Show til og med 22. juni 2019

URBAN NIGHTS

 

 

 

Book nu
  • Priser fra 499 DKK
Oplev Show, middag & natklub

URBAN NIGHTS | anmelderrost show

URBAN NIGHTS åbner med et overraskende shownummer, der sparker gang i festen i Cirkussalen. Med sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman, vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live.

Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor.

Fra Adele’s køkken til sexede AC/DC

Glæd dig til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, med storslåede musikalske fortolkninger af hendes allerstørste hits.

Senere på aftenen tager vi dig med på en hæsblæsende togtur, hvor vi præsenterer dig for et sexet og moderne AC/DC-medley – ”Let there be Rock!”

Højdepunkter fra West Side Story

Du kan også se frem til at opleve en moderne fortolkning af musikalske højdepunkter fra den verdensberømte musicalklassiker West Side Story. Det bliver et nyskabende og spændende shownummer, der med garanti vil gøre indtryk!

Tid til at fejre

Som vi alle ved er Wallmans stedet, hvor vi fejrer livets særlige øjeblikke – store som små. I årets fejringsnummer er vores tre mandlige sangere på en humørfyldt charmeoffensiv i ægte ”rat pack”-stil. De sørger for, at vores gæster fejres efter alle kunstens regler til festlig og stemningsfuld Big-band musik.

Læs mere om vores Fejringsnummer her.

Akrobatik i verdensklasse

Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær og nervepirrende akrobatik. Oplev en energisk jonglør i verdensklasse og en overmenneskeligt stærk luftakrobat.

En finale med POP-POWER

URBAN NIGHTS kulminerer i en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest. Forsøg ikke at sidde stille, når sangere, dansere og cirkusartister giver dig en forrygende start på festen i natklubben.

Velkommen til URBAN NIGHTS i Wallmans i Cirkusbygningen!

URBAN NIGHTS er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. OBS! Vi gør opmærksom på at vores Fejringsnummer i denne sæson er på dansk.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnershow er der inkluderet en udsøgt 4-retters middag.

Find vores menu- og vinkort her.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Er I et større selskab på 10 personer eller flere, så anbefaler vi varmt at forudbestille lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Priser og bestilling

Showet URBAN NIGHTS spiller torsdag – lørdag fra 24. august 2018 til og med juni 2019. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger.

Se priser og salsplan her.

Er I en gruppe på 20 personer (og opefter) eller en virksomhed, bedes I for bedst mulig service og placering i salen kontakte Customer Care på telefon 3316 3700 eller udfylde denne formular.

Program

kl. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren

kl. 18.00

Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30

Dinnershow. Den 4-retters menu serveres og nydes under og mellem shownumrene.

kl. 22.30

Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnershow
(natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23.00)

OBS! I juleperioden (november-december) slutter showet kl. 23.00.