Fødselsdag

Bliv fejret som aldrig før

Fejr din fødselsdagsfest med manér hos Wallmans

Nærmer din fødselsdag sig og drømmer du om en fødselsdagsfest, der er både unik og uforglemmelig?

Forestil dig en aften fyldt med spændingsfyldt show, lækre måltider og fængslende atmosfære. Alt dette kan du opleve i hjertet af København til Wallmans anmelderroste Dinnerparty, som foregår i den ikoniske Cirkusbygning.

Læs videre, og find ud af, hvorfor vi hos Wallmans garanterer en fødselsdagsfest, du aldrig vil glemme.

Lad os arrangere den perfekte fødselsdagsfest for dig

At arrangere en fødselsdagsfest kan være enormt tidskrævende. Men hvorfor drukne i planlægning og detaljer, når du i stedet kan have det sjovt? Til Wallmans Dinnerparty kan du undgå stress og bare nyde festen.

Ved at vælge at holde din fødselsdag til Wallmans Dinnerparty, skal du blot invitere dem, du holder af, trække i festtøjet og overlade resten til os. Lige fra lokalet og den smagfulde mad til underholdning i topklasse og fantastisk service, så sørger vi for at du får en fuldendt oplevelse.

Afhold din fødselsdagsfest i den smukke Cirkussal

Wallmans Dinnerparty afholdes i Cirkussalen, et fantastisk lokale i Cirkusbygningen. Dette storslåede rum er lige så fantastisk udefra, som den er indeni. Med sin unikke historie, karakteristiske form og charmerende buer er dette sted mere end bare et lokale; det er et dansk kulturikon.

Og med sine høje lofter er det rummeligt og har plads til alle størrelses selskaber. Ud over den historiske charme er det udstyret med den nyeste teknologi. Den store scene, de smukt opdækkede borde og de imponerende lyseffekter bidrager alt sammen til en magisk stemning.

Desuden er det nemt at komme til Cirkusbygningen. Den ligger tæt på Københavns Hovedbanegård, og der er flere hoteller og parkeringsmuligheder i nærheden. Det betyder, at du og dine gæster ikke skal tænke på lang transporttid eller hvor I skal overnatte efter festlighederne.

Spektakulær underholdning til Wallmans Dinnerparty

Når du vælger at fejre din fødselsdagsfest hos Wallmans, kan du forvente underholdning i topklasse. Du kan se frem til et veludført sceneshow med de dygtigste artister og musikere. Derudover er Wallmans-show oplagt for både danske og internationale gæster, da showet opføres på engelsk.

Showet består af forskellige numre, som er med til at underholde dig og dine gæster hele aften. Oplev de legendariske fortolkninger af fantastiske artister og musikere, som alt sammen er bakket op af et fantastisk liveband.

Vi mener, at enhver fødselsdagsfest fortjener et unikt touch. Så for udvalgte gæster, der markerer en særlig milepæl, sørger vi for at aftenen bliver speciel. Hovedpersonen har mulighed for at få en varm hyldest på storskærmen og ekstra spotlight under vores Celebration-nummer. Bare sørg for at nævne det, når du bestiller billetter.

Skal din aften være ekstraordinær? Så vælg Wallmans Celebrationpakke, når du foretager din reservation. Den indeholder en flaske mousserende vin, et dejligt udvalg af farverige macarons og et bord pyntet med festlige dekorationer.

Selv efter Wallmans Dinnerparty slut, er din fødselsdagsfejring langt fra slut. Fortsæt festlighederne i vores natklub, hvor ekstra underholdning og oplevelser er en del af din billet. Tag dine gæster i hånden og fortsæt festen på dansegulvet hele natten lang.

4-retters menu til din fødselsdag hos Wallmans

Når det er tid til at fejre din fødselsdag, er det ikke kun underholdningen, stedet og selskabet, der er i fokus – vi har også styr på maden.

Da vi ved at et lækkert måltid er et vigtigt element i den perfekte fødselsdagsfest, har vi sammensat forskellige lækre 4-retters menuer.

Men hvorfor begrænse oplevelsen til bare mad? Giv den en ekstra skalle med vores store udvalg af vine, specialøl og fristende cocktails. Du kan bestille drikkevarer på stedet under fødselsdagsfesten eller forudbestille dem på forhånd.

Har du eller en i dit selskab allergi, diabetes eller lignende? Så kan vi tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Bare giv os besked i god tid om dette, og så vil vi imødekomme de behov.

Hold en grønnere fødselsdagsfest med Wallmans i Cirkusbygningen

En aften til Wallmans Dinnerparty er ikke bare med til at skabe minder, men er også med til at skabe en grønnere fremtid. Cirkusbygningen, hvor Wallmans Dinnerparty foregår, er nemlig Green Key-certificeret.

Green Key er turismens mest udbredte miljømærke, som anerkender og belønner virksomheder og institutioner, der tager aktiv del i bæredygtig drift og bevarelse af vores miljø.

Når du deltager i Wallmans Dinnerparty, kan du derfor nyde showet med god samvittighed og vide, at du er en del af en begivenhed, der gør en indsats for at passe på miljøet.

Book din fødselsdagsfest hos Wallmans allerede i dag

Er du klar til at holde en helt speciel fødselsdagsfest? Så book billetter til Wallmans Dinnerparty.

For at sikre, at du får den bedste plads på din foretrukne dato, er det vigtigt at booke i god tid.

Kontakt vores Customer Care på telefon +45 3316 3700, skriv en mail til wecare@wallmans.com, eller book direkte online.

Vi glæder os til at gøre din fødselsdagsfest til en uforglemmelig aften!