Show, middag & natklub

Firmaarrangement i KBH

At samles til firmaarrangementer er en fantastisk måde for medarbejdere at hygge sig sammen og styrke deres relationer. Et velorganiseret arrangement kan altså tilføre en positiv stemning til arbejdspladsen og bidrage til at kollegerne kommer tættere på hinanden.

Hvis du af samme årsag leder efter det ideelle sted til dit næste firmaarrangement, så er Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen et oplagt valg. Hos Wallmans kan vi nemlig levere et forrygende show, velsmagende mad og fantastiske omgivelser, som uden tvivl vil imponere dine gæster.

Læs mere om at holde dit firmaarrangement i København hos Wallmans på denne side.

Hold dit arrangement hos Wallmans

Wallmans Dinnerparty er en uforglemmelig oplevelse, der vil give dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme!

En aften hos Wallmans er mere end bare et almindeligt firmaarrangement i København. Det er en totaloplevelse, der kombinerer fantastisk underholdning, lækker mad og ikke mindst smukke omgivelser. Fra det øjeblik, I træder ind i Cirkusbygningen kan I ikke undgå at blive overvældet af den unikke og historiske atmosfære.

Underholdende og fortryllende show

Hos Wallmans sammensætter vi vores firmaarrangementer i København, så det er en sand fryd for både øjne og ører. Showet består af en række imponerende shownumre, der spænder vidt. Showet er en oplevelse udover det sædvanlige, hvor de talentfulde artister leverer et fremragende show, der kombinerer musik, dans og akrobatik på unik vis. Glæd jer bl.a. til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere såsom Michael Jackson, George Michael og Aqua.

Scenografien er også noget helt særligt. De smukke, farverige lysinstallationer og dekorationer skaber en magisk stemning i Cirkussalen.

Mad og drikke, der forkæler dine smagsløg

Ud over det fantastiske show, tilbyder vi også en 4-retters menu, der er tilberedt af vores knivskarpe kokke og serveres med et højt niveau af opmærksomhed og service fra vores dedikerede tjenere og artister. Maden serveres før, under og mellem de forskellige shownumre, så du og dine gæster kan nyde maden, mens I underholdes.

Dog er det vigtigt at bemærke, at drikkevarer ikke er inkluderet og derfor skal købes separat. Hvis du ønsker at inkludere drikkevarer til dit firmaarrangement i København, har vi vores populære drinkspakke til forudbestilling tilgængelig.

Afslut aftenen på vores natklub

Vores Dinnerparty kulminerer med et brag af en finale, men det betyder ikke at festen er slut. Tværtimod! Vi tilbyder alle gæster adgang til Cirkusbygningens natklub, hvor der er rig mulighed for at fortsætte festen nogle timer endnu.

I det øjeblik showet slutter, er dansegulvet klar til dig og dine gæster, mens musikken spreder god stemning i Cirkussalen.

Firmaarrangement midt i København med mulighed for overnatning

For at forlænge den gode oplevelse for vores gæster, så samarbejder vi med en række forskellige skønne hoteller i København.

Det betyder at vi giver vores gæster mulighed for at nyde hele firmaarrangementet i København uden at skulle bekymre sig om efterfølgende transport og overnatning. Så efter at have nydt en dejlig middag og et imponerende show, kan du og dine gæster nemt tage direkte til jeres hotel.

De hoteller, vi samarbejder med, er alle placeret centralt i København og mange af hotellerne er endda i gåafstand fra Cirkusbygningen. Derudover har vi hotelpakker i forskellige prisklasser, så I kan vælge det hotel, der bedst passer til jeres behov og budget. Det betyder at uanset om I er på udkig efter en luksuriøs overnatning eller en mere budgetvenlig mulighed, kan I finde det rette hotel for jeres behov.

Se alle vores hotelpakker på denne side.

Vi har styr på alle detaljer

Hos Wallmans kan du være sikker på at dit firmaarrangement i København er i gode hænder. Vores dygtige personale har mange års erfaring og vil tage sig af alle detaljer for dig, så du kan slappe af og nyde din aften.

Vi ved hvor vigtigt det er at alt kører gnidningsfrit, og derfor sørger vi for at have styr på alt fra mad og drikke til underholdning. Vores personale er dedikeret til at levere en førsteklasses oplevelse til dig og dine gæster, og vil være til stede under hele aftenen for at sikre at alt går som planlagt.

Så hvis du ønsker en vellykket firmafest eller begivenhed, så er Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen det rette sted for dig.

Book det fedeste firmaarrangement i København i dag

Giv dine gæster en aften, de aldrig vil glemme ved at booke dit næste firmaarrangement hos Wallmans i hjertet af København i dag. Med vores enestående kombination af mad, underholdning og historiske bygning, er Wallmans Dinnerparty det ideelle valg til enhver form for firmafest eller begivenhed.

Skal dit firmaarrangement holdes hos os? Book billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her

Vi ses til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.