Polterabend

 

 

 

Festlige ideer til polterabend i Wallmans

Skal du holde polterabend? Så lad os fejre den sammen i Wallmans. Her har vi altid særlige mærkedage og lejligheder i højsædet, så du er garanteret en sjov og uforglemmelig aften. Vil du vide mere om mulighederne for at holde polterabend i Wallmans? Så læs mere om vores idéer til polterabend her på siden.

POLTERABEND med wallmans dinnerparty

Omdrejningspunktet for underholdningen til polterabend hos Wallmans er vores storslåede Dinnerparty, der byder på et fantastisk show, en udsøgt 4-retters middag og efterfølgende natklub. I kan læse mere om vores koncept her.

Når I bestiller en aften hos Wallmans, ser den typisk sådan ud:

  • Kl. 17.30 Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Her kan I nyde de forudbestilte velkomstdrinks til den medrivende underholdning i foyeren.
  • Kl. 18.00 Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og I bliver anvist et bord.
  • Kl. 18.30 Dinnerparty med en 4-retters middag, serveret under og mellem shownumrene. Her skal I huske at nævne at I holder polterabend, da den kommende brud eller brudgom måske kan være heldig at komme på storskærm under vores særlige fejringsnummer.
  • Kl. 22.30 Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnerparty
    (Natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23.00). Her har I mulighed for at bestille drinkspakker)

I kan læse mere om vores show her. OBS! I juleperioden i (nov.-dec.) slutter showet kl. 23.00.

Når det handler om polterabend, så er der garanti for en festlig aften her i Wallmans. I er mere end velkommen til at komme forbi Cirkusbygningen eller kontakte os på telefon 3316 3709, e-mail wecare@wallmans.com eller online her for at høre om vores idéer til polterabend.

VELKOMSTDRINKS OG EN HELT SÆRLIG GAVE

For selskaber på over seks personer kan vi arrangere Wallmans Celebrationpakker, hvor I vil få velkomstdrinks ved ankomst, evt. flag på bordet, Wallmans’ egne fyldte chokolader og en særlig gave til den kommende brud eller brudgom.

FÅ HOVEDPERSONEN HYLDET PÅ STORSKÆRM

Vi har et helt særligt fejringsnummer i showet, hvor vi fejrer vores gæsters store og små begivenheder. Derfor er det oplagt, at vi giver jeres hovedperson lidt opmærksomhed i løbet af aftenen. I årets fejringsnummer er vores tre mandlige sangere på en humørfyldt charmeoffensiv i ægte ”rat pack”-stil. De sørger for, at jeres særlige gæst fejres efter alle kunstens regler til festlig og stemningsfuld Big-band musik. Læs mere om vores fejringsnummer her.

Under fejringsnummeret har I muligheder for at den kommende brud eller brudgom hyldet på vores storskærme, som hele salen kommer til at se. Husk blot at oplyse navnet på hovedpersonen i jeres polterabend samtidig med at I bestiller billetter til showet.

POLTERABEND PÅ NATKLUB

Efter showet forvandles Cirkussalen til et Københavns festligste dansegulv, og I bliver de første til at træde ind i baren og natklubben THE STAGE. Her kan I med fordel forudbestille drinkspakker, som er egnet til polterabend for mænd eller kvinder. Der er mulighed for at få serveret særlige cocktails til jeres bord og/eller bestille forskellige øl- eller drinkspakker i baren.

FORLÆNG POLTERABENDEN MED DEJLIGE SPA- OG RESTAURANTOPLEVELSER PÅ FLERE HOTELLER

Kunne I tænke jer at starte eller afslutte polterabenden med et hotelophold, så vil Wallmans med glæde hjælpe jer med det. Vi samarbejder med flere hoteller i hjertet af København, hvor I kan forkæle den kommende brud eller brudgom med flere overraskelser, god nattesøvn og dejlig morgenmad eller frokost efter den store fest. Flere af hotellerne har spa- og swimmingpools, kan arrangere blomster, gaver og velkomstdrinks på værelset, samt hjælpe med flere dejlige oplevelser til polterabend ude i byen. Læs mere om vores hotelpakker her.

Book polterabend i Wallmans

Vi håber at I har lyst til at holde polterabend i Wallmans. Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send en e-mail til wecare@wallmans.com for at høre mere om jeres muligheder.