Det sker i København

Wallmans Dinnerparty

Skal du til Hovedstaden og gerne vil prøve noget af det sjove, der sker i København? Så skal du prøve en aften i selskab med Wallmans.

Wallmans Dinnerparty er mere end bare et show. Det er en storslåede blanding af akrobatik, dans, musik og humor. Ud over at nyde et væld af betagende shownumre kan du også forkæle dig og dit selskab med en af vores lækre 4-retters menuer. Efter showet fortsætter aftenen på natklubben, hvor du og dine gæster kan danse natten lang.

Læs mere om, hvad du kan forvente af en aften hos Wallmans.

Uforglemmelig underholdning hos Wallmans i København

Lyset dæmpes, musikken spiller højere og højere, og et betagende brag af farver og energi vækkes til live lige for øjnene af dig til Wallmans Dinnerparty. Vores Dinnerparty er en fest for sanserne, hvor hver aften er en imponerende kombination af akrobatik, musik, dans og komik, som giver dig en oplevelse for livet.

Wallmans er også en attraktiv destination for de særlige begivenheder i livet. Så uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare en uforglemmelig aften, er Wallmans det rette sted for dig.

Som aftenen skrider frem, aftager den festlige stemning ikke. Efter showet slutter, åbner vi dørene til vores eksklusive natklub, hvor du og dine gæster kan danse hele natten.

Wallmans Show indkapsler essensen af, hvad der sker i KBH af spændende begivenheder. Vores unikke spillested er den historiske Cirkusbygning, som er indbegrebet af magi. De storslåede, men samtidig intime omgivelser skaber en følelse af nærhed med de optrædende og sikrer, at du bliver opslugt af alt det, der udfolder sig for øjnene af dig.

Lad dig imponere af vores lækre 4-retters menuer

Når du sætter dig til rette, kan du glæde dig til en ovenud lækker 4-retters middag, der er omhyggeligt tilberedt af vores knivskarpe kokke.

Vælg mellem et udvalg af fortryllende 4-retters menuer, herunder vores klassiske Wallmans menu, den saftige oksemørbradmenu, den smagfulde vegetariske/veganske menu, den eventyrlige skaldyrsfads menu og den forfriskende torskerygmenu. Alle menuer er skabt med en passion for god mad og præsenteres med stil under og mellem de enkelte shownumre.

Vi tager også hensyn til individuelle behov og præferencer. Har du eller nogen i dit selskab særlige allergier? Fortæl os det mindst syv dage i forvejen, og vores dygtige kokke vil trylle med ingredienserne og skabe en tilpasset menu, der er skræddersyet til dig.

Kombinér vores Dinnerparty med et hotelophold

Hos Wallmans i København har vi allieret os med nogle af storbyens bedste hoteller for at tilbyde en skræddersyet underholdningspakke til en særlig pris. Blandt de skønne hoteller kan du vælge mellem Tivoli Hotel, The Square Hotel, Hotel Imperial, Hotel Absalon, Scandic og Ascot. Hvis du foretrækker et billigere ophold, er der mulighed for Best Western Hotel Hebron, Zleep Hotels, Cabinn City og Cabinn Copenhagen.

Ved at booke en overnatning på et af vores samarbejdende hoteller, har du mulighed for at tage bekymringerne ud af planlægningen, da du og dine gæster ikke skal tænke på transport sent om aftenen eller om natten.

Cirkusbygningen er Green Key-certificeret

Cirkusbygningen er blevet Green Key-certificeret, og det er noget vi er stolte af.

Green Key er et anerkendt internationalt miljømærke, der belønner virksomheder inden for turisme- og hotelbranchen for deres indsats for at reducere deres miljøpåvirkning og fremme bæredygtige praksisser.

Som en virksomhed, der tilbyder storslåede shows og lækre menuer til sine gæster, er det afgørende for Wallmans at sikre, at vores aktiviteter ikke kommer på bekostning af miljøet. Cirkusbygningens Green Key-certificering betyder, at vi har opfyldt en række strenge miljøkriterier og følger en mere bæredygtig tilgang til vores forretning.

Med Green Key-certificeringen kan du og dine gæster altså trygt nyde jeres oplevelse hos Wallmans, velvidende om at I støtter en virksomhed, der aktivt arbejder for at minimere påvirkningen af miljøet.

Book dine billetter i dag

For at sikre dig en plads til Wallmans Dinnerparty bør du overveje at bestille dine billetter i god tid, da vores shows ofte bliver hurtigt udsolgt.

Hos Wallmans ønsker vi at sikre, at vores gæster får den bedste service og den mest problemfri bestillingsproces. Hvis du har spørgsmål om vores Dinnerparty eller bookingprocessen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig.

Det sker i København. Det sker hos Wallmans!