Firmajulefrokost 2024

Årets fest

PRØV EN ANDERLEDES FIRMAJULEFROKOST 2024 MED WALLMANS DINNERPARTY

Hvis du leder efter en ny og mindeværdig måde at fejre firmajulefrokost på i år, så er Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen præcis, hvad du har brug for.

Denne unikke begivenhed er spækket med enestående underholdning, lækker mad og en smittende stemning, der sikrer en spændende og anderledes julefrokost for firmaer. Derudover er Cirkusbygningen Green Key-certificeret, så du kan holde jeres firmajulefrokost hos os med god samvittighed.

Læs mere om at afholde firmajulefrokoster hos Wallmans på denne side.

VI PLANLÆGGER DIN FIRMAJULEFROKOST!

Juletiden er en fremragende mulighed for virksomheder til at øge arbejdsmoralen og anerkende medarbejdernes hårde arbejde. At holde en julefrokost giver mulighed for at styrke båndet mellem medarbejderne ved at skabe gode minder udenfor det almindelige arbejdsmiljø.

Det kan dog være en stressende opgave at arrangere en firma julefrokost, da det kræver omfattende planlægning, logistik og forberedelse. Til Wallmans Dinnerparty tilbyder vi en strømlinet, stressfri løsning til din virksomheds julefrokoster.

Vores team tager sig af alle detaljerne og sikrer, at jeres firmajulefrokoster bliver gennemført fra start til slut. Vi sørger for at organisere og koordinere, så du kan fokusere på at fejre juletiden med dine kollegaer.

OPLEV MAGIEN I CIRKUSSALEN

Til Wallmans Dinnerparty omdefinerer vi den traditionelle firmajulefrokost og skaber et enestående juleeventyr for din virksomhed.

Fra det øjeblik du træder ind ad døren til Cirkusbygningen, bliver du mødt af en symfoni af julemelodier, der starter den hyggelige og festlige stemning, der kendetegner vores arrangementer. Vi har nøje udvalgt musikken til at sætte gang i festlighederne allerede fra du og dit selskab ankommer.

Når du træder indenfor i Cirkussalen, vil du opleve et smukt syn. Livemusik og underholdning ved klaveret i foyeren byder jer velkommen, og mens I hænger overtøjet i garderoben kan I nyde de smukke omgivelser.

Herefter vil du og dit selskab blive anvist jeres reserverede bord. Det historiske cirkuslokale emmer af fortællinger fra fortiden, og det er samtidig udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, som I kunne ønske jer.

Lokalet er rummeligt nok til at rumme både små og store grupper, og det har en stor scene udstyret med den nyeste teknologi. Alt dette er med til at skabe en aften fuld af fantastisk live-underholdning, hvor I kan forvente en oplevelse ud over det sædvanlige.

NYD VERDENSKLASSE UNDERHOLDNING

Glæd dig til underholdning som ingen anden til Wallmans firmajulefrokost.

Føl spændingen stige, når julemændene spreder julemagi, Rudolf springer højt i luften og julehits fylder lokalet med festlig stemning. Du kan forvente en aften fyldt med enestående musikalske fremførelser fra talentfulde artister, fortryllende danseforestillinger, et liveband og imponerende akrobatik.

Vi har sammensat et program, der vil fange din og dit selskabs opmærksomhed og lade jer opleve den sande magi ved julen. Gennem hele arrangementet vil du blive imponeret af vores kunstnere med deres enestående talenter.

NYD VORES 4-RETTERS JULEMENU UNDER SHOWET

Til Wallmans firmajulefrokost serverer vi en 4-retters menu, som du kan nyde mens du ser vores underholdende show.

Vores eksklusive julemenu tilbyder blandt andet mørt og saftigt andekød til hovedret, ledsaget af lun rødkål, kartofler og en uimodståelig brun sovs. Hvis dele af dit selskab ikke spiser kød, behøver du ikke bekymre dig, da vi også tilbyder en vegansk og vegetarisk menu, der imødekommer deres behov.

Som supplement til vores 4-retters menu tilbyder vi også en forfriskende drikkevaremenu, der ledsager dine måltider og bidrager til den fulde nydelse af din julefrokost.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

AFSLUT FIRMAJULEFROKOSTEN 2024 MED STIL PÅ VORES NATKLUB

Når underholdningen stopper, er det ikke ensbetydende med, at aftenen er forbi. Jeres firma julefrokost til Wallmans Dinnerparty fortsætter nemlig natten lang i vores eksklusive natklub.

Oplev funklende lys og et stort dansegulv, der lokker, hvor vores dygtige DJ tager tøjlerne og spiller alle de nostalgiske hits fra 80’erne og 90’erne til nutidens hits.

Vores dygtige bartendere står klar til at servere spændende, forfriskende cocktails. Energien i vores natklub er smittende, og er det bedste sted at afslutte en fantastisk aften.

BOOK BILLETTER TIL WALLMANS DINNERPARTY ALLEREDE I DAG!

Hvis du ønsker at opleve en uforglemmelig aften med fantastisk underholdning, så er det en god idé at booke billetter til Wallmans firmajulefrokost i god tid. Vores julefrokoster er utroligt populære, og der er derfor stor efterspørgsel efter dette arrangement.

Ved at booke dine billetter i god tid sikrer du dig altså, at du får plads til netop den ønskede dato.

Hvis du har spørgsmål omkring booking af billetter eller ønsker yderligere information om Wallmans, kan du altid kontakte os. Vores hjælpsomme personale står klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig i forhold til dine behov og ønsker.

Så hvorfor vente? Tag det første skridt mod en uforglemmelig aften og book dine billetter til Wallmans allerede i dag!

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.