1. november – 21. december

Julefrokost

Oplev

Wallmans Dinnerparty

Mangler du idéer til årets julefrokost? Forkæl dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en fantastisk julefrokost hos Wallmans i Cirkusbygningens magiske omgivelser. Her kan du glæde dig til en julefrokost med topunderholdning, god mad og masser af feststemning.

Hos Wallmans byder vi på en helt unik og eksklusiv oplevelse med lækker 4-retters julemiddag, spektakulært show med et twist af jul og Københavns festligste natklub. Vælger du at holde årets julefrokost-arrangement hos Wallmans, kan du se frem til et brag af en fest!

Et MAGISK julefrokostarrangement

Hold årets julefrokost hos Wallmans. Her begynder julen allerede i det øjeblik, du ankommer til Cirkusbygningen. Lige ude foran hovedindgangen bliver du og dit selskab budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere, og inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet. Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der i hele november og december er pyntet op efter alle julens traditioner. Det bliver en oplevelse fuld af magi, overraskelser og store oplevelser.

Glæd jer til en julefrokost med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, fascinerende akrobatik og ikke mindst glitrende kostumer og overdådig scenografi. I anledningen af julen har vi et ekstraordinært julenummer, som sikrer at julestemningen når helt nye højder! Du får med andre ord et julefrokost-arrangement ud over det sædvanlige.

Vores traditionsrige julenummer sparker julehyggen i gang med fantastiske kostumer, utrolige sange og forunderlig scenografi. Kom i julehumør med Rudolf og hele Wallmans-familien, når vi byder velkommen til julemandens karamelfabrik, hvor NÆSTEN alle forbereder sig til en rød og hvid julesæson.

julefrokost menu

Nyd en lækker 4-retters julefrokost menu og kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og alle hjørner af den smukke Cirkussal. Du kan vælge mellem fem forskellige menuer. Hertil kan du vælge at supplere din julefrokost-menu med nogle af vores lækre sideorders eller opgradere med nogle af vores udsøgte delikatesser.

Se menu- og vinkort.

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til en julefrokost-menu. Vores tjenere og serverende artister sørger for, at I bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

Efter showets store finale kl. 23.00 eksploderer festen i Københavns festligste natklub, hvor I kan danse til de største hits fra husets DJ (fredag og lørdag), nyde lækre cocktails og opleve ultimativ feststemning. Hos Wallmans får du en julefrokost med underholdning, du sent vil glemme!

JULEFROKOST MED OVERNATNING

Kommer I langvejs fra – fortvivl ej. Vi samarbejder med en lang række skønne hoteller i København, som alle har en central placering, så du nemt kan komme hjem efter julefrokosten. Der er derfor ingen grund til at bekymre dig om, hvordan du og dine gæster kommer hjem fra årets julefrokost i København.

Vælger du at booke årets julefrokost med overnatning, har vi sørget for, at du får det til en helt særlig pris. Se udvalget af hoteller og læs mere om vores hotelpakker her.

Priser til årets julefrokost-arrangement

Billetprisen til Wallmans Dinnerparty i julen inkluderer:

BOOK BILLETTER TIL årets julefrokost

Kontakt os på telefon 3316 3700, send en mail til wecare@wallmans.com eller book dine billetter online.

PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Medrivende underholdning i foyeren

KL. 18.00

Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene.

KL. 23.00

Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnerparty
(natklubbens døre åbnes for nye gæster kl. 23.30)