Gavekort

Et sikkert gavehit

Er du på udkig efter den perfekte gave?

Med et gavekort til Wallmans Dinnerparty kan du forkæle en, du har kær, med en fantastisk aften i Københavns mest magiske bygning.

ET SIKKERT GAVEHIT

Gør dig klar til at sprede ultimativ glæde! Wallmans Dinnerparty er en oplevelse fyldt med latter, spænding og overraskelser i selskab med dem, du holder af.

Med et gavekort får du:

  • Spektakulært show fyldt med sang, dans og akrobatik
  • Lækker 4-retters middag
  • Festlig natklub med de største hits fra husets DJ

Glæd jer til en unik totaloplevelse – og fest – i Cirkusbygningen, der nok skal blæse jer helt omkuld af forbløffelse!

FLOT GAVEÆSKE

Det er muligt at købe en flot gavekortsæske, der vil gøre gaven ekstra særlig. Med gaveæsken skal du ikke bekymre dig om indpakningen – gaven er allerede festlig og klar til at blive lagt på gavebordet eller under juletræet.

Gavekortsæsken koster DKK 30 og kan købes fysisk i Cirkusbygningen eller ved at kontakte os på telefon +45 3316 3700.

Kontakter du os via telefon, betaler du direkte til os under samtalen, hvorefter æsken vil blive sendt med posten (denne løsning koster yderligere DKK 30 i porto). Det er desværre ikke muligt at købe gaveæsken online.

Køb gavekort

Er du klar til at glæde en helt speciel person i dit liv?

Køb dit gavekort til Wallmans Dinnerparty i dag. Gavekortet kan købes fysisk i Cirkusbygningen og online på wallmans.dk (det bliver sendt direkte til din mail som pdf).

Når du køber et gavekort til Wallmans bliver det udstedt på et specifikt beløb. Modtageren kan derefter selv bestemme sig for dato og menu.

Gavekortet gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Har du fået et gavekort?

Gavekort købt via wallmans.dk

Har du fået et gavekort som pdf med en QR kode, der er købt på wallmans.dk? Køb dine billetter online på wallmans.dk. Husk at oplyse gavekortskoden, som står nederst i pdf’en (10-cifret kode med både bogstaver og tal).

Gavekort købt via ticketmaster.dk

Har du fået et gavekort som pdf, der er købt på ticketmaster? Køb dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com. Husk at oplyse dit ordrenummer, som står i pdf’en.

Gavekort købt i Cirkusbygningen

Har du fået et gavekort (plastikkort), der er købt i Cirkusbygningen? Book dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online på wallmans.dk. Husk at oplyse dit gavekortsnummer, som står på kortet.

Gavekort købt via en partner

Har du fået et gavekort fra en af vores partnere; SmartBox, GoGift, Truestory.dk eller lign.? Book dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com. Husk at oplyse dit gavekortsnummer. OBS! Nogle gavekort skal aktiveres før du kan anvende dem hos os.