Sommerfest

Show, middag & natklub

Invitér dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere til Wallmans Dinnerparty i hjertet af København. I Cirkusbygningen byder vi jer indenfor til en fantastisk aften med lækker middag, spektakulært show & natklub.

Det er nu den årlige sommerfest skal planlægges! Står du for at arrangere? Så har du her en fantastisk mulighed for at tage sommerfesten til helt nye højder.

Sommerfest for store og små selskaber

I Cirkusbygningen kan du planlægge både store og små sommerfester. Du har to forskellige muligheder:

SOMMERFEST – OP TIL 200 GÆSTER

Oplev Wallmans Dinnerparty torsdag, fredag eller lørdag. Til Wallmans Dinnerparty bliver du og dine kollegaer en del af Københavns største fest med op til 1000 andre glade gæster. Nyd hinandens gode selskab, den lækre mad og lad jer underholde af et internationalt show i særklasse.

SOMMERFEST – OVER 200 GÆSTER

Hvis din virksomhed er mere end 200 personer, så har du mulighed for helt eksklusivt at leje Cirkusbygningen. Imponer dine gæster med en lækker, middag og skræddersy aftenen med din egen underholdning og/eller kombinér den med shownumre fra Wallmans.

International underholdning

Glæd dig til et spektakulært show med de største hits fra nogle af tidens største kunstnere, akrobatik, humor, artister på live-instrumenter og meget mere.

Mellem hvert shownummer er der pauser, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen alle indtrykkende fra showet.

Tid til at blive fejret

Et elsket højdepunkt hos Wallmans er aftenens fejringsnummer, hvor vi giver lidt ekstra opmærksomhed og spotlight til de gæster, der fejrer noget særligt. Skal I fejre fødselsdag, jubilæum eller noget andet? Lad os fejre sammen til Wallmans Dinnerparty!

Husk altid at gøre opmærksom på jeres særlige mærkedag, når I booker jeres sommerfest. Så er der nemlig mulighed for at hovedpersonen bliver hyldet med sit navn på vores storskærm og måske også med lidt ekstra opmærksomhed under vores fejringsnummer.

Lækker middag

Til Wallmans Dinnerparty er du og dine kollegaer er garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi serverer en lækker 4-retters middag, der er skabt af vores knivskarpe kokke. Hvis du er veganer eller har specielle ønsker til menuen, tager vi selvfølgelig hensyn til dette. Middagen serveres mellem og under de forskellige show-aktioner.

Det er muligt at vælge mellem 5 fantastiske menuer og forskellige vine (vin og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). Vores tjenere og serverende artister sørger for, at du og dit selskab bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

NATKLUB

Som gæst til Wallmans Dinnerparty får du ekstra underholdning og oplevelser inkluderet i billetten. Bliv efter showet og tag del i festen i natklubben, hvor vi spiller vi de største hits fra 80’erne og 90’erne indtil i dag.

PROGRAM

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet er slut, og festen i natklubben er i gang (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

BOOK SOMMERFEST

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for sommerfest i Cirkusbygningen. Kontakt os via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller send en forespørgsel.

Vi siger ikke at alt kan lade sig gøre – men det er tæt på – og vi vil gå langt for at gøre din sommerfest til en sjov og uforglemmelig en af slagsen.