NYT anmelderrost SHOW  

CARNIVAL

Oplev

Wallmans Dinnerparty

Ny sæson, nyt show, ny fest:
Carnival – byens største dinnerparty!

Gør dig klar! Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty fra start til slut byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Velkommen til Wallmans Dinnerparty!

Du er ikke bare tilskuer – du er en del af oplevelsen

Du og dit selskab nyder en lækker 4-retters middag, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Der udspiller sig et sandt fyrværkeri af et show rundt om dig og fra alle ender og kanter af Cirkussalen. Her er du ikke bare tilskuer – til Wallmans Dinnerparty sidder du midt i oplevelsen, og inden du har set dig om, er du selv en del af showet.

Vi har sørget for flere pauser i løbet af aftenen, hvor I nyder maden, de kølige drikkevarer og hinandens selskab. Du kan dog aldrig vide dig sikker! Inden du ved af det, kunne der nemlig komme en tryllekunstner forbi…

Kom og oplev den festligste af alle begivenheder i København med Wallmans Dinnerparty!

Crazy humor i særklasse

Vi har lyttet til vores gæster, så nu skruer vi ekstra meget op for humoren – også den rigtig crazy slags. Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London, og er hyldet af alle de største britiske medier. Hun har en personlighed, der fylder hele rummet, og som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer.

Se denne sæsons ensemble her.

Bliv fejret som aldrig før

Et elsket højdepunkt til Wallmans Dinnerparty er aftenens fejringsnummer, hvor vi giver lidt ekstra opmærksomhed og spotlight til de gæster, der fejrer noget særligt. Som den crazy og elskelige karakter Peggy Sued sætter Abigail Collins alle sejl til, når hun ifølge med sine humørfyldte saxofonister overdynger æresgæsterne med charme, champagne og utøjlet humor.

Do you wanna rock?

Til Wallmans Dinnerparty bliver der ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles langt oppe under cirkuskuplen. Det er et prisvindende nummer, som får hele salen til at holde vejret i intens spænding.

Vi river dig med på en hæsblæsende og sensationel rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Slå dig løs og giv den gas, når vi skruer helt op for et funky Bruno Mars-medley og for Eurythmics’ allerstørste hits.

Tiden går stærkt i byens bedste selskab, men vi slutter af med et kæmpe brag, der får taget til at løfte sig! Nu skal der trampes med og festes igennem, når den samlede artistgruppe går amok i sang, dans og artisteri til de eksplosive toner fra rocklegenderne over dem alle: Queen! We will rock you!

Velkommen til byens største dinnerparty i Wallmans – den fedeste af alle begivenheder i København!

Showets navn CARNIVAL skal ses som et billede på den glæde, magi og feststemning, som er essensen af showet.

CARNIVAL er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. 

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag.

Find vores menu- og vinkort her.

Foretrækker du en anden menu? Hos Wallmans er du med til at skabe den festligste og lækreste begivenhed i København – se vores menukort, og vælg fra de 5 forskellige menuer, der vil gøre din aften til noget helt særligt.

Forudbestilling

Menuen til Wallmans Dinnerparty skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Er I et større selskab på 10 personer eller flere, så anbefaler vi varmt at forudbestille lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Priser og bestilling

Wallmans Dinnerparty CARNIVAL spiller torsdag – lørdag fra 23. august 2019 til og med midten af juni 2020. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger.

Se priser og salsplan her.

Er I en gruppe på 20 personer (og opefter) eller en virksomhed, bedes I for bedst mulig service og placering i salen kontakte Customer Care på telefon 3316 3700 eller udfylde denne formular.

Wallmans Dinnerparty PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Medrivende underholdning i foyeren

KL. 18.00

Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene.

KL. 23.00

Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnerparty
(natklubbens døre åbnes for nye gæster kl. 23.30)