Show

FREM TIL 15/6

Gør dig klar til at opleve vores anmelderroste Dinnerparty CAKE

– fyldt med lækkerier og overraskelser i mange lag.

Med CAKE sætter vi fokus på, at der altid er noget at fejre, så tag venner, familie og kollegaer med til en fantastisk aften – og fest – i Cirkusbygningen.

Ikoniske navne & heftigt live-band

I CAKE er der ikke sparet på kalorierne! Glæd dig til forrygende fortolkninger af ikoniske navne som Michael Jackson og George Michael, nervepirrende akrobatik, medrivende dans og et heftigt live-band – alt sammen kombineret med et imponerende sceneshow.

Et overflødighedshorn af shownumre

CAKE byder på et overflødighedshorn af shownumre! Slip tøjlerne løs til hede latinrytmer og forførende salsadans under Miamis rødglødende solnedgang og kom med på en (u)hyggelig og rocket skovtur sammen med vores værtinde Megan Moore og hendes venner.

Nyd også en farvestrålende og overdådig undervandsrejse gennem danske Aquas største hits såsom ”Barbie Girl” og ”Doctor Jones” – det bliver umuligt ikke at synge med!

Akrobatik i verdensklasse

Oplev alt lige fra nervepirrende luftakrobatik i ”aerial hoop” og i silke højt oppe under Cirkussalens kuppel til et forførende contortion-nummer midt på manegen.

Vores tvillinge-cirkusduo Duo Vilja og vores ukrainske cirkusartist Dmitriy har optrådt over hele verden og er nu klar til at tage Cirkusbygningen med storm!

Det skal fejres!

Har du fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller noget helt fjerde? Et af showets absolutte højdepunkter er, når vores skønne værtinde Megan Moore fejrer aftenens æresgæster med masser af kærlighed, konfetti og lækker KAGE.

Ny 4-retters menu

CAKE er fyldt med velsmagende lækkerier. Glæd dig til at få serveret en 4-retters menu, mens du samtidig bliver max underholdt fra alle ender og kanter af vores store Cirkussal. Vores Dinnerparty er en fest for alle sanser!

Gi’ den gas på dansegulvet

Kom helt op af stolen, når vores store guldglitrende finalenummer fyrer op under hele salen. Finalen sparker samtidig gang i festen i natklubben, hvor du og dit selskab kan gi’ den gas på dansegulvet.

Velkommen til byens største Dinnerparty!

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af unge og voksne. Der forekommer sprogbrug med seksuelle referencer. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Book billetter

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Wallmans Dinnerparty CAKE spiller torsdag – lørdag fra august 2023 til og med juni 2024. Prisen afhænger bl.a. af hvilken dag og kategori, du vælger.

Er I en større gruppe eller en virksomhed på min. 25 personer? Så send en forespørgsel til Customer Care.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. Se vores menukort – og vælg fra de fem forskellige menuer, der vil gøre din aften til noget helt særligt.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Vi anbefaler desuden at du og dit selskab forudbestiller lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Program

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.