Firmajulefrokost i KBH 2024

Er du på udkig efter en sjov og anderledes firmajulefrokost? Så skal du holde den i Cirkusbygningen, hvor vi åbner dørene til Wallmans anmelderroste Dinnerparty.

Hos os kan du og dit selskab nyde en velsmagende julemenu og nyde masser af forfriskende drinks, mens I underholdes af vores anmelderroste show med et twist af jul. Aftenen vil blandt andet byde på masser af overraskelser og et julenummer, der er ud over det sædvanlige. Ved at booke årets firmajulefrokost i København hos os, kan du være sikker på, at du og dine kollegaer får en helt uforglemmelig julefrokost.

På denne side kan du læse meget mere om at holde årets firmajulefrokost i København til Wallmans Dinnerparty.

FIRMAJULEFROKOST 2024 HOS WALLMANS: EN AFTEN I SENT VIL GLEMME

Her hos os forstår vi at juletiden kan være en travl og stressende tid for mange. Derfor har vi gjort det så let som muligt for dig at booke vores julefrokostpakke til virksomheder. Pakken indeholder alt, hvad du og dine kollegaer har brug for, så I får en vellykket julefrokost.

Med en nøje udvalgt menu og dygtige tjenere, der sørger for I ikke mangler noget samt et spektakulært show, kan vi skabe en uforglemmelig julefrokost, som du og kollegaer vil tale om i mange år fremover.

Til vores firmajulefrokost 2024 i København, kan du forvente:

  • Fantastisk 4-retters menu
  • Tilkøb af drinks, vin, øl og vand
  • Et storslået underholdningsshow med twist af jul
  • En eksklusiv natklub, så I kan danse natten lang
  • Mulighed for at overnatte i København på et af vores samarbejdshoteller

Så vent ikke til sidste øjeblik med at booke din årets julefrokost. Kontakt os i dag, og vær sikker på, at du og dit selskab får en plads til Københavns fedeste julefrokost.

VELSMAGENDE 4-RETTERS MENUER

Vores dygtige kokke har sammensat en række festlige 4-retters menuer af specielt udvalgte råvarer, der helt sikkert vil imponere dine gæster til årets firmajulefrokost i København.

Især vores klassiske Wallmans julemenu er populær af en grund. I denne menu får du serveret fire lækre retter, herunder suppe, forret, en hovedret og dessert. Her kan de der ønsker traditionel dansk julemad, få velsmagende og mør and til hovedret.

Som alternativer til den klassiske julemad, tilbyder vi en vegansk menu, en vegetarisk menu, en menu med oksemørbrad, en menu med torskeryg og en menu med skaldyr.

Har dele af selskabet nogle former for allergener, bedes I kontakte os i god tid, så vi bedst muligt kan planlægge dette.

SÆRLIG JULEUNDERHOLDNING TIL AT SÆTTE FESTEN I GANG

Hos Wallmans kan du være sikker på, at julehumøret ryger helt til tops. Vi har nemlig sørget for at sammensætte flere timers helt særlig underholdning til dig og dine kollegaer.

Vi har sørget for at skabe en uforglemmelig oplevelse i form af et spektakulært show, der helt sikkert vil fylde dig med julehumør helt ud i fingerspidserne. Vores julenummer byder bl.a. på kendte juleklassikere, dans og julemænd i lange baner.

Vores talentfulde artister sætter deres eget præg på populære julesange, og hele produktionen sprudler af festlig julestemning. Fra det øjeblik tæppet går op, vil du blive draget ind i et fantastiske juleunivers.

Så kom og vær’ med til en aften med julehygge og oplev julens glæde som aldrig før til Wallmans firmajulefrokost 2022 i København.

OPLEV DEN HISTORISKE CIRKUSSAL

Som altid slår Wallmans også i år dørene op til årets firmajulefrokost i København i den smukke Cirkussal. Dette lokale vil med sikkerhed forbløffe dit selskab med dens historiske rammer. Salen stråler af detaljer og emmer af de mange cirkusforestillinger bygningen har lagt lokaler til i mange år.

Cirkusbygning har to fuldt udstyrede barer, plads til store og små forsamlinger samt flere scener, der giver et eminent udsyn til showet, uanset hvor i Cirkussalen du sidder.

Med sin unikke blanding af historie og storslåethed vil Cirkussalen helt sikkert danne rammerne for at årets julefrokost bliver en begivenhed der huskes.

SLUT FESTEN I CIRKUSBYGNINGENS EKSKLUSIVE NATKLUB

Julen er en tid, der skal fejres med dem, du holder af, og hvad er bedre end at danse natten lang sammen i Cirkusbygningens natklub? Efter festlighederne i Cirkussalen slutter, forvandles den store sal nemlig til natklub, og det er det perfekte sted at slå sig løs og feste til de tidlige morgentimer.

Vores dygtige og kreative bartendere vil desuden være klar med drinks hele natten, mens vores dygtige DJ spiller alle de største hits gennem tiden.

SE PROGRAMMET FOR ÅRETS JULEFROKOST 2024

Når det drejer sig om at afholde en vellykket firmajulefrokost i København, handler det om detaljerne. Og det er noget vi forstår at have styr på her hos os. Vi planlægger hvert arrangement ned til mindste detalje og sørger for, at alt forløber som det skal.

Nedenfor finder du et program på årets julefrokost.

PROGRAM

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet er slut, og festen i natklubben er i gang (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Hvis du ønsker at holde en julefrokost, der med garanti bliver til en fest, så hold den hos Wallmans.

HOLD FIRMAJULEFROKOSTEN 2024 I MIDTEN AF KØBENHAVN

Wallmans Dinnerparty finder du lige i hjertet af København. Vi er placeret lige ved Tivoli, Vesterport og Hovedbanegården. Det har sine fordele at ligge centralt i storbyen.

En julefrokost skal gerne være en sjov og festlig lejlighed, som du kan nyde sammen med dine venner, familie og kollegaer. Det kan der dog hurtigt sættes en stopper for, hvis festlighederne er nødt til at slutte tidligt på grund af transport hjem.

Heldigvis er der masser af overnatningsmuligheder lige rundt om hjørnet, da vi samarbejder med flere skønne hoteller. Via vores samarbejder kan du og dine gæster nyde festen, så længe I har lyst uden at skulle bekymre jer om en lang rejse hjem.

Se mulighederne for overnatning i København på denne side.

KONTAKT OS OG BOOK JERES JULEFROKOST I DAG

At holde firmajulefrokost i Cirkusbygningen til Wallmans Dinnerparty er en oplevelse i sig selv, men det er også en oplagt mulighed for at networke og knytte stærkere bånd med dine kollegaer.

Så hvis I er på udkig efter et sjovt og anderledes sted at holde jeres firmajulefrokost i København, der kan ryste jer sammen og give jer fælles sjove oplevelser, så er Wallmans Dinnerparty det perfekte valg for dig.

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.