Firmafest med underholdning

Tag festen til nye højder

Der er masser af muligheder, når du søger efter den perfekte underholdning til firmafesten.

Til Wallmans Dinnerparty kan vi tilbyde underholdning i verdensklasse, som med garanti vil forbløffe dig og dine kollegaer. Uanset hvad I leder efter, sørger vi og vores fantastiske artister for, at I får en uforglemmelig aften. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at booke vores Dinnerparty, så kontakt os allerede i dag.

Her på siden kan du læse meget mere om firmafester hos os.

AFHOLD DIN FIRMAFEST MED SUVERÆN UNDERHOLDNING

Til Wallmans Dinnerparty er der plads til at holde en drøm af en fest med dine kollegaer. Cirkusbygningen ligger i hjertet af København, og har plads til små såvel som større selskaber. Er selskabet over 25 personer, så kontakt os gerne i god tid, så vi kan sørge for at give jer den bedste oplevelse med den bedste service.

Vi tilbyder dig et ekstraordinært lokale, anmelderrost underholdning, fantastiske madoplevelser og service på højt niveau. Du kan læse mere om faciliteterne i Cirkusbygningen i de følgende afsnit.

OPLEV CIRKUSSALEN

Wallmans Dinnerparty afholdes i det fantastiske lokale kaldet Cirkussalen. Cirkussalen er et ekstraordinært sted, der har alt, hvad du har brug for til din firmafest. Det rummelige og smukke lokale har to barer, en kæmpe scene og hele 1225 m2 at udfolde sig på. Alt dette er med til at skabe de perfekte rammer for en vellykket firmafest med underholdning udover det sædvanlige, uanset om det er til små eller store arrangementer.

INTERNATIONALT UNDERHOLDNING

Vil du holde et brag af en firmafest, så har vi den perfekte lokation og et fantastisk show, der med sikkerhed vil falde i dine kollegaers smag.

Når du holder firmafest i Cirkusbygningen, får du eksklusivt mulighed for at blive underholdt hele aftenen af Wallmans show. I løbet af aftenen vil du og dine kollegaer blive præsenteret for en lang række af sjove og spændende indslag med professionelle artister fra hele verdenen. Du kan forvente et show med tryllebindende akrobatik, sang, dans og komik, der med sikkerhed vil resultere i forbløffelse og masser af grin blandt dine gæster. På denne måde har vi sørget for, at I får den bedste underholdning til firmafesten.

Intet Dinnerparty uden en fantastisk menu

Et godt program for aftenen rummer naturligvis også god tid til at nyde aftenens menu.

Til firmafesten kan du og dine kollegaer vælge mellem flere forskellige menuer. Med andre ord er der en menu til enhver smag, og vi sikre på, at der er en menu, som også vil passe til jer.

Alle vores menuer består af fire retter, som inkluderer vores signatursuppe, forret, hovedret og dessert. I kan vælge mellem vores fantastiske Wallmans menu, den veganske menu eller I kan vælge at opgradere menuen til enten oksemørbrad, torskeryg eller skaldyrsfad som hovedret. De har dog en tillægspris.

Alle i selskabet behøver ikke få den samme menu. En person kan sagtens få vores Wallmans menu, mens en anden får den veganske menu eller oksemørbrad.

AFSLUT AFTENEN MED EN TUR PÅ NATKLUB

Når underholdningen er ved at lakke mod enden og humøret er højt, er det ærgerligt at skulle afslutte aftenen. Men jeres aften slutter ikke her.

Underholdningen ved firmafesten fortsætter også efter middagen. Når det sidste shownummer er færdigt, forvandles den store Cirkussal til natklub kl. 23.00. Her er der masser af tid til at slå sig løs med kollegerne på dansegulvet, lytte til noget god musik og bestille din yndlingsdrink i baren. Med vores eksklusive natklub kan I på denne måde afslutte firmafesten på en god måde og danse hele natten, hvis det lyster.

Skulle du og dit selskab mangle en overnatningsmulighed efter festlighederne, så ligger Cirkusbygningen tæt på mange skønne hoteller, hvor I kan overnatte.

AFTENENS FANTASTISKE PROGRAM

Gennem tiden har vi planlagt en lang række af firmafester med underholdning. Derfor ved vi at et program, der er godt planlagt, er afgørende for, at du og dine kolleger får en fantastisk aften. Derfor har vi sammensat det mest fantastiske program til dig og dit selskab, som er planlagt til punkt og prikke. På denne måde skal hverken du eller dine kolleger løfte en finger under planlægningen, men blot læne jer tilbage og nyde det hele.

Se programmet for aftenen her:

PROGRAM

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50 
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet er slut, og festen i natklubben er i gang (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Lyder dette som den perfekte firmafest for jeres virksomhed? Så send en forespørgsel i dag og lad os give jer en fortrinlig aften.

KONTAKT OS

Ingen firmafester er ens. Derfor ved vi, at spørgsmål og specifikke forespørgsler kan opstå.

Hos Wallmans vil vi naturligvis gøre, hvad vi kan for at underholdningen til firmafesten bliver præcist, som du og dine kollegaer havde drømt om. Uanset om dine spørgsmål og forespørgsler vedrører showet eller vores faciliteter, så besvarer vi dem gerne.

Kontakt os allerede i dag med dit spørgsmål eller din forespørgsel via telefon +45 3316 3700 eller via vores mail wecare@wallmans.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar.