Årets store højdepunkt

Julefrokost 2022

Mangler du en idé til årets julefrokost? Lad 2022 blive året hvor du prøver noget nyt. 

Invitér venner, familie og kollegaer til byens største julefrokost: Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Her kan I glæde jer til en fantastisk aften, der byder på spektakulært show med et twist af jul, lækker 4-retters julemiddag & natklub.

Wallmans Dinnerparty – et sikkert hit til årets julefrokost! 

JULEN STARTER I wallmans …

… og oplevelsen starter allerede i indgangen. Ude foran Cirkusbygningen bliver du og dit selskab budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere. Inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet, mens du afleverer frakken og får en velkomstdrink.

Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der er pyntet op efter alle julens traditioner.

show med et twist af jul

Med vores nye Dinnerparty VIVA hylder vi livsglæden og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. 

Glæd dig til blændende musikalske fortolkninger af kunstnere som Elvis og ABBA, et heftigt live-band, forførende dans, crazy humor og nervepirrende akrobatik.

I anledning af julen kan du opleve vores traditionsrige julenummer fyldt med herlige julemænd, en højtspringende Rudolf og overdådig scenografi. Kom i julehumør med en perlerække af kendte og elskede julehits: ”Santa Claus is coming to Town”!   

Showet kulminerer med en bragende pop-finale, der gør det umuligt at sidde stille: Så er byens bedste fest i gang på dansegulvet!  

juleMENUEN 

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters julemiddag. 

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans julemenu.

Vi anbefaler desuden at du og dit selskab forudbestiller lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Priser

Billetprisen inkluderer:

book BILLETTER til julefrokost

Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online

Wallmans Dinnerparty – jul i Cirkusbygningen spiller onsdag – lørdag i november og december 2022. Priserne varierer alt efter hvilken dag, kategori og menu, du vælger. 

Glæd dig til en oplevelse, der fra start til slut byder på latter, spænding og overraskelser – og en masse af tale om bagefter!

PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes

KL. 18.00

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters julemiddag serveres og nydes under og mellem shownumrene

KL. 22.45

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30).

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.