Fars dag 2025

Den perfekte gave

Den 5. juni 2025 er det Fars dag! En helt særlig dag på året, hvor vi forkæler vores højtelskede fædre med ekstra opmærksomhed, overraskelser og store oplevelser. Vil du gerne gøre noget EKSTRA ud af dagen? Få inspiration til din Fars dag gave her.

Den perfekte gave til fars dag

Mangler du ideer til en Fars dag gave? Så har vi den perfekte gaveidé. Overrask din far med et gavekort til Wallmans anmelderroste Dinnerparty, der byder på show, middag & natklub. Med gavekortet er din far garanteret en aften fyldt med forkælelse i hjertet af København.

Wallmans Dinnerparty i fars dag gave

Til Wallmans Dinnerparty kan du og din far glæde jer til en lækker 4-retters middag, et anmelderrost show med de største hits fra nogle af tidens største kunstnere, akrobatik, humor, artister på live-instrumenter og meget mere.

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Når showet slutter, forvandles Cirkussalen til Københavns mest festlige natklub, hvor du og din far kan indtage dansegulvet og slå jer løs. Vi har selvfølgelig god rødvin og kolde øl ved hånden, så vi garanterer en aften med ultimativ feststemning.

Køb gavekort til fars dag 2025

Et gavekort til Wallmans Dinnerparty er et sikkert hit til Fars dag! Skal din far forkæles? Køb dit gavekort online i dag.

Har du spørgsmål til køb af gavekort, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com.

Vi spiller på alle tangenter for at give din far en oplevelse, han sent vil glemme. Tag din far under armen og lad os byde jer varmt indenfor til en festlig aften i Cirkusbygningen.

Gør fars dag gaven ekstra særlig

Vi har vi gjort det nemt for dig, der gerne vil give din far et gavekort til Wallmans Dinnerparty. Når du har købt gavekortet bliver det sendt til dig direkte på mail.

Som noget nyt er det nu muligt at tilkøbe en flot gavekortsæske, der vil gøre gaven ekstra særlig. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festlig og klar til at give til din far.

Gavekortsæsken koster DKK 30 og kan købes ved at kontakte os på telefon +45 3316 3700. Kontakter du os via telefon, betaler du direkte til os under samtalen, hvorefter æsken vil efterfølgende blive sendt med posten (denne løsning koster yderligere DKK 30 i porto). Det er desværre ikke muligt at købe gaveæsken på wallmans.dk.