SUCCESEN FORTSÆTTER

6-stjernet dinnerparty

Dinnerparty-succesen fortsætter

Du kan godt glæde dig! Vi fortsætter succesen med vores 6-stjernede dinnerparty, der har været et kæmpe HIT hos både anmeldere og publikum!

Vi mixer de store hitnumre med nyt crazy comedy og skruer ekstra op for feststemningen med flere fantastiske overraskelser! Så saml venner, familie og kollegaer til byens største dinnerparty – lige i hjertet af København. 

Med vores dinnerparty hylder vi livsglæden og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. Glæd dig til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere, artister på live-instrumenter, dans, humor og akrobatik. 

Mens du nyder aftenens mange shownumre, får du og dit selskab serveret en ny, lækker 4-retters middag. Men pas på, du ikke får en artist i suppen!  Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri af et show rundt om dig og fra alle ender og kanter af Cirkussalen. 

Et af højdepunkterne til Wallmans Dinnerparty er aftenens fejringsnummer, hvor vi overdynger vores æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse – længe leve alle vores skønne Wallmans-gæster!

Showet slutter med et brag af en kæmpe finale, som sparker gang i festen i natklubben. 

Velkommen til byens største dinnerparty i Wallmans – den fedeste af alle begivenheder i København!

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. Se vores menukort – og vælg fra de 5 forskellige menuer, der vil gøre din aften til noget helt særligt.

Find vores menu- og vinkort her.

Forudbestilling

Menuen til Wallmans Dinnerparty skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Er I et større selskab på 10 personer eller flere, så anbefaler vi varmt at forudbestille lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

BOOK BILLETTER TIL WALLMANS DINNERPARTY

Wallmans Dinnerparty spiller torsdag – lørdag fra 3. september 2020 til og med juni 2021. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger. Se priser og salsplan her.

Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Er I en gruppe på 20 personer (og opefter) eller en virksomhed, anbefaler vi for bedst mulig service og placering i salen, at I kontakter Customer Care eller udfylder denne formular.

Wallmans Dinnerparty PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Medrivende underholdning i foyeren

KL. 18.00

Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene.

KL. 23.00

Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnerparty
(natklubbens døre åbnes for nye gæster kl. 23.30)