Shownumre

Nyt show JUBILEE

 

Åbningsnummer ”On Broadway”

Velkommen til en spektakulær start på aftenen med vores åbningsnummer “On Broadway”! Vi tager jer med på en rejse tilbage til vores allerførste åbningsnummer, men denne gang med en nutidig twist, der lover festlighed og magi fra første sekund. Gæsterne får et unikt indblik bag kulisserne i den ikoniske Cirkusbygning, hvor vi live på storskærme følger en artist på en spændende tur gennem backstageområdet.

Oplev artisternes garderober, de historiske stalde, køkkenet og vores imponerende “quick-change” kostumesektion – alt sammen en del af denne magiske rejse. Med klassikeren “On Broadway” fra det originale åbningsnummer i 2004 og den energiske “Take it Uptown” får vi stemningen helt i top.

Traditionen tro afrunder vi åbningsnummeret med vores egen festlige signaturmelodi “At Wallmans Tonight”. Så spænd sikkerhedsbæltet og gør jer klar – festen starter nu! Velkommen til en uforglemmelig aften!

 

Taylor Swift

Den amerikanske powerhouse og singer-songwriter Taylor Swift er en af verdens bedst sælgende artister, der formår at overraske og slå alle rekorder med hver eneste udgivelse. Lige nu turnerer hun med sin legendariske Eras Tour og optræder på de største stadioner verden over.

Taylor Swift startede sin professionelle karriere som kun 14-årig og har siden haft en kolossal indflydelse på musikbranchen, en indflydelse hun også bruger til at tage politisk stilling.

I vores jubilæumsshow JUBILEE kan du opleve en spektakulær fortolkning af nogle af Swifts allerstørste hits. Vi inviterer dig med på en musikalsk rejse gennem hendes karriere, fra de store kærlighedssange som “Love Story” og “You Belong With Me” til de samfundskritiske hymner “The Man” og “Look What You Made Me Do”.

Der er en grund til, at Taylor Swifts sange rammer så dybt hos hendes fans, kendt som “Swifties”. Forbered dig på en musikalsk oplevelse, der er fyldt med både passion og skarphed.

 

Cirkusartisten Martyna Majak

Gør dig klar til at tabe kæben, når cirkusartisten Martyna fra Polen imponerer med sin spektakulære “Aerial Spiral” højt oppe under Cirkussalens kuppel. Siden 2010 har Martyna rejst verden rundt og optrådt både i og udenfor Europa, og nu er turen endelig kommet til Cirkusbygningen.

Martyna udfordrer tyngdeloven med sin betagende optræden, hvor hun elegant bruger spiralen til at udføre akrobatik i verdensklasse. Få en uforglemmelig oplevelse, når hun svæver og snor sig med ynde og styrke, lige over publikums hoveder.

 

Coldplay ”Paradise”

Det britiske pop-rock band Coldplay, dannet i 1997, er et af de mest succesfulde bands nogensinde. De er kendt for deres stærke live-optrædener, og billetterne til deres koncert i Royal Arena i 2023 blev også revet væk på ingen tid. Coldplay er ikke kun bemærkelsesværdige for deres musik; de donerer konsekvent 10 % af deres indtægter til velgørenhed og humanitære organisationer. Magasinet Time udnævnte dem i 2022 til at være blandt verdens mest indflydelsesrige klimaaktører.

I JUBILEE skaber vi et futuristisk og spændende univers, hvor vi præsenterer fede fortolkninger af Coldplays største hits som “Clocks”, “Paradise”, “My Universe”, “Viva la Vida”, “Fix You”, “Up & Up” og “A Sky Full of Stars”. Stemningen spreder sig gennem hele salen og gør dig til en del af den imponerende oplevelse.

 

Dmitriy med straps

Med Dmitriy fra Ukraine møder du en cirkusartist ud over det sædvanlige. Dmitriy er uddannet inden for ballet, cirkusakrobatik og scenekunst, og i de seneste 13 år har han begejstret publikum med sine talenter i over 1000 shows i 70 forskellige lande. Nogen vil måske genkende Dmitriy, for det er anden gang, han gæster Cirkusbygningen, da han også optrådte i Wallmans-sæson i 2023-2024.

Så hold vejret og forbered dig på at blive imponeret, når Dmitriy med utrolig styrke og smidighed udfører et spektakulært “Aerial Straps”-nummer højt oppe under Cirkussalens magiske kuppel. ​ ​

 

Celebration med ”Wheel of Fortune”

Bliv fejret, som du aldrig er blevet fejret før! Det bliver både sjovt og skørt, når vores karismatiske værtinde Megan Moore og hendes entourage sætter ekstra spotlight på alle de gæster, der har noget særligt at fejre. Prøv lykken og se, om heldet er med dig, når du drejer på vores særlige lykkehjul. Måske er du så heldig at blive forkælet med bobler – enten de ægte fra Frankrig eller de spanske, som Megan Moore har en særlig forkærlighed til.

 

Prince-medley ”Cream” 

Den amerikanske musiker Prince regnes som en af de største kunstnere nogensinde, kendt for sin unikke musikstil, sexede live-optrædener og ikoniske film som “Purple Rain”. Prince gjorde sig også bemærket i 1993, da han i et opgør med sit pladeselskab skiftede navn til O(+>, og i denne periode blev han ofte omtalt som The Artist Formerly Known as Prince. I 2000 vendte han tilbage til sit oprindelige navn, Prince.

Prince døde i 2016, men hans indflydelse på musikverdenen og alle os andre lever videre. I vores jubilæumsshow tager vi dig med ind i et cool og sexet lilla univers, der danner rammerne for en rejse gennem Prince’s største hits. Det bliver svært at sidde stille, når vores sangere, dansere og live-band fyrer op under Cirkusbygningen med hits som “Purple Rain”, “Diamonds & Pearls”, “Let’s Go Crazy” og “Nothing Compares To U”.

 

Danish feel-good

Vi har gennem årene fået mange ønsker om et shownummer fyldt med dansk musik. Derfor er vi utroligt glade for at med JUBILEE at kunne præsentere et vaskeægte feel-good nummer med det bedste fra den danske popscene.

I vores allerførste Wallmans-show for 20 års siden havde vi nemlig et dansk musiknummer, der hed “Dansk Feel Good”, og dette nye shownummer er en hyldest til det originale fra 2004 – selvfølgelig med et helt nyt “take” på nummeret.

Dans og syng med på hits som “I Danmark er du født” af Natasha, “Natteravn” og “Lidt i Syv” af Rasmus Seebach, “Kun for mig” af Medina samt “Lækker”, “Boing” og “Hot” af Nik & Jay. Vores tre danske sangere, Patrick, Rasmus og Mary Jean, sætter gang i festen.

 

Kamila – akrobatik

Vores polske cirkusartist Kamila har som ung været på det polske landshold i gymnastik, er uddannet inden for ballet og har desuden studeret dans på Broadway Dance Center i New York. Siden 2005 har hun optrådt over hele verden som cirkusartist, været en del af det verdensberømte turnerende show “Odysseo” by Cavalia og optrådt på “The Tonight Show” med Jay Leno.

I 2020 skabte Kamila et helt nyt og innovativt akrobatiknummer, hvor hun kombinerer sit hængende hår med en “Aerial Hoop”, og nu er turen kommet til at vise det frem i Cirkusbygningens magiske rammer.

Glæd dig til at opleve Kamila, når hun på allersmukkeste vis kombinerer sine tekniske færdigheder med stor fleksibilitet og karisma.

 

Halftime-finale

Super Bowl, et af verdens mest berømte sportsbegivenheder, er kendt for dets storslåede halftime show, som hvert år opføres af nogle af tidens største artister.

I vores store finalenummer kan du opleve nogle af de artister, der gennem tiden har optrådt med spektakulære shows i Super Bowls Halftime og været med til at løfte stemningen blandt publikum. Glæd dig til fortolkninger af store hits fra verdenskendte kunstnere som Beyoncé, Rihanna, Justin Timberlake, Maroon 5, Bruno Mars og Lady Gaga. Det bliver svært at sidde stille, når vores artister tager festen med sig ud i alle hjørner af Cirkussalen.

“Halftime” signalerer desuden, at den første halvdel af aftenen i Cirkusbygningen er slut, og at det nu er tid til at feste videre i natklubben.