Årets store højdepunkt

Julefrokost 2022

Mangler du en idé til årets julefrokost i København? Lad 2022 blive året hvor du prøver noget nyt. Invitér venner, familie og kollegaer til byens største julefrokost: Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Her kan I glæde jer til en fantastisk aften med lækker 4-retters julemiddag, 6-stjernet show & natklub.

Wallmans Dinnerparty afholdes hver aften fra onsdag til lørdag i november og december. I behøver derfor ikke nødvendigvis at holde jeres julefrokost i en weekend, det kan sagtens også gøres en hverdag – her er billetprisen ovenikøbet væsentligt lavere.

Wallmans Dinnerparty – et sikkert hit til årets julefrokost! 

TAG JULEFESTEN TIL HELT NYE HØJDER

Et af årets helt store højdepunkter er for mange julefrokosten, hvor venner, familie og kollegaer samles for at fejre julen, og året der gik – med lækker julemad, hygge og festlig underholdning. 

I år har I mulighed for at tage julefrokosten og underholdningen til helt nye højder med en aften hos Wallmans. Med Københavns måske mest centrale beliggenhed åbner vi dørene op til årets festligste julefrokostarrangement. Du kan se frem til lækker middag, fantastisk stemning og underholdning i verdensklasse. 

JULEFROKOST MED 6-stjernet UNDERHOLDNING

Et vaskeægte hit! Glæd dig til at opleve vores 6-stjernede Dinnerparty, der har taget både anmeldere og gæster med storm. Vi mixer de store hitnumre med crazy comedy og skruer ekstra op for festen, de sjove indslag og underholdningen. I får fra start til slut en aften fyldt med latter, spænding og overraskelser – og en masse af tale om bagefter!

I anledningen af julen kan du opleve vores traditionsrige julenummer, der for alvor sparker julehyggen i gang. Kom i julehumør med Rudolf og hele Wallmans-familien, når vi byder velkommen til julemandens karamelfabrik, hvor NÆSTEN alle forbereder sig til en rød og hvid julesæson. Glæd jer – der er en helt fantastisk julefrokost i vente med! 

Efter vores store showfinale kl. 23.00 fortsætter festen i natklubben. Hos Wallmans får du en julefrokost med underholdning, du sent vil glemme!

MENUEN TIL ÅRETS JULEFROKOST 

Nyd en lækker 4-retters julefrokost middag og oplev artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og alle hjørner af den smukke Cirkussal.

Det er muligt at vælge mellem 5 forskellige menuer. Hertil kan du supplere din menu med en række lækre små retter eller vælge at udskifte din suppe eller tapastallerken med nogle skønne alternativer. Alle tillægspriser er angivet pr. person.

Menuen til årets julefrokost skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til din menu, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af forskellige drikkevarer; gode vine, specialøl og lækre cocktails (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen).

Vi anbefaler at forudbestille lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

BILlETTEN TIL WALLMANS JULEFROKOST I 2022

Billetprisen til årets julefrokost – Wallmans Dinnerparty – i København inkluderer:

book BILLETTER julefrokost i wallmans

Billetsalget til julefrokost 2022 er ikke åbent endnu, men du kan kontakte Customer Care via telefon 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com for at komme på venteliste.

Wallmans Dinnerparty – jul i Cirkusbygningen spiller onsdag – lørdag i november og december 2022. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger. 

Nedenfor kan du se aftenens program for vores julefrokost i 2022.

wallmans dinnerparty PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes

KL. 18.00

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene

KL. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30).

FIND VEJ TIL WALLMANS KØBENHAVN

Der er ikke noget værre end en fest, hvor du er nødt til at smutte tidligt for at kunne komme hjem. Dette problem undgår du dog, hvis du holder din julefrokost i København eller rettere sagt – hos Wallmans. Én ting er i hvert fald sikkert – det har aldrig været nemmere at komme til årets julefrokost. 

Wallmans Dinnerparty kan nemlig opleves i Cirkusbygningens magiske rammer i hjertet af København. Ikke nok med at det ligger utroligt centralt, tæt på Københavns Hovedbanegård, Vesterport Station og Københavns Metro, så er der også gode parkeringsmuligheder, hvis du ønsker at tage bilen. I samarbejde med APCOA FLOW tilbyder vi f.eks. parkering i Axel Towers lige overfor Cirkusbygningen – og endda med 50% rabat. 

Så uanset hvilket transportmiddel du ønsker at benytte til årets julefrokost i København, kan du nemt og bekvemt komme frem og tilbage fra Wallmans.

JULEFROKOST MED OVERNATNING

Vi ved godt, at dine venner, familie og kollegaer kan være spredt over hele landet. Hvis de samles til en julefrokost, synes vi det er ærgerligt, hvis de skal medregne tiden til den offentlige transport hjem – vi vil jo gerne have, at alle får festet rigtig igennem. 

Hvis I kommer langvejs fra – fortvivl ej. Vi samarbejder med en række skønne hoteller i København, som alle har en central placering, så du nemt kan komme hjem efter julefrokosten. Der er derfor ingen grund til at bekymre dig om, hvordan du og dine gæster kommer hjem, selvom det er sidst på aftenen.. Vælger du at booke årets julefrokost med overnatning, så har vi sørget for, at du får det til en helt særlig pris.

JULEFROKOST MED ALT UNDER ET TAG

Når man holder julefrokost i Wallmans får man mulighed for at opleve en af Danmarks mest ikoniske bygninger, der byder på en fantastisk historie, arkitektur og udsmykning. 

Julen begynder allerede i det øjeblik, du og dit selskab ankommer til bygningen. Lige ude foran hovedindgangen bliver I budt velkommen af juletonerne fra vores mandlige sangere. Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der er pyntet op efter alle julens traditioner. 

Det er ikke bare Cirkusbygningens unikke faciliteter I får glæde af, hvis I holder julefrokosten hos os. Vi mener selv, at vi har fundet den perfekte balance mellem den traditionelle julefrokost og en særpræget underholdning, der giver aftenen et lille finurlig jule-twist. Det er netop den kombination, der gør vores julefrokost til en sjov og uforglemmelig aften.

HOLD ÅRETS FIRMAJULEFROKOST I CIRKUSBYGNINGEN 

Leder din virksomhed efter en lokation til årets julefrokost? Hos Wallmans kan I se frem til en formidabel firmajulefrokost i København, som ikke kun byder på en dejlig middag men også underholdning i verdensklasse. 

Vi sætter rammerne for jeres julefrokost med vores internationale show. Uanset om I er mange eller få, lover vi et spektakulært show, hvor danske såvel som udenlandske gæster vil være underholdt.