I hjertet af København

Oplevelser

Det skal du opleve i København

København sprudler af liv og er en by med mulighed for mange forskellige oplevelser.

Gå eksempelvis rundt i Københavns hyggelige gader, og oplev en hjertevarm blanding af gammeldags charme og modernitet. Eller nyd en af de mange kulinariske lækkerier i hovedstaden, fra førsteklasses restauranter til hyggelige caféer.

Fra eventyrslotte til fantastiske grønne parker og haver, er der fyldt med gode oplevelser i København. Men hvad hvis du gerne vil prøve noget helt unikt?

Førsteklasses underholdning venter til Wallmans Dinnerparty

Undrer du dig over, hvad der ellers er at opleve i København? Leder du efter en helt unik oplevelse i byen? Så er vores internationale show, Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen, en oplagt mulighed for dig og dine kære.

Fra det øjeblik, du træder ind i den historiske bygning, bliver du mødt af dygtige sangere, der slår tonen an for, hvad der venter indenfor.

Forestil dig en stor scene, hvor talentfulde kunstnere fremfører ikoniske musikalske fortolkninger, bakket op af et liveband. Tilsæt så akrobater, der udfører fantastisk akrobatik, så du sidder på kanten af din stol, og så får du en fornemmelse af festlighederne, der udspiller sig til Wallmans Dinnerparty.

Og det bedste af det hele? Disse artister i verdensklasse står ikke kun på scenen – de mingler, serverer og sørger for, at du og dine gæster bliver forkælet hele vejen igennem.

Alt dette er med til at Wallmans Dinnerparty virkelig topper listen over de bedste ting at opleve i København. Faktisk, har Wallmans fået Travellers’ Choice-prisen 2023 af Tripadvisor, som betyder, at vi er blandt de 10% bedste seværdigheder i verden

Smukt sted til en mindeværdig oplevelse i København

I den arkitektoniske Cirkusbygning ligger Cirkussalen, det historiske lokale, hvor Wallmans Dinnerparty udfolder sig.

Når du træder ind i Cirkussalen og finder din plads ved et af vores syv plateauer, vil du blive mødt af en varm og behagelig atmosfære. Verner Panton lamperne, der omgiver dig, udsender et blødt og indbydende lys, der skaber den perfekte stemning for en uforglemmelig aften. Vores erfarne teknikere arbejder konstant på at hæve og dæmpe belysningen i takt med aftenens program, så du kan opleve en helt unik dynamik og forandring i rummet. Alt dette styres præcist og professionelt af vores GrandMa2 lyskonsol, der sikrer, at intet bliver overladt til tilfældighederne.

Lokalet har desuden et imponerende lydsystem og en stor scene, der byder på en aften fyldt med sang og dans.

Desuden er det nemt at komme til vores spillested, hvilket gør denne oplevelse i København endnu mere bekvem for både dig og dine gæster. Vælger I at ankomme med offentlig transport, kan I stå af ved Københavns Hovedbanegård, og så er Cirkusbygningen kun en kort gåtur væk. Hvis du kører i bil, er der parkeringsmuligheder i nærheden, bl.a. Axel Towers og Q-park i Nyrupsgade.

Wallmans show byder på en 4-retters middag

Wallmans show er mere end bare en førsteklasses oplevelse i København – det er også en fest for dine smagsløg!

Vores kokke har sammensat varierede 4-retters menuer, der har noget for enhver smag. Har du lyst til saftigt kød, frisk fisk og skaldyr eller måske en lækker vegetarret? Du kan vælge det, der passer til dine præferencer.

Derudover kan du slukke tørsten med vores lækre udvalg af drikkevarer. Vælg blandt andet mellem raffinerede vine, specialøl eller smarte cocktails (bemærk venligst, at drikkevarer ikke er en del af billetprisen og skal købes udover). Og hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så fortæl os det blot i god tid.

Festen fortsætter på natklubben

Når tallerknerne er ryddet, og showet slutter, er aftenen endnu ikke slut. Faktisk, så er den kun lige begyndt.

Gør dig klar til at danse natten lang med dine venner og kolleger i natklubben. Og hvis du er tørstig efter al den dans, så står bartenderne i baren klar med et stort udvalg af drikkevarer, fra mousserende champagner til forfriskende cocktails.

Vi er Green Key-certificeret

Cirkusbygningen, hvor Wallmans Dinnerparty foregår, er Green Key-certificeret. Vi er stolte over at være en del af en bygning, der deltager aktivt i at fremme bæredygtighed inden for turisme- og underholdningsbranchen. Green Key er kendt som en af ​​turismens mest udbredte miljømærker, og denne certificering er et vigtigt skridt i retning af at dokumentere vores engagement i at beskytte miljøet.

Vi tager et miljøansvar, og det gør du også, når du vælger os. Sammen kan vi tage mere bæredygtige valg!

Book dine billetter i dag

Hvis du er klar til en uforglemmelig oplevelse i København, så bestil dine billetter og sikr dig en plads til Wallmans Dinnerparty.

Bare ring til os på +45 3316 3700, send os en e-mail på wecare@wallmans.com, eller book dine billetter online.

Hvis du kommer med en stor gruppe eller repræsenterer et firma med 25 eller flere personer, har vi en særlig formular.

Vi glæder os til at gøre din oplevelse i KBH til noget helt særligt.