Valentine’s Day hos Wallmans

Fordi kærligheden fortjener et festfyrværkeri

Forkæl dig selv og din udkårne med en wow-oplevelse fyldt med kærlighed, latter og magi. På Valentine’s Day den 14. februar, fejrer vi kærligheden med et festfyrværkeri af en aften – og du inviteret!

En velkomst i kærlighedens tegn

Du og din udkårne kan glæde jer til en romantisk aften, der starter allerede når I ankommer til Cirkusbygningen. Her kan I nyde et køligt glas bobler på husets regning i vores stemningsfulde foyer.

Benyt også chancen til at tage et romantisk billede foran vores fotovæg og få et skønt minde med jer hjem.

Spektakulær underholdning

Sæt jer godt til rette i vores smukke Cirkussal og glæd jer til at opleve Wallmans anmelderroste Dinnerparty fyldt med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen, og kan bl.a. se frem til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere som Coldplay, Prince og Taylor Swift.

Lækker 4-retters middag

Til Wallmans Dinnerparty bliver jeres smagsløg forkælet med en lækker 4-retters middag, der pirrer sanserne. I kan vælge mellem 5 forskellige menuer.

Middagen serveres under og imellem de enkelte shownumre, hvor der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Dans til de største hits

Showet kulminerer med et brag af en finale, der samtidig sparker gang i festen i natklubben. Her kan du og din udkårne nyde lækre cocktails og danse til de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag. Vores dansegulv venter på jer!

Forlæng den gode oplevelse

Hvis du ønsker at forlænge oplevelsen, så er det oplagt at kombinere en aften til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen med et skønt weekendophold.

Vi samarbejder med en perlerække af hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Book billetter til en romantisk Valentines’s Day 2025

Hvem skal du forkæle med en fantastisk oplevelse på Valentine’s Day? Book billetter til Wallmans Dinnerparty den 14. februar via telefon  +45 3316 3700, wecare@wallmans.com eller online.

Varmt velkommen til en fantastisk aften fuld af kærlighed og glæde!

Program

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.