Aktiviteter i København

Wallmans Dinnerparty

Oplev alt lige fra kulturelle seværdigheder til underholdende arrangementer og gastronomiske eventyr, når du besøger København. Byen byder på masser af aktiviteter for både familier, venner og dem, der rejser alene. Her er noget for alle uanset interesser og alder. København er nemlig en by fyldt med historie, arkitektur, kunst, gastronomi og kreativitet. Men hvis du leder efter en unik aktivitet i København, som kombinerer det bedste af alt det førnævnte, lige fra historie og arkitektur til kreativitet og mad, så skal du tage til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Lad os guide dig gennem en aften fyldt med musik, dans og lækker mad, som vil give dig minder for livet.

Til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen får du en spektakulær aften med vores musical-inspirerede show. Vores dygtige artister leverer en international show, der byder på en blanding af imponerende musikalske fortolkninger, energifyldte dansenumre og fængslende akrobatik.

Lige fra det øjeblik du træder ind i de smukke lokaler, vil du blive omfavnet af en atmosfære af magi og spænding, der kun kan opleves hos Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen i København.

Aktiviteter i københavn – en by fuld af muligheder

København er en by rig på kulturelle slotte og moderne museer. Byen tilbyder en fantastisk oplevelse for besøgende fra nær og fjern. København er i konstant forandring, hvor fortiden og historiens vingesus møder nutidens moderne innovation. Blandt aktiviteter i KBH er en gåtur i de smalle gader i Indre By, en tur til Nyhavn med de farverige huse eller til de ikoniske seværdigheder som Rosenborg Slot og Christiansborg Slot, der repræsenterer Danmarks kongelige historie.
Men København er ikke blot en by for de historieinteresserede. Den er også et kulturelt centrum, hvor moderne kunst og arkitektur blomstrer. Tag for eksempel en tur på ARKEN eller det berømte Louisiana, hvor innovative udstillinger og imponerende kunstværker helt sikkert er et besøg værd.

De mange aktiviteter i København tiltrækker besøgende fra alle verdenshjørner, og byen har altid noget nyt at tilbyde lige fra de farverige husbåde i Christianshavn til trendy kvarterer på Vesterbro og Nørrebro.

Men hvis du virkelig vil forkæle dine sanser og opleve en aktivitet i KBH, som er udover det sædvanlige, så skal du tage til Wallmans Dinnerparty. Her vil du opleve en helt ny verden af underholdning og fest, hvor du kan nyde en lækker middag, mens du bliver blæst bagover af fantastisk musik, dans og akrobatik med professionelle artister fra hele verden, der vil sørge for, at din aften bliver uforglemmelig.

Du kan også give oplevelsen i gave, når I besøger København.

Book din aktivitet i københavn i dag

Siden vores første show i 2004 har Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen tiltrukket over en million glade gæster fra både nær og fjern! Er du klar til at opleve magien ved Wallmans Dinnerparty i København? Så book dine billetter nu og gør dig klar til en aften fyldt med musik, mad og fantastisk underholdning. Du får en uforglemmelig oplevelse hos os, uanset om du er alene, med venner eller familie. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med fest og glæde!

Dans til sent ude på natten

Når solen går ned, åbner byen op for en ny verden af spændende muligheder og aktiviteter i KBH. Tag på hyggelige middage på trendy restauranter eller på sjove barer og livlige natklubber. København er kendt for sit pulserende natteliv, hvor du kan danse natten væk eller nyde en drink med vennerne og snakke, mens timerne går. Men hvis du vil prøve noget anderledes og unikt, så kombinerer Wallmans Dinnerparty alt dét i sit fantastiske show. Vores professionelle artister underholder dig hele aftenen, alt i mens vores kokke samtidig skaber en lækker 4-retters middag og efterfølgende kan du danse til fantastisk musik i smukke lokaler i Cirkusbygningen.

Lad gastronomien fuldende din oplevelse

Når det kommer til at forkæle vores gæster med overdådige oplevelser, så går vi ikke på kompromis! Vi har derfor også sammensat en smagsoplevelse ud over det sædvanlige til din aften i København. Det er vores knivskarpe kokke, der sammensætter menuen til din aktivitet i København med Wallmans Dinnerparty. Vores menuer er så nøje sammensat, at den kulinariske oplevelse bliver lige så mindeværdig som showet på scenen lige meget, om du er til saftige kød, friske skaldyr eller vegetariske retter, så finder du noget for enhver smag på vores menukort. Glem heller ikke de farverige drinks!

Book dine billetter i dag

Er du klar til at opleve magien ved Wallmans Dinnerparty? Så tøv ikke med at bestille dine billetter i dag til en aktivitet i København, der er helt udover det sædvanlige.

Du kan også kontakte vores Customer Care via telefon eller e-mail for at sikre dig en plads til en af vores kommende forestillinger.

Customer Care via:

Telefon: +45 3316 3700

E-mail: wecare@wallmans.com

Wallmans Dinnerparty er en af de oplevelser, du ikke glemmer! Du blive underholdt fra start til slut med vores fantastiske show med sang, dans og teater.

Skynd dig at booke dine billetter i dag og få en aften fyldt med glæde og begejstring!