en aften du aldrig glemmer

POLTERABEND

Festlige ideer til polterabend i Wallmans

Skal du holde polterabend? Så lad os fejre den sammen i Wallmans. Her har vi altid særlige mærkedage og lejligheder i højsædet, så du er garanteret en sjov og uforglemmelig aften. Vil du vide mere om mulighederne for at holde polterabend i Wallmans? Så læs mere om vores idéer til polterabend her på siden.

POLTERABEND med wallmans dinnerparty

Omdrejningspunktet for underholdningen til polterabend hos Wallmans er vores storslåede dinnerparty, der byder på et fantastisk show, en lækker 4-retters middag og efterfølgende natklub*.

Når I bestiller en aften hos Wallmans, ser den sådan ud:

Når det handler om polterabend, så er der garanti for en festlig aften her i Wallmans. I er mere end velkommen til at komme forbi Cirkusbygningen eller kontakte os på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her for at høre om vores idéer til polterabend.

VELKOMSTDRINKS OG EN HELT SÆRLIG GAVE

Skal jeres aften have et ekstra skud af forkælelse? Så bestil Wallmans Celebrationpakke til 120 kr. pr. person (skal bestilles til alle i selskabet), der indkluderer: velkomstdrink, festlige flag på bordet, Wallmans egne fyldte chokolader og en særlig Wallmans gave til den kommende brud eller brudgom.

FÅ HOVEDPERSONEN HYLDET PÅ STORSKÆRM

Vi har et helt særligt fejringsnummer i showet, hvor vi fejrer vores gæsters store og små begivenheder. Her er det oplagt at vi giver jeres hovedperson lidt opmærksomhed i løbet af aftenen.

Under fejringsnummeret har I mulighed for at den kommende brud eller brudgom hyldet på vores storskærme, som hele salen kommer til at se. Husk blot at oplyse navnet på hovedpersonen i jeres polterabend samtidig med at I bestiller billetter til showet.

POLTERABEND PÅ NATKLUB

Efter showet forvandles Cirkussalen til et Københavns festligste dansegulv, og I bliver de første til at træde ind i baren og natklubben. Her kan I med fordel forudbestille drinkspakker, som er egnet til polterabend for mænd eller kvinder. Der er mulighed for at få serveret særlige cocktails til jeres bord og/eller bestille forskellige øl- eller drinkspakker i baren.

FORLÆNG POLTERABENDEN MED DEJLIGE SPA- OG RESTAURANTOPLEVELSER PÅ FLERE HOTELLER

Kunne I tænke jer at starte eller afslutte polterabenden med et hotelophold, så vil Wallmans med glæde hjælpe jer med det. Vi samarbejder med flere hoteller i hjertet af København, hvor I kan forkæle den kommende brud eller brudgom med flere overraskelser, god nattesøvn og dejlig morgenmad eller frokost efter den store fest. Flere af hotellerne har spa- og swimmingpools, kan arrangere blomster, gaver og velkomstdrinks på værelset, samt hjælpe med flere dejlige oplevelser til polterabend ude i byen.

Book polterabend i Wallmans

Vi håber at I har lyst til at holde polterabend i Wallmans. Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send en mail til wecare@wallmans.com for at høre mere om jeres muligheder.