Hvad kan man lave i København?

Wallmans Dinnerparty

Når du besøger København, åbner du op for et væld af spændende aktiviteter og oplevelser. Der er nemlig mange fede ting at lave i København for alle aldre og interesser. Oplev kulturelle seværdigheder, underholdende arrangementer og gastronomiske eventyrer. Men hvis du leder efter en helt unik og mindeværdig ting at lave i København, som kombinerer det bedste fra den københavnske underholdningsscene og byens kulinariske scene, så skal du opleve Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Wallmans Dinnerparty er en aften fyldt med musik, dans og lækker mad, som med sikkerhed vil give dig minder for livet. Det kombinerer alt det bedste, København har at byde på.

De bedste ting at lave i København

Der er masser af sjove ting man kan lave i København. Byen byder på et utal af spændende oplevelser, lige fra de historiske seværdigheder som Rosenborg Slot, Christiansborg Slot og Amalienborg Slot, til de moderne museer som ARKEN, Louisiana og SMK – Statens Museum for Kunst. Her er altid noget nyt at opdage, når du besøger København med venner og familie – eller alene.

Udforsk byens mange seværdigheder som Den Lille Havfrue, men også de børnevenlige og sjove ting at lave i København som Tivoli, Den Blå Planet, Bakken og Zoologisk Have – for blot at nævne nogle få. Derudover skal I selvfølgelig også nyde lækre måltider på de mange hyggelige restauranter, hvor der igen er noget for enhver madelsker.

Men hvis du derimod spørger ‘hvad skal vi lave i København’, og du vil have en anderledes og underholdende oplevelse, som du ikke lige oplever andre steder, så skal du tage til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Her vil du blive forkælet med en lækker middag, fantastisk underholdning og en festlig atmosfære, som vil gøre din aften til noget helt særligt. Wallmans Dinnerparty er helt sikkert en af de fede ting at lave i København.

Hvad skal man lave i København om aftenen?

For de festglade er der også mange hyggelige ting at lave i København, når solen går ned. Byen åbner nemlig op for en hel verden af spændende muligheder. Så ved du ikke hvad man kan lave i København om aftenen, så er her en række bud.

Du kan tage til hyggelige middage på trendy restauranter og sjove barer, samt livlige natklubber. Gå på opdagelse blandt spisesteder, barer og natklubber på Refshaleøen, Nørrebro, Indre By og Vesterbro, hvor du kan finde et væld af muligheder. Hvis du derimod vil prøve noget helt anderledes og unikt, så kan du opleve det hele samlet ét sted til Wallmans Dinnerparty, som kombinerer den gode middag med fest, farver og gode drinks. Her vil du også blive underholdt af professionelle artister og have mulighed for at danse natten væk til fantastisk musik i Cirkusbygningens smukke lokaler.

Hvad kan jeg lave i København når det regner?

Selv når vejret ikke viser sig fra sin bedste side, er der stadig masser af ting du kan lave i København. Du kan besøge de mange spændende museer og kunstgallerier, nyde en kop varm kakao på en hyggelig café eller få en oplevelse i Planetarium, Experimentarium eller på Den Blå Planet. Der er altid hyggelige ting at lave i København, selv når regnen pibler ned udenfor.

Men vi sikrer derimod altid tørvejr og god varme til Wallmans Dinnerparty. Her vil du blive mødt af en fuldstændig fantastisk stemning, som vil få regnen til at føles som en ubetydelig detalje for dit storby-besøg.

Ting at lave i København når du rejser alene

Men hvad skal man så lave i København, når man udforsker byen alene? Det kan måske være svært at vide, hvad du kan gøre alene for stadig at få den bedste oplevelse i byen. Men der er masser af ting, du kan fylde tiden ud med. Du kommer ikke til at kede dig. Det kan være lige fra en slentretur langs kanalerne til at besøge de mange hyggelige caféer og butikker på Strøget. Men hvis du vil være helt sikker på at glemme hverdagens stress og jag, så er Wallmans Dinnerparty helt sikkert også noget for sig – også selvom du ankommer alene. Du er sikret en unik oplevelse lige meget hvad. Et uforglemmeligt show, en lækker middag og en god fest vil holde dig beskæftiget hele aftenen.

Du kan også give Wallmans Dinnerparty i gave og tage en ven eller familiemedlem med under armen.

København er kendt for sin hyggelige og afslappede atmosfære, som gør det til det perfekte sted at udforske og nyde livet. Der er nemlig fyldt med en masse fede ting at lave i København, som vil appellere til enhver.

Book din oplevelse i københavn nu

Er du klar til at opleve magien ved Wallmans Dinnerparty i København? Så book dine billetter nu og gør dig klar til en aften fyldt med musik, mad og fantastisk underholdning – om du er alene, med venner eller familie, så vil du få en uforglemmelig oplevelse hos os.

Du kan også kontakte Customer Care via telefon eller e-mail for at sikre dig en plads til en af vores kommende forestillinger.

Customer Care via:

Telefon: +45 3316 3700

E-mail: wecare@wallmans.com

Om du er til sang, dans, akrobatik eller humor, så vil du få masser af gode ting at lave i København som blandt andet vores show. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig aften!

Du kan også give showet i gave!

Læs mere om Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad der venter dig til vores fantastiske Wallmans Dinnerparty i København, så læs mere om showet her. Læs mere om hvad der gør vores show så specielt, og hvordan du kan være en del af den næste uforglemmelige aften.