Firmafest

Er du eller din virksomhed på udkig efter et nyt og spændende sted at holde den årlige firmafest? Så tag et nærmere kig på Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen!

Vores anmelderroste Dinnerparty i hjertet af København er den perfekte måde at underholde dine kollegaer, kunder eller forretningspartnere på. Cirkusbygningen danner den perfekte ramme for en aften med lækker mad, spektakulær underholdning og dans i vores natklub.

Så hvis du er på udkig efter en aften, som dine gæster aldrig vil glemme, så sørg for at bestille dine billetter til Wallmans Dinnerparty i dag. Hold jeres næste firmafest hos os og få en aften med ultimativ feststemning fra start til slut. En firmafest hos os byder på:

  • Perfekt til både store og små selskaber
  • 4-retters middag, anmelderrost show & natklub – alt under ét tag!
  • Central beliggenhed i hjertet af København

DE PERFEKTE RAMMER TIL DIN FIRMAFEST

Cirkusbygningens magiske omgivelser er perfekte til sociale aktiviteter for både små og store selskaber.

Uanset om du planlægger en stor firmafest eller en mere intim sammenkomst, sørger vi for, at dit arrangement bliver en begivenhed, som du vil huske. Det eneste du og dit selskab skal gøre er at læne jer tilbage og nyde showet, mens vi søger for mad, drikke og underholdning.

Vi tilbyder to forskellige muligheder for at holde firmafest hos os:

  • Firmafest med op til 200 gæster
  • Firmafest med over 200 gæster

FIRMAFEST – OP TIL 200 GÆSTER
Wallmans Dinnerparty er en begivenhed, som man ikke bør gå glip af. Hver torsdag, fredag og lørdag holder Wallmans den største fest i København med op til 1000 gæster. Dinnerpartyet er en vidunderlig måde at nyde selskab med kollegaerne. Maden er lækker, og underholdningen er spektakulær.

Over 1 million gæster har oplevet Wallmans Dinnerparty siden 2004. Festen er en fantastisk måde at holde en firmafest på og derfor er det en begivenhed, som du ikke vil fortryde at invitere dine kollegaer med til.

FIRMAFEST – OVER 200 PERSONER
Hvis din virksomhed er mere end 200 personer, så har du mulighed for helt eksklusivt at leje Cirkusbygningen. Forkæl dine gæster med en lækker middag og skræddersy aftenen med din egen underholdning og/eller kombinér den med shownumre fra Wallmans.

Cirkusbygningen er et smukt sted til arrangementer, da bygningen indeholder utroligt meget historie. Den flotte bygning er blevet omhyggeligt restaureret og har en række elegante rum, herunder en stor festsal. Hvis du ønsker at imponere dine gæster med en virkelig uforglemmelig aften, er Cirkusbygningen det perfekte sted at afholde din næste firmafest.

Du får din helt egen eventproducer, som vil arbejde sammen med dig for at skabe et skræddersyet arrangement, der opfylder alle dine behov og forventninger. Uanset om du planlægger et firmaarrangement, en firmafest eller et jubilæum, er Cirkusbygningen sikker på at gøre dit arrangement til en succes.

International underholdning

Hos Wallmans byder vi på et international show i særklasse! Glæd dig til musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere, sprudlende energi, artister på live-instrumenter, dans og akrobatik. Showet udføres på engelsk og kan derfor nydes af alle, både danske og udenlandske gæster.

Et elsket højdepunkt til Wallmans Dinnerparty er aftenens fejringsnummer, hvor vi giver lidt ekstra opmærksomhed og spotlight til de gæster, der fejrer noget særligt. Skal I fejre fødselsdag, jubilæum eller noget andet? Vi vil med glæde hjælpe dig med at fejre din særlige anledning med stil!

En smagsoplevelse ud over det sædvanlige

Til Wallmans Dinnerparty er du og dine kollegaer garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi serverer en lækker 4-retters middag, der er skabt af vores knivskarpe kokke. Middagen serveres mellem og under de forskellige shownumre, og vores erfarne tjenere og serverende artister sørger for at holde jer opvartet hele aftenen.

Det er muligt at vælge mellem 6 fantastiske menuer og forskellige vine. Hvis du er veganer, har vi lavet en helt særlig vegansk menu. Har du andre specielle ønsker til menuen, tager vi selvfølgelig hensyn til dette.

Vær opmærksom på, at vin og drikkevarer ikke er inkluderet i prisen. Det er dog muligt at forudbestille drinkspakker, så du er sikret, at dine gæster får stillet tørsten.

GOD BELIGGENHED

Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen er et fantastisk sted til din firmafest, da det er nemt for gæsterne at komme til og fra vores lokation. Vi ligger lige i hjertet af København, tæt på Hovedbanegården og Tivoli. På den måde kan gæsterne nemt ankomme og forlade firmafesten, også selvom de ikke bor i hovedstadsområdet.

Derudover er Cirkusbygningen let at finde, tæt på gode hoteller og har gode transportmuligheder. Det er også muligt at finde et nærliggende hotel, hvis der er brug for overnatning efter arrangementet. Vi har aftaler med mange af byens eftertragtede hoteller, så du kan sikre dig en god pris, når du booker gennem os. På den måde kan du og dine gæster nyde en god middag og have det sjovt sammen uden at skulle bekymre jer om, hvordan I kommer sikkert hjem bagefter.

FORTSÆT FESTEN I NATKLUBBEN

Efter showet fortsætter festen i vores eksklusive natklub, hvor vi spiller de største hits fra 80’erne, 90’erne og frem til i dag. Vi har to barer i den store Cirkussal, hvor I kan nyde lækre cocktails, kolde øl og meget, meget mere.

Wallmans Dinnerparty er med andre ord den perfekte måde at nyde en aften i byen med kollegaer eller samarbejdspartnere på. Wallmans Dinnerparty er en unik oplevelse, som du og dine gæster ikke finder andre steder og sent vil glemme.

WALLMANS DINNERPARTY PROGRAM

Vi ved at det er vigtigt, at der er styr på detaljerne, når man skal holde en vellykket firmafest. Derfor har vi brugt mange år på at skræddersy et program, der skaber de perfekte rammer for enhver fest og arrangement.

Her ser du aftenens program:

PROGRAM

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50 
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet er slut, og festen i natklubben er i gang (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

KONTAKT OS

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at holde din firmafest hos os, så henvend dig endelig. Vi kan kontaktes via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller ved at sende en forespørgsel. Vi står altid klar til at besvare alle spørgsmål, som du måtte have.

Wallmans har leveret underholdning af højeste kvalitet til firmaarrangementer siden 2004 her i København. Derfor er vi sikker på at kunne gøre din næste firmafest til en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.