Er du en af dem, der leder efter den perfekte gave? Hvis man har alt, er unikke oplevelser altid værdsat højt! 

Med et gavekort til Wallmans Dinnerparty kan du forkæle dig selv eller en, du holder af med en fantastisk oplevelse i Københavns mest magiske bygning.

En oplevelse for alle sanser

Et gavekort til Wallmans Dinnerparty er en fantastisk totaloplevelse, der byder på både show, middag & natklub.

Her kan du nyde en lækker 4-retters middag og lade dig underholde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på. Vi lover dig en oplevelse, der nok skal blæse dig helt omkuld af forbløffelse – hvad venter du på?

Med et gavekort til Wallmans får du:

  • Flere oplevelser samlet i én gave
  • En gave, der vil blive husket hele livet
  • En gave, hvor den heldige modtager selv kan bestemme dato, menu og drinks

Den perfekte gaveidé til alle, der elsker oplevelser

I Cirkusbygningens storslåede rammer kan du og dit selskab se frem til underholdning ud over det sædvanlige. Vores show byder på et væld af oplevelser, der tæller alt fra sang, dans og akrobatik til komik. 

Denne sæsons show byder på noget for enhver smag, hvad enten du er til legendarisk rock og store pophits eller har en forkærlighed for stemningsfulde ballader og imponerende cirkusartisteri. 

Et gavekort til Wallmans Dinnerparty er derfor en oplagt gaveidé til alle; både par, singler, unge og bedsteforældre. Det er en oplevelsesgave, du ikke kan få andre steder i København.

Flot gaveæske

Som noget nyt er det nu muligt at købe en flot gavekortsæske, der vil gøre gaven ekstra særlig. Med gaveæsken skal du ikke bekymre dig om indpakningen. Den er allerede festlig og klar til at blive lagt på gavebordet eller under juletræet.

Gavekortsæsken koster DKK 25 og kan købes fysisk i Cirkusbygningen eller ved at kontakte os på telefon +45 3316 3700

Kommer du langvejs fra, men har en oplevelsesgave til Wallmans? Vi skal nok hjælpe dig på plads, så du føler dig godt taget imod. Vi hjælper også med at finde det perfekte hotel inden for rækkevidde. 

Kontakter du os via telefon, betaler du direkte til os under samtalen, hvorefter æsken vil efterfølgende blive sendt med posten (denne løsning koster yderligere DKK 25 i porto). Det er desværre ikke muligt at købe gaveæsken online.

Køb gavekort

Få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem du holder af ved at købe et gavekort til oplevelsen over dem alle – Wallmans Dinnerparty. Gavekortet kan købes fysisk i Cirkusbygningen og online på wallmans.dk. (det bliver sendt direkte til din mail som pdf). 

Når du køber et gavekort til Wallmans bliver det udstedt på et specifikt beløb. Modtageren kan derefter selv bestemme sig for dato, menu og drinks. 

Gavekortet gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Har du fået et gavekort?

Gavekort købt via wallmans.dk

Har du fået et gavekort som pdf med en QR kode, der er købt på wallmans.dk? Køb dine billetter online på wallmans.dk. Husk at oplyse gavekortskoden, som står nederst i pdf’en (10-cifret kode med både bogstaver og tal).

Gavekort købt via ticketmaster.dk

Har du fået et gavekort som pdf, der er købt på Ticketmaster?
Køb dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com. Husk at oplyse dit ordrenummer, som står i pdf’en.

Gavekort købt i Cirkusbygningen

Har du fået et gavekort (plastikkort), der er købt i Cirkusbygningen? Book dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon +45 3316 3700mail wecare@wallmans.com eller online på wallmans.dk. Husk at oplyse dit gavekortsnummer, som står på kortet.

Gavekort købt via en partner

Har du fået et gavekort fra en af vores partnere; SmartBox, GoGift, Truestory.dk eller lign.?
Book dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com. Husk at oplyse dit gavekortsnummer. OBS! Nogle gavekort skal aktiveres før du kan anvende dem hos os.