Ungdomspriser

30% rabat på billetter

Til Wallmans Dinnerparty tilbyder vi særlige ungdomspriser!

Alle til og med 17 år får 30%* rabat på vores billetpriser i alle kategorier. Så saml dine venner, kollegaer eller familie til en fantastisk aften med anmelderrost show, lækker 4-retters middag & natklub.

Wallmans Dinnerparty er et helaftensarrangement, der henvender sig til unge og voksne. Aldersgrænsen er min. 6 år, men vi anbefaler ikke at du medbringer børn under 12 år, da der bl.a. kan forekomme høj musik og seksuelle referencer i showet.

Vær opmærksom på at gæster under 18 år skal være i følge med en voksen og ikke må være i natklubben efter kl. 23.00. Af bevillingsmæssige årsager må gæster under 18 år ikke indtage alkohol i Cirkusbygningen. Ved overtrædelse af denne regel kan hele selskabet blive bortvist.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger eller bookinger fredage og lørdage i november-december samt nytårsaften.

Book ungdomsbilletter

Kontakt Customer Care på telefon +45 3316 3700, send en mail til wecare@wallmans.com eller book online. Der er et begrænset antal billetter.

Mindst en person i selskabet skal være min. 18 år.

Husk at medbringe billedlegitimation ved showbesøget, da det skal forevises på forlangende.