FRA august 2021 – juni 2022

6-stjernet dinnerparty

FESTEN FORTSÆTTER

SHOW, MIDDAG & FEJRING

Et vaskeægte hit! Glæd dig til at (gen)opleve vores 6-stjernede Dinnerparty, der har taget både anmeldere og gæster med storm.* 

Vi trænger alle til en sjov og festlig aften ude, så saml venner, familie og kollegaer til byens fedeste Dinnerparty – lige i hjertet af København. 

Et sandt festfyrværkeri

Oplev et sandt festfyrværkeri af musikalske fortolkninger af store kunstnere som Queen og Eurythmics. Festen når nye højder med vores prisbelønnede akrobater, “Duo Pile ou Face”, der imponerer med nervepirrende akrobatik under Cirkussalens magiske kuppel.

EN Overflod af latter

Få rørt lattermusklerne i selskab med vores skønne værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende drag queens. Mød også vores crazy komiker David, der har taget den internationale scene – og nu Cirkusbygningen – med storm!

Nyhed denne sæson

Glæd dig til vores sprudlende Scandinavian Song Contest, hvor den ultimative vindersang fra Eurovision Song Contest skal kåres!

Med i feltet er bl.a. “Fairytale” fra Norge, “Euphoria” fra Sverige og “Smuk som et stjerneskud” fra Danmark. Hvem mon der vinder? Det er DU med til at afgøre! 

Show for samtlige sanser

Mens du nyder de mange shownumre, får du og dit selskab serveret en lækker 4-retters middag. I løbet af aftenen er der pauser mellem shownumrene, og det giver jer rig lejlighed til at hyggesnakke og nyde alle indtryk. 

Festlig fejring

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller måske en skilsmisse? Et af højdepunkterne til Wallmans Dinnerparty er vores fejringsnummer, hvor aftenens æresgæster bliver overdynget med charme, humor og ekstra forkælelse.

Et brag af en finale

Showet kulminerer med et brag af en rock-finale, der samtidig sparker gang i festen på dansegulvet. WE WILL ROCK YOU!

Velkommen til Wallmans Dinnerparty – den fedeste af alle begivenheder i København! 

*Grundet Covid-19 er det det samme show, der har spillet siden september 2019, dog med enkelte nye numre, flere nye overraskelser og endnu mere feststemning. 

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af unge og voksne. Der forekommer sprogbrug med seksuelle referencer. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. Se vores menukort – og vælg fra de 5 forskellige menuer, der vil gøre din aften til noget helt særligt.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Vi anbefaler desuden at du og dit selskab forudbestiller lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

BOOK BILLETTER TIL WALLMANS DINNERPARTY

Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Wallmans Dinnerparty spiller torsdag – lørdag fra august 2021 til og med juni 2022. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger.

Er I en større gruppe eller en virksomhed på min. 25 personer, så anbefaler vi for bedst mulig service og placering i salen, at I kontakter Customer Care eller udfylder denne formular.

Wallmans Dinnerparty PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 18.00

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene.

KL. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30).

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.