middag, fest & underholdning

Firmajulefrokost 2022

Hold et brag af en firmajulefrokost 2022 til Wallmans Dinnerparty. Vi garanterer en helt igennem fantastisk aften for din virksomhed i Cirkusbygningens magiske rammer i hjertet af København

Lad alle i firmaet samles til Wallmans firmajulefrokost, der byder på et anmelderrost show, 4-retters julemiddag og efterfølgende natklub – alt under ét tag.

LAD FIRMAJULEFROKOSTEN 2022 BLIVE NOGET SPECIELT 

2021 har indtil nu været en noget omskiftelig størrelse. Usikkerhed og manglende overblik har fyldt meget for de fleste virksomheder. Det kan godt være svært at få fejret de fantastiske ansatte, I har på tværs af organisationen. 

Hos Wallmans tilbyder vi et fantastisk setup, så I kan få sat et godt og solidt punktum for året. Det er selvfølgelig firmajulefrokosten for 2022, vi mener. Det er den perfekte anledning til at få samlet tropperne, skabt samhørighed og fællesskab i virksomheden. 

STORSLÅET FIRMAJULEFROKOST I CIRKUSSALEN

Hold jeres firmajulefrokost i København med stil! Saml dine kolleger og træd sammen ind i Cirkussalens magiske rammer, som vil fortrylle jer med sin storhed, spektakulært artisteri og energisprudlende atmosfære.

Cirkusbygningen inviterer både store og små selskaber til at holde firmajulefrokost i København. Det betyder også, at de største virksomheder finder vores rammer perfekte for en god afslutning på et, forhåbentligt, godt år. Hos Wallmans ved vi, hvor vigtigt det er, at firmajulefrokosten 2022 sender medarbejderne helt til tops, når det kommer til julestemningen. Her opstår der nye relationer og uforglemmelige minder kollegaer imellem, der skaber et solidt fundament for et indbringende 2023.

Underholdningen til jeres firmajulefrokost i Cirkussalen i København vil indeholde et storartet, internationalt show med et twist af jul, og de dygtige kokkes kunst vil blive serveret af de optrædende artister og tjenere. Showet er internationalt og er derfor velegnet til både danske og udenlandske gæster ved jeres firmajulefrokost. Gør jer klar til at byde jeres smagsløg op til dans, når vores smagfulde julemenu offentliggøres. I kan godt begynde at glæde jer – firmajulefrokosten 2022 bliver et sikkert hit!

Til julemenuen vil der være rig mulighed for at købe bl.a. vin, øl og champagne, der komplimenterer den udsøgte firmajulefrokost-menu. Vi har parret de uovertrufne og inspirerende retter med danske såvel som internationale vinspecialiteter.

Når showet kulminerer med det store finalenummer, fortsætter festen til jeres firmajulefrokost i natklubben, hvor I kan danse til de største hits fra 1980’erne, 1990’erne og frem til i dag. Her kan I med fordel forudbestille drinks, som bliver leveret til bordene, eller nyde lækre cocktails i barerne, mens DJ’en sørger for en forrygende feststemning til jeres firmajulefrokost. Gør jeg selv den tjeneste at være ude i god tid – vores firmajulefrokoster er nemlig uhyre populære.

Uanset om dit selskab er stort eller småt, har I mulighed for at holde firmajulefrokost i Cirkusbygningen.

Er I under 200 personer og ønsker at holde firmajulefrokost sammen med andre festlige gæster i Cirkussalen, så kontakt Wallmans her.

Skal I holde firmajulefrokost for mere end 200 personer, har I mulighed for at leje hele Cirkussalen og få en skræddersyet oplevelse. Gør jeg selv den tjeneste at være ude i god tid – vores firmajulefrokoster er nemlig uhyre populære. Kontakt Cirkusbygningen her.

HYGGELIG FIRMAJULEFROKOST I BUDDHA LOUNGE

Skal jeres firmajulefrokost i København være hyggelig og fyldt med god dansk humor, inviterer Cirkusbygningen indenfor i de tidligere heste- og kamelstalde – Buddha Lounge. Et andet og mere intimt lokale end Cirkussalen, hvor du kan opleve Wallmans Dinnerparty.

Buddha Lounge har plads til op til 150 gæster og byder på en underholdende firmajulefrokost med et dansk show i revystil, 4-retters middag med drikkevarer ad libitum og efterfølgende festlig nat i Cirkussalens store natklub. Her finder du det perfekte den bedste kombination mellem gode rummelige rammer, og en afslappet stemning – her er en sublim og skelsættende firmajulefrokost og oplevelse for enhver ansat, der deltager.

Buddha Lounge fortryller med sin orientalske og mystiske stemning, hvor atmosfæren er mere intim og inviterende til at spise sammen, tale sammen og grine sammen under firmajulefrokosten. Aftenens firmajulefrokost-show sprudler med god energi og latter, og duften af jul fylder lokalet, når den dejlige julemiddag bliver serveret.

Efter showet fortsætter jeres firmajulefrokost i Cirkusbygningens natklub, hvor I kan danse, mens den fantastiske DJ, de dygtige bartendere og de opmærksomme tjenere sørger for, at jeres firmajulefrokost bliver en uforglemmelig oplevelse.

Hvis I vil holde firmajulefrokost med både Wallmans’ storslåede dinnerparty og et separat, hyggeligt lokale som Buddha Lounge, er I mere end velkomne til at kontakte os på 3316 3700 eller sende os en mail på event@cirkusbygningen.dk for at høre mere om mulighederne for firmajulefrokost i København. 

Og I kan være helt trygge. Mange virksomheder har allerede haft glæden af Cirkusbygningens uforglemmelige rammer til deres julefrokost.

Firmajulefrokosten 2022 – ET HELT SÆRLIGT FEJRINGSNUMMER

Har I en kollega eller en afdeling i virksomheden, som skal hyldes eller fejres under jeres firmajulefrokost, så har I mulighed for at gøre det under Wallmans Dinnerparty i Cirkussalen. Vi har et særligt og meget charmerende fejringsnummer under showet, der sørger for at give udvalgte medarbejdere eller afdelinger en helt særlig fejring.

Når I bestiller jeres firmajulefrokost hos Wallmans, er det vigtigt, at I oplyser navnet på den eller dem, der skal fejres. Så er der nemlig mulighed for, at den pågældende kollega eller afdeling bliver hyldet på vores storskærm. Om det er jubilæet, fødselaren eller noget helt tredje, der bare skal fejres, har vi det helt rigtige setup.

FORTSÆT FIRMAFESTEN PÅ KØBENHAVNS FEDESTE NATKLUB 

Uanset om I vælger at holde firmajulefrokost i den store Cirkussal eller den hyggelige, mindre Buddha Lounge, vil festen fortsætte i vores fantastiske natklub – THE STAGE. DJ’en sørger for at spille de bedste hits fredag og lørdag, og de charmerende bartendere overrasker med deres lækre drinks og cocktails. 

Der bliver spillet de helt store klassikere fra 80’erne til i dag. Vi ved der er noget for enhver smag – så få budt din kollega eller chef op til dans og få en fantastisk firmajulefrokost. Hvis du ikke er den store danser, kan du nyde et bredt udvalg af nøje sammensatte drinks og cocktails, der nok skal feje benene væk under dig. 

THE STAGE sørger for den helt rigtige stemning til jeres firmajulefrokost.

FIRMAJULEFROKOST I KØBENHAVN MED OVERNATNING

En firmajulefrokost i København har utroligt mange måder, den kan afvikles på. Har I gæster, som kommer langvejsfra for at være med til jeres firmajulefrokost i København? Eller skal I overraskes endnu mere og forlænge jeres firmajulefrokost til et døgn eller en weekend? Vi har nogle af de bedste aftaler med en bred vifte af hoteller i København, der alle er klar til at hjælpe jer med de bedste priser til jeres firmajulefrokost.

Gør det nemt og kontakt en af vores mange hoteller angående muligheder for hotel i København og andre tjenester, der gør jeres firmajulefrokost exceptionel. Jo tidligere I kommer i gang med at planlægge, desto bedre chancer har I for at få en yderst velskræddersyet oplevelse til jeres firmajulefrokost i København.

BOOK ÅRETS FIRMAJULEFROKOST I DAG

Mangler du noget information i ovenstående, og står I tilbage med flere spørgsmål end svar? Så kontakt os endelig i dag, så vi sammen kan finde den bedste løsning til lige præcis jeres firmajulefrokost. I Cirkusbygningen bliver jeres firmajulefrokost enestående.

Det er desværre ikke muligt at booke billetter til årets firmajulefrokost endnu. Kontakt Customer Care på telefon 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com for at komme på venteliste. 

Velkommen til firmajulefrokost i Wallmans!