Natklub

Et brag af en fest

Kom og fest på det mest spektakulære dansegulv i hjertet af København. Cirkusbygningens natklub er en del af vores ikoniske Cirkusbygning, så der er garanti for fest med sjov, magi og overraskelser for dig og dine venner.

Du behøver ikke at have været til Wallmans Dinnerparty for at kunne komme ind på natklubben.

Altid fest i Cirkusbygningen

Når vores Dinnerparty slutter af med en bragende finale, betyder det ikke at festen er forbi. Tværtimod! Som gæst til Wallmans Dinnerparty får du inkluderet Cirkusbygningens natklub med ekstra underholdning og oplevelser i billetprisen. I samme sekund showet slutter, tager dansemusikken fra natklubben over, og dansegulvet fyldes med feststemte gæster.

Fest i vores to barområder

Oplev Københavns festligste natklub med to barer. I barerne kan I nyde de dygtige bartenderes kreative cocktails og underholdende bartendertricks, som er en oplevelse i sig selv.

Baren serverer alt fra kolde øl, god vin og brusende champagne til klassiske og moderne cocktails og drinks. I kan vælge fra barens drinkskort eller udfordre jeres charmerende bartender til en cocktail, der passer til humøret i øjeblikket.

Er I en større gruppe, kan det være en god idé at se på barens drinkspakker og gøre jeres aften endnu mere festlig. Ved barerne er der rig mulighed for at du og dine venner kan sidde og nyde jeres aften med god udsigt ud over dansegulvet, hvor festen er i fuld gang.

De største hits fra dj’en

Hver fredag og lørdag kan I opleve vores topprofessionelle DJ, som sørger for ultimativ feststemning på dansegulvet. Glæd jer til at høre nogle af de allerstørste hits fra 1980’erne, 1990’erne og frem til i dag, som ikke blot får jer ud på dansegulvet, men som også får jer til at synge med på de kendte numre.

Køb billetter

Natklubben ligger i Cirkusbygningen lige i hjertet af København og er nem at komme til, uanset hvor i byen du og dine venner befinder sig.

Der er gratis adgang til natklubben til og med juni 2024.

Hvis du har spørgsmål, kontakt Customer Care på mail booking@cirkusbygningen.dk.

Vi ses til et brag af en fest!

Info

ÅBNINGSTIDER
Cirkusbygningens natklub åbner for nye gæster kl. 23.30*.

Åbningstiden afhænger af hvor mange gæster, der tager del i festen. Hvis der er mange festglade gæster og stemningen er i top, så holder vi åbent til den lyse morgen, som det også er kutyme for andre natklubber og diskoteker.

*Vi tager forbehold for ændringer i tidsplanen.

ALDERSGRÆNSE
Aldersgrænsen til natklubben er minimum 25 år. Vores dørmænd tjekker ID, så husk at tage det med i lommen og tag det som en kompliment, når du bliver bedt om at fremvise det.

Har du været til Wallmans Dinnerparty, skal du være 18 år for at kunne fortsætte festen i natklubben.

Natten er vores

Hver dag arbejder vi for at skabe gode og sikre rammer for vores gæster. Derfor er vi også en del af kampagnen ‘Natten Er Vores’, som skal sikre, at København har et natteliv uden diskrimination. Det håber vi, at alle vores gæster vil bakke aktivt op om.

Skulle du opleve diskrimination i nattelivet, kan du altid henvende dig til vores Head of Security eller en af vores øvrige vagter, så hjælper vi med at afklare og håndtere situationen.

Læs mere om Københavns Kommunes Charter for et natteliv uden diskrimination her.