Mors dag 2025

Den perfekte gave

Søndag den 12. maj 2025 er det mors dag. En helt særlig dag, hvor alle mødre skal forkæles med ekstra opmærksomhed, overraskelser og store oplevelser! Vil du gerne gøre noget EKSTRA ud af dagen? Få inspiration til din mors dag gave her.

Den perfekte gave til mors dag

Mangler du ideer til en mors dag gave? Så har vi den perfekte gaveidé. Overrask din mor med et gavekort til Wallmans Dinnerparty, der byder på spektakulært show, lækker 4-retters middag & natklub.

Med gaven er din mor garanteret en aften fyldt med forkælelse i hjertet af København.

Wallmans Dinnerparty i mors dag gave

Til Wallmans Dinnerparty kan du og din mor glæde jer til en lækker 4-retters middag, et internationalt show med de største hits fra nogle af tidens største kunstnere, akrobatik, humor, artister på live-instrumenter og meget mere.

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

I slutter selvfølgelig aftenen af i natklubben, hvor I kan danse og nyde lækre cocktails natten lang. Her vil vores DJ spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag.

Køb gavekort til mors dag 2025

Et gavekort til Wallmans Dinnerparty er et sikkert hit til mors dag! Skal din mor forkæles? Køb dit gavekort via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Vi spiller på alle tangenter for at give din mor en oplevelse, hun sent vil glemme. Tag din mor under armen og lad os byde jer varmt velkommen til en festlig aften i Cirkusbygningen.

Gør mors dag gaven ekstra særlig

Hvis gaven skal være ekstra særlig, så har du mulighed for at downloade vores flotte mors dag invitation, som du kan udfylde og give sammen med billetterne. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om kort, indpakning og gavebånd – gaven er allerede festlig og klar til at sprede glæde på mors dag.