årest vigtigste fest i 2020

Julefrokost

JULEFROKOST 2020 I WALLMANS

Mangler du en idé til årets julefrokost i København? Lad 2020 blive året hvor du prøver noget helt nyt. Invitér venner, familie og kollegaer til byens største og festligste julefrokost: Wallmans Dinnerparty. Der er garanti for et brag af en aften i Cirkusbygningen med lækker 4-retters julemiddag, spektakulært show med et twist af jul & natklub både onsdag, torsdag, fredag og lørdag!

Wallmans Dinnerparty – et sikkert hit til årets julefrokost! 

JULEFROKOST I hjertet af københavn

I Wallmans begynder julen allerede i det øjeblik, du ankommer til Cirkusbygningen. Lige ude foran hovedindgangen bliver du og dit selskab budt velkommen af juletonerne fra vores mandlige sangere, og inde i foyeren synger vores kvindelige sangere omkring pianoet. Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der er pyntet op efter alle julens traditioner.

JULEFROKOST MED 6-STJERNET UNDERHOLDNING

Du kan godt glæde dig! I Wallmans fortsætter vi succesen med vores 6-stjernede dinnerparty, der har været et kæmpe HIT hos både anmeldere og gæster! Vi mixer de store hitnumre med nyt crazy comedy og skruer ekstra op for feststemningen med flere fantastiske overraskelser.

I anledningen af julen kan du opleve  vores traditionsrige julenummer, der for alvor sparker julehyggen i gang. Kom i julehumør med Rudolf og hele Wallmans-familien, når vi byder velkommen til julemandens karamelfabrik, hvor NÆSTEN alle forbereder sig til en rød og hvid julesæson.  

MENUEN til årets JULEFROKOST 

Nyd en  lækker 4-retters julefrokost middag og kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og alle hjørner af den smukke Cirkussal. Vi har sammensat et program, hvor du kan nyde alt fra begge verdener – den klassiske julemad fra julefrokoster med topunderholdning.  

Du kan vælge mellem fem forskellige julefrokost-menuer. Hertil kan du vælge at supplere din julefrokost-menu med nogle af vores lækre sideorders eller opgradere med nogle af vores særlige delikatesser. Vi har noget for enhver smag til vores julefrokoster. 

Se menu- og vinkort.

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til julefrokosten. Vores tjenere og serverende artister sørger for at I bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

FORTSÆT JULEFROKOSTEN I NATKLUBBEN

Efter showets store finale kl. 23.00 eksploderer festen i Københavns lækreste natklub, hvor I kan danse til de største hits fra husets DJ (fredag og lørdag), nyde lækre cocktails og opleve  ultimativ feststemning. Hos Wallmans får du en julefrokost med underholdning, du sent vil glemme!  

Priser til julefrokost 2020

Billetprisen til Wallmans Dinnerparty i julen inkluderer:

book BILLETTER julefrokost i wallmans

Wallmans Dinnerparty – jul i Cirkusbygningen spiller onsdag – lørdag fra 6. november 2020 til og med 19. december 2020. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger. Se priser og salsplan her.

Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online. Billetterne ryger hurtigt, så vi anbefaler at du booker dine pladser i god tid.

Er I en gruppe på  20 personer (og opefter) eller en virksomhed, der gerne vil have en julefrokost udover det sædvanlige? Så anbefaler vi at I kontakter Customer Care eller  udfylder denne formular for bedst mulig service og placering i salen. 

Nedenfor kan du se aftenens program for vores julefrokost i 2020. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmet: 

wallmans dinnerparty PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Medrivende underholdning i foyeren

KL. 18.00

Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene

KL. 23.00

Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnerparty
(natklubbens døre åbnes for nye gæster kl. 23.30)

JULEFROKOST I cirkusbygningen

Det har aldrig været nemmere at komme til årets julefrokost. Wallmans Dinnerparty kan nemlig opleves i Cirkusbygningens magiske rammer midt i hjertet af København. Ikke nok med at det ligger utroligt centralt, tæt på Københavns Hovedbanegård, Vesterport Station og Københavns Metro, får man også glæden af en af Danmarks mest ikoniske bygninger, der byder på en fantastisk historie, arkitektur og udsmykning.

JULEFROKOST MED OVERNATNING

Kommer du langvejs fra – fortvivl ej. Vi samarbejder med en række skønne hoteller i København, som alle har en central placering, så du nemt kan komme hjem efter julefrokosten. Der er derfor ingen grund til at bekymre dig om, hvordan du og dine gæster kommer hjem, uanset om det er sidst på aftenen eller i de tidlige morgentimer.

Vælger du at booke årets julefrokost med overnatning, så har vi sørget for, at du får det til en helt særlig pris. Se udvalget af hoteller og læs mere om vores hotelpakker her.