Efterårsferie 2024

Sæt kulør på efteråret

Magiske øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Efterårsferien er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Spilledage i efterårsferien 2024

  • Fredag den 11. oktober
  • Lørdag den 12. oktober
  • Torsdag den 17. oktober
  • Fredag den 18. oktober
  • Lørdag den 19. oktober

Anmelderrost show

Sæt kulør på efteråret! Invitér familie eller venner til Wallmans Dinnerparty i efterårsferien. Glæd jer til en fantastisk oplevelse, der byder på anmelderrost show, 4-retters middag & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

Showet byder bl.a. på musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere som Coldplay, Prince og Taylor Swift.

Forlæng oplevelsen i København

Hvis I er fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aftenen med et skønt hotelophold. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Bestil hotelophold og Wallmans Dinnerparty som én samlet pakke!

Book billetter til Wallmans Dinnerparty i efterårsferien 2024

Skal dem du holder af forkæles med en fantastisk oplevelse i efterårsferien? Book billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Vi glæder os til at se jer til et vidunderligt efterårseventyr i Cirkusbygningen!

Lækker 4-retters middag

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag.

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Efter I har nydt jeres middag, kulminerer showet med et brag af en finale, som samtidig sparker gang i festen i natklubben.