SHOW FRA april 2021 – juni 2021

6-stjernet dinnerparty

Dinnerparty-succesen fortsætter

Et vaskeægte hit! Glæd dig til at (gen)opleve vores 6-stjernede Dinnerparty fra sidste sæson, der har taget både anmeldere og gæster med storm.

Vi mixer de store hitnumre med nyt crazy comedy og skruer ekstra op for feststemningen med flere fantastiske overraskelser! Så saml venner, familie og kollegaer til byens fedeste Dinnerparty – lige i hjertet af København. 

Med vores Dinnerparty hylder vi livsglæden og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. Glæd dig til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere såsom Queen, Eurythmics og Lady Gaga, artister på live-instrumenter, dans, humor og akrobatik. 

Blandt nyhederne denne sæson finder du vores nye charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens, som har turneret over hele verden med sine spektakulære shows. Mød også den enestående, prisbelønnede cirkusartist David, der gennem de sidste mange år har taget den internationale scene med storm. Med sin rå macho-energi og store karisma tager han dig med på en fascinerende rejse gennem jonglering, komik og akrobatik.

Mens du nyder aftenens mange shownumre, får du og dit selskab serveret en ny, lækker 4-retters middag. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal.

Et af højdepunkterne til Wallmans Dinnerparty er aftenens fejringsnummer, hvor vi overdynger vores æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse – længe leve alle vores skønne Wallmans-gæster!

Showet slutter med et brag af en kæmpe finale, som er den perfekte afslutning på en fantastisk aften.

Velkommen til Wallmans Dinnerparty – den fedeste af alle begivenheder i København!

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af unge og voksne. Der forekommer sprogbrug med seksuelle referencer. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. Se vores menukort – og vælg fra de 5 forskellige menuer, der vil gøre din aften til noget helt særligt.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Vi anbefaler desuden at du og dit selskab forudbestiller lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

BOOK BILLETTER TIL WALLMANS DINNERPARTY

Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Wallmans Dinnerparty spiller torsdag – lørdag fra 3. september 2020 til og med juni 2021. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger.

Er I en gruppe på 20 personer (og opefter) eller en virksomhed, anbefaler vi for bedst mulig service og placering i salen, at I kontakter Customer Care eller udfylder denne formular.

Wallmans Dinnerparty PROGRAM

KL. 17.15

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Du og dit selskab bliver ført direkte til garderoben og dernæst til jeres bord

KL. 17.55

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene

KL. 22.00

Tak for en dejlig aften!*

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

*Natklubben THE STAGE er midlertidig lukket pga. COVID-19. Vi følger naturligvis udviklingen nøje og åbner så snart myndighederne tillader det.