Nyt Show

20-års jubilæum fra 23/8

Nedtællingen er i gang!

Fredag den 23. august åbner vi dørene til vores jubilæumsshow JUBILEE.

JUBILEE er en hyldest til dig og alle vores mange, dejlige gæster, der igennem 20 år har været med til at skabe en kæmpe FEST her i den ikoniske Cirkusbygning.

Glæd dig til …

… en fantastisk rejse fyldt med de største hits fra navne som Prince, Coldplay og Taylor Swift, forførende dans, crazy humor, nervepirrende akrobatik og storslået scenografi.

Glæd dig også til at synge med på musik af bl.a. Nik & Jay og Rasmus Seebach, når vi hylder dansk popmusik i et vaskeægte feel-good medley.

5 nye menuer

Lad dig forkæle med vores 4-retters middag, der bliver serveret under og imellem de forskellige shownumre. Der er hele 5 nye, forskellige menuer at vælge imellem, og vores køkkenchef har lagt sig i selen for at skabe en jubilæumsdessert ud over det sædvanlige.

Det skal fejres!

Bliv fejret som aldrig før! Et af aftenens højdepunkter er, når vores skønne værtinde Megan Moore giver lidt ekstra opmærksomhed til nogle af de gæster, der fejrer livets højdepunkter som fx fødselsdag eller bryllupsdag.

Festen fortsætter!

Showet kulminerer i en spektakulær popfinale, der samtidig sparker gang i festen på dansegulvet i Cirkusbygningens natklub.

Så kom og vær med, når vi fejrer vores 20-års jubilæum med masser af kærlighed, konfetti og overraskelser. Velkommen til Danmarks største fest!

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres primært på engelsk og derfor kan nydes af unge og voksne. OBS! Et enkelt shownummer vil være på dansk. Der forekommer sprogbrug med seksuelle referencer. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Book billetter

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Wallmans Dinnerparty JUBILEE spiller torsdag – lørdag fra 23. august 2024 til og med marts 2025. Prisen afhænger bl.a. af hvilken dag og kategori, du vælger.

Er I en større gruppe eller en virksomhed på min. 25 personer? Så send en forespørgsel til Customer Care.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Vi anbefaler desuden at du og dit selskab forudbestiller lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Program

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet er slut, og festen i natklubben er i gang (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.