Polterabend

Festlige ideer til polterabend

Skal du holde polterabend? Så lad os fejre den sammen til Wallmans Dinnerparty. Her har vi altid særlige mærkedage og lejligheder i højsædet, så du er garanteret en sjov og uforglemmelig aften. Vil du vide mere om mulighederne for at holde polterabend i Cirkusbygningen? Så læs mere om vores idéer til polterabend her på siden.

Polterabend med Wallmans Dinnerparty

Omdrejningspunktet for underholdningen til polterabend hos Wallmans er vores storslåede Dinnerparty, der byder på et fantastisk show, en lækker 4-retters middag og efterfølgende natklub.

Når I bestiller en aften hos Wallmans, ser den sådan ud:

PROGRAM

KL. 17.30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.50
Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

KL. 23.00
Showet er slut, og festen i natklubben er i gang (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Når det handler om polterabend, så er der garanti for en festlig aften her hos Wallmans. I er mere end velkommen til at komme forbi Cirkusbygningen eller kontakte os via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her for at høre om vores idéer til polterabend.

Celebrationpakke

Skal jeres aften have et ekstra skud af forkælelse? Så bestil Wallmans Celebrationpakke, der indkluderer: 1 flaske sprudlende bobler, lækre macarons i forskellige farver og et festligt pyntet bord inkl. flag til den kommende brud eller brudgom.

Få hovedpersonen hyldet på storskærm

Vi har et helt særligt fejringsnummer i showet, hvor vi fejrer vores gæsters store og små begivenheder. Her er det oplagt at vi giver jeres hovedperson lidt opmærksomhed i løbet af aftenen.

Under fejringsnummeret har I mulighed for at den kommende brud eller brudgom hyldet på vores storskærme, som hele salen kommer til at se. Husk blot at oplyse navnet på hovedpersonen i jeres polterabend samtidig med at I bestiller billetter til showet.

Fortsæt polterabend i natklubben

Efter showet forvandles Cirkussalen til et Københavns festligste dansegulv, og I bliver de første til at træde ind i baren og natklubben. Her kan I med fordel forudbestille drinkspakker, som er egnet til polterabend for mænd eller kvinder. Der er mulighed for at få serveret særlige cocktails til jeres bord og/eller bestille forskellige øl- eller drinkspakker i baren.

Book polterabend

Vi håber at I har lyst til at holde polterabend i Cirkusbygningen til Wallmans Dinnerparty. Kontakt os via telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com for at høre mere om jeres muligheder.