Julefrokost med underholdning 2023

Julefrokoster er en fantastisk tradition i Danmark, hvor vi kan få lov til at fejre julen med familie, venner eller kollegaer. Dog kan det også være en tid med travlhed, da det er krævende at sammensætte det helt perfekte arrangement.

Hos Wallmans Dinnerparty kan du holde årets julefrokost i spektakulære rammer, med middag og underholdning, der nok skal få alle dine gæster i julehumør. Vi sørger for, at arrangementet bliver planlagt ned til mindste detalje samt at det forløber, som det skal.

Læs mere om at holde jeres julefrokost 2023 med underholdning i verdensklasse til Wallmans Dinnerparty her på siden.

Hold din julefrokost 2023 med underholdning hos Wallmans

Hos Wallmans forstår vi, at det kan være en uoverskuelig og tidskrævende opgave at finde det perfekte sted til et arrangement. Det skyldes, at der er mange ting at tage hensyn til, og det er let at føle sig overvældet af de mange beslutninger.

Alt dette behøver du dog ikke at tage stilling til, når du holder din julefrokost hos os i Cirkusbygningen. Vi tilbyder en komplet julefrokostpakke, hvor vi tager os af alt fra start til slut, så du slipper for den omfattende planlægningsproces.

Vores julefrokostpakke omfatter blandt andet god mad i storslåede rammer, underholdning udover det sædvanlige og mulighed for at fortsætte festen i vores natklub.

Kontakt os i dag for at booke jeres julefrokost med underholdning i 2023 eller book online her.

Cirkussalen vil slå benene væk under jer

Når du booker julefrokost hos Wallmans, foregår festlighederne i det historiske lokale: Cirkussalen.

Lokalet emmer af historie og har smukke velbevarede detaljer fra den gamle Cirkusbygning, der er med til at skabe en autentisk atmosfære. Selvom lokalet er fyldt med historie, er det også udstyret med moderne faciliteter. Dette enestående sted tilbyder blandt andet masser af plads til store grupper, to fuldt udstyrede barer og en kæmpe scene med avanceret teknik, som er perfekt til liveunderholdning.

Uanset om du er vært for et firmaarrangement eller en privat fest, vil Cirkussalen helt sikkert gøre din julefrokost til et hit. Så hvis du ikke kun vil nøjes med det sædvanlig i dette års juletid, så book dit arrangement hos Wallmans og gør din julefrokost til en fest, du sent vil glemme.

Underholdning til at løfte julehumøret

Uanset hvilken lejlighed der er tale om, giver Wallmans altid en uforglemmelig oplevelse, når det omhandler underholdning. Både anmeldere og gæster er blevet meget imponeret over vores Dinnerparty. Dette gælder også for vores julefrokoster med underholdning.

Fra du og dit selskab træder ind ad døren, vil I blive mødt af fantastisk underholdning, som leveres af vores dygtige artister. Her kan I gøre jer klar til en aften fyldt med glæde, grin og rørende øjeblikkke. Der vil desuden være masser af overraskelser at se frem til.

Vores spektakulære julenummer vil desuden helt sikkert få jer i julestemning. Julenummeret vil blandt andet byde på julemandens karamelfabrik, Rudolf og hele Wallmans-familien i denne enestående forestilling.

Fantastiske menuer og forfriskende drikkevarer

Hos Wallmans forstår vi, at alle har forskellige præferencer, når det gælder både julefrokost og underholdning. Derfor tilbyder vi en række forskellige menuer, som du kan vælge imellem.

Vores velkendte og populære Wallmans julemenu består af fire lækre retter, herunder suppe, forret, en hovedret og dessert. Her kan dem, der ønsker traditionelt dansk julemad få velsmagende og mør and til hovedret. Så uanset hvad du og dine gæster er på udkig efter, har vi en menu, der passer dertil.

I vores restaurant tilbyder vi desuden et stort udvalg af forfriskende drikkevarer. Vores fine vine er perfekte til at nyde sammen med vores udsøgte menuer, og vores specialøl er velegnet til at slukke tørsten mellem shownumrene. Hvis du vil have noget helt særligt, kan du vælge mellem et udvalg af eksklusive cocktails.

Vær opmærksom på, at drikkevarer ikke er inkluderet i menuprisen. I kan dog forudbestille vores drinkspakker, som vi serverer løbende på aftenen.

Eksklusiv natklub med professionel DJ

Efter showet fortsætter festlighederne i Cirkusbygningens natklub. Natklubben er et sted, hvor du virkelig kan slå dig løs og fejre julen med dem, du holder af til langt ud på natten.

Vores dygtige bartendere sørger for at forsyne jer med spændende, lækre drinks, og vores professionelle DJ sørger for, at I kan danse til alle jeres yndlingshits.

Atmosfæren i vores natklub er garanteret festlig og sjov, så du kan forlænge din underholdning til julefrokosten til langt ud på natten.

Overnat efter festlighederne

En julefrokost er én af årets fedeste begivenheder. Derfor ville det være kedeligt, hvis festlighederne skulle slutte tidligt, fordi gæsterne mangler et sted at overnatte. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til transport og indkvartering for dine gæster. Når du holder din julefrokost 2023 med underholdning hos Wallmans, har du heldigvis masser af muligheder for begge dele.

Vi samarbejder med flere hoteller i nærheden. Det betyder, at du og dit selskab kan spare penge på overnatningen, hvis dette bookes samtidig med booking af julefrokosten. På den måde behøver ingen at bekymre sig om at komme tidligt hjem, og I kan derfor nyde festlighederne så længe, I har lyst.

Når det kommer til transport, har ligger Cirkusbygningen tæt på både Vesterport station, metroen og hovedbanegården.

Læs mere om overnatning i København her.

Programmet for årets julefrokost hos Wallmans

Hos Wallmans forstår vi at et vellykket arrangement handler om detaljerne. Derfor sørger vi for at planlægge hvert arrangement ned til mindste detalje, så vi sikrer at alt går som det skal.

For at give et billede af, hvordan en julefrokost med underholdning nogenlunde forløber sig hos os, har vi sammensat et eksempel på aftenens program:

Program

Kl. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren 

Kl. 17.50 

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen 

Kl. 18.00

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

Kl. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Følg disse enkle trin inden du booker din julefrokost

Hos Wallmans bestræber vi os altid på at give dig og dit selskab den bedste aften. Derfor har vi brug for få informationer fra dig, før vi kan planlægge årets fedeste begivenhed.

Der er tre afgørende informationer vi skal bruge fra dig, for at vi kan skabe en vellykket julefrokost for dig og dit selskab. Vi skal kende antal af gæster, valg af dato og hvilken menu I ønsker.

1.   Få styr på gæstelisten

En af de vigtigste ting vi skal vide, når I skal holde julefrokost med underholdning i 2023 hos os, er antallet af jeres gæster.

Det skyldes, at antallet af gæster har noget at sige i forhold til at placere jer bedst muligt i Cirkussalen.

2.   Valg af dato – husk at booke i god tid

En anden information vi skal bruge fra dig, er datoen for jeres julefrokost. Her er det vigtigt at sikre sig, at den valgte dato passer til alle, der skal deltage. Det betyder, at du skal tage hensyn til ting som arbejdstider og alt andet, der kan være i konflikt med festen. Når datoen er fundet, kan vi hos Wallmans påbegynde planlægningen.

Hos Wallmans holder vi åbent alle ugens dage, og derfor er der rig mulighed for at finde en dato, der passer jer. Dog er det en god idé at være ude i god tid, da vores julefrokoster i 2022 med underholdning hurtigt kan blive booket.

3.   Hvilken menu skal I nyde samme med underholdningen til julefrokosten?

Det sidste du selv skal sørge for er at tage stilling til, hvilken menu du og dine gæster skal have.

Skal I have Wallmans julemenu, menuen med oksemørbrad, torskerygmenuen eller måske vores veganske menu?

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu. 

Book julefrokosten med underholdning allerede i dag

Julen er hjerternes fest og er en tid, som bruges til at hygge sig med alle sine kære. Dog kan det også være en tid med stress og uro, hvis man får for travlt med selv at stå for planlægningen af årets julefrokost. Hvorfor ikke lade en anden tage sig af julefrokosten i år?

Med Wallmans som værter kan du læne dig tilbage og nyde festlighederne uden at skulle bekymre dig om noget. Vi tager os af det hele, og vores erfarne personale sørger for at dagen forløber gnidningsløst.

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Vi glæder os til at se dig til et brag af en julefrokost med underholdning i 2023.