En uforglemmelig oplevelse

Firmajulefrokost

Book nu!

Hold et brag af en firmajulefrokost i Wallmans. Vi lover en helt igennem fantastisk aften til firmaet i Cirkusbygningens magiske rammer midt i hjertet af København.

Lad alle i firmaet samles til Wallmans Dinnerparty, der byder på anmelderrost show, 4-retters middag og efterfølgende natklub – alt under ét tag.

Læs mere om firmajulefrokost hos Wallmans her.

STORSLÅET FIRMAJULEFROKOST I CIRKUSSALEN

Hold jeres firmajulefrokost i København med stil! Saml dine kolleger og træd sammen ind i Cirkussalens magiske rammer, som vil fortrylle jer med sin storhed, spektakulært artisteri og energisprudlende atmosfære. Cirkussalen inviterer selskaber på op til 1000 gæster til at holde firmajulefrokost i København.

Underholdningen til jeres firmajulefrokost i Cirkussalen vil indeholde et storartet, internationalt show med et twist af jul, og de dygtige kokkes kunst vil blive serveret af de optrædende artister og tjenere. Showet er internationalt og er derfor velegnet til både danske og udenlandske gæster ved jeres firmajulefrokost. Til julemenuen vil der være rig mulighed for at købe bl.a. vin, øl og champagne.

Når showet kulminerer med det store finalenummer, fortsætter festen til jeres firmajulefrokost i natklubben, hvor I kan danse til de største hits fra 1980’erne, 1990’erne og frem til i dag. Her kan I med fordel forudbestille drinks, som bliver leveret til bordene, eller nyde lækre cocktails i barerne, mens DJ’en sørger for en forrygende feststemning til jeres firmajulefrokost.

Uanset om dit selskab er stort eller lille, har I mulighed for at holde firmajulefrokost i Cirkusbygningen. Er I under 200 personer og ønsker at holde firmajulefrokost sammen med andre festlige gæster i Cirkussalen, så kontakt Wallmans her. Skal I holde firmajulefrokost for mere end 200 personer, har I mulighed for at leje hele Cirkussalen og få en skræddersyet oplevelse. Kontakt Cirkusbygningen her.

HYGGELIG FIRMAJULEFROKOST I BUDDHA LOUNGE

Skal jeres firmajulefrokost i København være hyggelig og fyldt med god dansk humor, inviterer Cirkusbygningen indenfor i de tidligere heste- og kamelstalde – Buddha Lounge. Et andet og mere intimt lokale end Cirkussalen, hvor du kan opleve Wallmans Dinnerparty. Buddha Lounge har plads til op til 150 gæster og tilbyder en underholdende firmajulefrokost med et dansk show i revystil, 4-retters middag med drikkevarer ad libitum og efterfølgende festlig nat i Cirkussalens store natklub.

Buddha Lounge fortryller med sin orientalske og mystiske stemning, hvor atmosfæren er mere intim og inviterende til at spise sammen, tale sammen og grine sammen under firmajulefrokosten. Aftenens show sprudler med god energi og latter, og duften af jul fylder lokalet, når den dejlige julemiddag bliver serveret. Efter showet fortsætter jeres firmajulefrokost i Cirkusbygningens natklub, hvor I kan danse, mens den fantastiske DJ, de dygtige bartendere og de opmærksomme tjenere sørger for, at jeres firmajulefrokost bliver en uforglemmelig oplevelse.

Hvis I vil holde firmajulefrokost med både Wallmans’ storslåede dinnerparty og et separat, hyggeligt lokale som Buddha Lounge, er I mere end velkomne til at kontakte os på 3316 3700 eller sende os en e-mail på event@cirkusbygningen.dk for at høre mere om muligheder for en skræddersyet firmajulefrokost i København. Læs mere her om julefrokost i Buddha Lounge her.

ET HELT SÆRLIGT FEJRINGSNUMMER

Har I en kollega eller en afdeling i virksomheden, som skal hyldes eller fejres under jeres firmajulefrokost, så har I mulighed for at gøre det under Wallmans Dinnerparty i Cirkussalen. Vi har et særligt og meget charmerende fejringsnummer under showet, der sørger for at give ekstra opmærksomhed til mange af fejrede gæster.

Når I bestiller jeres firmajulefrokost hos Wallmans, er det vigtigt, at I oplyser navnet på den eller dem, der skal fejres. Så er der nemlig mulighed for, at den pågældende kollega eller afdeling bliver hyldet på vores storskærm. Find mere spændende information om fejring i Wallmans.

FORTSÆT FIRMAFESTEN PÅ KØBENHAVNS FEDESTE NATKLUB

Uanset om I vælger at holde firmajulefrokost i den store Cirkussal eller den hyggelige, mindre Buddha Lounge, vil festen fortsætte i vores fantastiske natklub – THE STAGE. DJ’en sørger for at spille de bedste hits fredag og lørdag, og de charmerende bartendere overrasker med deres lækre drinks og cocktails.

THE STAGE sørger for den helt rigtige stemning til jeres firmajulefrokost. Læs mere om den festlige natklub i Cirkusbygningen.

FIRMAJULEFROKOST I KØBENHAVN MED OVERNATNING

Har I gæster, som kommer langvejsfra for at være med til jeres firmajulefrokost i København? Eller skal I overraskes endnu mere og forlænge jeres firmajulefrokost til et døgn eller en weekend? Gør det nemt og kontakt en af vores mange hoteller angående muligheder for hotel i København og andre tjenester, der gør jeres firmajulefrokost exceptionel. Jo tidligere I kommer i gang med at planlægge, desto bedre chancer har I for at få en yderst velskræddersyet oplevelse til jeres firmajulefrokost i København.

BOOK ÅRETS FIRMAJULEFROKOST I DAG

I Cirkusbygningen bliver jeres firmajulefrokost enestående. Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send os en e-mail på wecare@wallmans.com for at høre om jeres muligheder for firmajulefrokost i København.

Velkommen til firmajulefrokost i Cirkusbygningen!