Firmafest

Hold årets firmafest i Wallmans. Få en sjov og uforglemmelig aften sammen med kollegerne i hjertet af København.

Hold jeres næste firmafest i hjertet af København og få en uforglemmelig oplevelse sammen med kollegerne. I Cirkusbygningen kan I nyde hinandens gode selskab, den lækre mad og lade jer underholde af vores storslåede Wallmans Dinnershow, som både får jer til at grine, overvældes og holde vejret i spænding.

Vores show URBAN NIGHTS er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle, både danske og udenlandske gæster.

En hel aften med forkælelse:

  • Perfekte rammer til et socialt arrangement
  • 4-retters middag, storslået show og natklub – alt under ét tag!
  • Central beliggenhed i hjertet af København

FÅ DE PERFEKTE RAMMER TIL JERES FIRMAFEST

Cirkusbygningens magiske rammer er perfekte til sociale aktiviteter for både små og store selskaber. Uanset hvilke ønsker I har, så kan vi tilbyde jer den perfekte firmafest.

I Cirkusbygningen under den magiske kuppel findes den store Cirkussal, hvor der er plads til hele jeres selskab. Det er et imponerende lokale, der vil overvælde jer med storhed, moderne teknologi og ikke mindst historiens vingesus.

I har flere forskellige muligheder for at holde jeres firmafest:

  • Oplev Wallmans Dinnershow sammen med andre gæster torsdag, fredag eller lørdag. Her kan I for alvor mærke den magiske stemning i Cirkussalen, der kommer til udtryk, når salen fyldes med festglade mennesker. Læs mere om Wallmans Dinnershow her.
  • Hvis dit selskab er mere end 200 personer, så har I mulighed for helt eksklusivt at leje Cirkusbygningen til jeres eget arrangement f.eks. jubilæumsfest og awardshow. Her kan I skræddersy aftenen med jeres egen underholdning og kombinere den med hele eller udvalgte numre fra Wallmans Dinnershow. Læs mere om mulighederne her.

Wallmans Cirkussalen

Wallmans artister


CELEBRATION

Har en af dine kolleger fødselsdag, skal I fejre jubilæum eller har virksomheden fået ny samarbejdspartner? I Wallmans elsker vi at fejre livets store og små øjeblikke. Vi har derfor et helt særligt nummer i vores show, hvor vi sætter fokus på vores gæsters særlige begivenheder.

Find mere spændende information om Celebration i Wallmans.

Husk altid at gøre opmærksom på jeres særlige mærkedag, når I booker jeres firmafest. Så er der nemlig mulighed for at hovedpersonen bliver hyldet med sit navn på vores storskærm og måske også med lidt ekstra opmærksomhed under vores Celebrationnummer!


BOOK ÅRETS FIRMAFEST ALLEREDE I DAG

I Cirkusbygningen bliver ethvert arrangement enestående. Kontakt os på 3316 3700 eller send os en e-mail på wecare@wallmans.com for at høre mere om jeres muligheder for firmafest i København. Vi siger ikke, at alt kan lade sig gøre – men det er tæt på – og vi vil gå langt for at gøre jeres fest til en sjov og uforglemmelig en af slagsen.

Velkommen til Cirkusbygningen magiske rammer!


Sådan kunne jeres firmafest se ud

Hvis I er i tvivl om, hvordan jeres firmafest kan forløbe, kan I hente inspiration herunder. Vi lytter naturligvis til jeres ønsker og behov, så firmafesten bliver nøjagtig, som I ønsker det – og lidt mere end det.

VELKOMST

En firmafest i Cirkusbygningen starter allerede i indgangen, hvor der er mulighed for byde alle medarbejdere velkommen i de smukke og historiske omgivelser. Efter velkomsten i foyeren kan I nyde et glas champagne i Cirkusbaren, inden gæsterne skal samles til den store fest i vores fantastiske Cirkussal.

4-RETTERS MIDDAG OG STORSLÅET SHOW

Om aftenen får I serveret en udsøgt 4-retters middag, og I har mulighed for at vælge mellem vores mange lækre vine. Glæd jer til at blive taget med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, underholdende artisteri og fascinerende akrobatik fylder aftenen og Cirkussalen. Imellem hvert shownummer er der en pause, så I kan få tid til at tale sammen og nyde hinandens selskab.

Hvis der er én (eller flere) i selskabet, som har fødselsdag eller jubilæum, så har I en enestående mulighed for at få vedkommende fejret under vores særlige Celebration-nummer. Læs mere om showet her.

NATKLUBBEN MED KØBENHAVNS FEDESTE DANSEGULV

Showet kulminerer i en bragende finale, som er den perfekte overgang til festen i Københavns største og fedeste natklub. Her kan alle medarbejdere feste og danse hele natten samt nyde lækre cocktails i baren. Holder I jeres personalefest fredag eller lørdag, så er der DJ, som sørger for den gode musik. Læs mere om natklubben THE STAGE her.