Firmajulefrokost med underholdning 2024

Skal årets firmajulefrokost byde på unik og storslået juleunderholdning? Så bør du booke årets julefrokost hos Wallmans.

Hos Wallmans holder vi firmajulefrokoster af alle størrelser. Under julefrokosten byder vi på en 4-retters menu lavet på nøje udvalgte råvarer og underholdning ud over det sædvanlige. Så hvis du leder efter et sted at holde firmajulefrokosten med underholdning, der vil blæse dig og dine kollegaer bagover af forbløffelse, er Wallmans Dinnerparty det perfekte valg for jer.

Læs mere om vores firmajulefrokost med underholdning på denne side.

HOLD JERES FIRMAJULEFROKOST 2024 HOS WALLMANS

Julen er en helt særlig tid på året, og hvad er bedre end at fejre den tid med en fest? Det kan dog føles som en uoverskuelig opgave at planlægge en stor fest. Det kan derfor hurtigt ende med at være både tidskrævende og stressende. Heldigvis kan vi hos Wallmans give dig og dine kollegaer den perfekte firmajulefrokost, uden du skal løfte en finger.

I vores julefrokostpakke til firmaer har vi flere forskellige 4-retters menuer at vælge imellem – herunder en fantastisk julefrokostmenu – og flere timers spektakulær underholdning. Så uanset hvad dine ambitioner er for dit firmajulearrangement hos os, så vil ambitionerne med garanti blive indfriet.

Book årets julefrokost nu, for at være sikker på at få pladser til årets fedeste firmajulefrokost.

ANMELDERROST UNDERHOLDNING TIL FIRMAJULEFROKOSTEN

Hos Wallmans sørger vi altid for at give en uforglemmelig oplevelse, når det gælder underholdning, og vores anmelderroste show har allerede imponeret både anmeldere og gæster. Dette gælder også for vores julefrokoster med underholdning. Vores show byder på alt, lige fra hårrejsende akrobatik, musik og dans til crazy humor og et spektakulært sceneshow.

Vores professionelle artister arbejder hårdt for at sikre, at alle detaljer til jeres firmajulefrokost med underholdning er på plads, så I går herfra med uforglemmelige minder.

GLÆD DIG TIL VORES SÆRLIGE JULENUMMER

Vi glæder os hos Wallmans til at præsentere vores traditionsrige julenummer. Du og dine gæster kan forvente at blive underholdt af ingen ringere end selveste julemanden.

Desuden vil Rudolf, rensdyret med den røde tud, gøre en særlig optræden sammen med hele Wallmans-familien. Dette bliver en juleforestilling som ingen anden og vil helt sikkert fylde alle tilstedeværende med julehumør.

Hvis I er på udkig efter en sjov aften med kollegaer, og I ønsker at komme i ægte julestemning, så er vores underholdning til firmajulefrokosten det oplagte valg.

4-RETTERS MENUER, DER FORKÆLER SMAGSLØGENE

I år kan du glæde dine gæster med en lækker 4-retters julefrokostmenu tilberedt af vores dygtige kokke. Alle vores menuer er kreeret med specielt udvalgte råvarer, som er tilberedt på kyndig vis for at give en fantastisk smagsoplevelse.

Hvis du er på udkig efter traditionel dansk julemad, har vi vores klassiske Wallmans julemenu, hvor hovedretten er mør og velsmagende and. Alternativt har vi også en vegansk menu, en vegetarisk menu, en oksemørbrad menu, en torskeryg menu og en skaldyrs menu. Hver eneste menu indeholder fire retter, herunder suppe, forret, en hovedret og dessert.

Til at nyde sammen med vores 4-retters menu, tilbyder vores barer et bredt udvalg af forfriskende drinks, øl, vand og vin. Vores udvalg omfatter både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, så der er noget for enhver smag.

Bemærk venligst, at drikkevarer ikke er inkluderet i menuprisen. Det er dog muligt at forudbestille drikkevarer, så de står klar ved ankomst.

VI TAGER HÅND OM ALLE DETALJER

Hos Wallmans ved vi hvor meget arbejde, der er lagt i at holde en vellykket fest. Vores erfarne team sørger derfor for at sikre, at der bliver taget hånd om alle detaljer, så du kan fokusere på at nyde arrangementet.

Med vores mange års erfaring med at afholde firmajulefrokoster, kan du derfor være sikker på, at din firmajulefrokost med underholdning bliver en succes, når du afholder den i Cirkusbygningen til Wallmans Dinnerparty.

GOD BELIGGENHED I HJERTET AF KØBENHAVN

Lige i hjertet af byen, er Cirkusbygningen placeret kun et stenkast fra Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Derfor er det nemt og hurtigt at komme til og fra Wallmans Dinnerparty for alle gæster.

Har du og dine kollegaer brug for et sted at overnatte efter festlighederne, kan vi sagtens hjælpe jer. Vi samarbejder med flere skønne hoteller. Dette gør det muligt for os at tilbyde særlige hotelpakker. Det betyder, at hvis du og dine gæster ønsker at blive til sent og nyde festen, er der ingen grund til at bekymre jer om transport hjem.

Dette gør Wallmans Dinnerparty velegnet for alle virksomheder, der ønsker at få en sjov og festlig firmajulefrokost med underholdning i indre København.

VI ER GREEN KEY-CERTIFICERET

Omkring juletid er der oftest et højt forbrug. Alt fra gavepapir til den store mængde julemad, der spises. Dette behøver dog ikke at være tilfældet.

Cirkusbygningen er Green Key-certificeret og det er vi meget stolte af. Denne certificering gives kun til virksomheder, der opfylder en række strenge miljøkrav, f.eks. i forhold til energieffektivitet, vandbesparelse og brug af økologiske råvarer.

Cirkusbygningen er konstant på udkig efter nye måder at reducere vores indvirkning på miljøet. Du kan derfor med ro i maven vælge os til at holde jeres firmajulefrokost med underholdning, velvidende om at vi sammen tager et mere bæredygtige valg.

Læs meget mere om vores Green Key-certificering her.

BOOK ÅRETS FEDESTE FIRMAJULEFROKOST I DAG!

Julen er en særlig tid på året, hvor venner, familie og kollegaer samles for at fejre den. For mange virksomheder er det også en tid til at vise påskønnelse til medarbejdere og kunder med en firmajulefrokost. Hos Wallmans har vi en lang tradition for at levere underholdning til firmajulefrokoster af høj kvalitet, og vores team hjælper dig gerne med at gøre din julefrokost til sjov og uforglemmelig aften.

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Vi ser frem til at hjælpe jer med at fejre julen med stil!