Show til og med 22. juni 2019

URBAN NIGHTS

 

 

 

Book nu
  • Priser fra 499 DKK
Oplev Show, middag & natklub

Anmelderrost show – URBAN NIGHTS

Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en fantastisk aften i Wallmans i Cirkusbygningen? Vi byder på en unik oplevelse for samtlige sanser med mad af højeste kvalitet, topunderholdning og magiske omgivelser.

Middag med masser af smag & underholdning

Nyd en lækker 4-retters middag, mens du samtidig får serveret en række topunderholdende shownumre fyldt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og nervepirrende akrobatik.

Fra Adeles køkken til togtur med AC/DC

Glæd dig blandt andet til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, en nyskabende fortolkning af musikalske højdepunkter fra West Side Story og ikke mindst en hæsblæsende togtur med rocklegenderne AC/DC.

Akrobatik i verdensklasse

Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær akrobatik og artisteri! Oplev en jonglør i verdensklasse og en ekstremt stærk luftakrobat, der sætter helt nye standarder for smidighed!

Tid til at fejre

Traditionen tro har vi et særligt fejringsnummer, og denne sæson fejrer vi vores gæster med charmerende crooner-klassikere i ægte ”Rat Pack”-stil.  Så har du noget særligt i vente, som en fødselsdag, en bryllupsdag eller et jubilæum, så lad os fejre det sammen i Wallmans!

Små pauser og artister i suppen

Der er en pause imellem hvert shownummer, så du og dit selskab har tid til at nyde alle hinandens selskab. Men pas på, at du ikke får en artist i suppen!  I Wallmans er der ikke kun underholdning på scenen, men fra alle ender og kanter af Cirkussalen.

Finale med pop-power og natklub

URBAN NIGHTS kulminerer i en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest. Finalen sparker samtidig gang i natklubben, hvor du kan danse og nyde lækre drinks.

URBAN NIGHTS er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. OBS! Vi gør opmærksom på at vores Fejringsnummer i denne sæson er på dansk.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnershow er der inkluderet en lækker 4-retters middag.

Find vores menu- og vinkort her.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Er I et større selskab på 10 personer eller flere, så anbefaler vi varmt at forudbestille lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Priser og bestilling

Showet URBAN NIGHTS spiller torsdag – lørdag fra 24. august 2018 til og med 22. juni 2019. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger.

Se priser og salsplan her.

Er I en gruppe på 20 personer (og opefter) eller en virksomhed, bedes I for bedst mulig service og placering i salen kontakte Customer Care på telefon 3316 3700 eller udfylde denne formular.

Program

kl. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren

kl. 18.00

Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30

Dinnershow. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene.

kl. 22.30

Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnershow
(natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23.00)

OBS! I juleperioden (november-december) slutter showet kl. 23.00.