempelvis vores veganske eller vegetariske menu, menuen med oksefilet eller menuen med skaldyr.

Har du allergi, diabetes eller lignende? Bare giv os besked! Så sørger vi for at tilpasse menuen til dig og dine behov.

Derudover tilbyder vi et stort udvalg af drikkevarer, der spænder fra fine vine til spændende cocktails og forfriskende ikke-alkoholiske drikkevarer. Drikkevarer skal dog bestilles separat fra menuen.

Vil du løfte denne gaveoplevelse yderligere? Forudbestil drikkevarer til de personer, du ønsker at forkæle, så de bliver mødt med deres yndlingsdrik ved ankomst.

Dans natten væk i natklubben

Festlighederne hos Wallmans Dinnerparty slutter ikke, når showet er slut, eller tallerknerne er ryddet. Når showet slutter, åbnes dørene nemlig til den eksklusive natklub i Cirkusbygningen. Som en særlig del af denne unikke gaveoplevelse kan du og dine gæster danse natten lang til klassiske hits på dansegulvet.

Vores barer byder på alt fra kølig øl til mousserende Champagne samt nogle helt særlige drinks og cocktails.

Så glæd dig til at fortsætte festlighederne til sent ud på natten med en lækker drink i hånden, når du giver Wallmans Dinnerparty som gave til en, du holder af.

Vi er Green Key-certificeret!

Når du vælger Wallmans Dinnerparty som en gaveoplevelse, vælger du ikke blot en unik oplevelse; du vælger også et miljømæssigt ansvarligt valg. Cirkusbygningen, hvor vores spektakulære show udfolder sig, er nemlig blevet Green Key-certificeret. Bygningen har derfor fået turistindustriens førende miljømærke.

I praksis betyder det, at Cirkusbygningen lever op til en række strenge miljøstandarder, der dækker aspekter fra energi- og vandforbrug til rengøringspraksis og brug af materialer. Du kan derfor tage til Wallmans Dinnerparty med god samvittighed!

Book Wallmans Dinnerparty

Hvis du tænker, at Wallmans Dinnerparty er den perfekte oplevelsesgave til dem, du holder af (eller til at forkæle dig selv), så tøv ikke med at bestille billetter i dag.

Du kan vælge at booke online, ringe til os på +45 3316 3700 eller sende os en e-mail på wecare@wallmans.com.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så er du også velkommen til at kontakte os.