Årets store højdepunkt

Julefrokost 2020

Mangler du en idé til årets julefrokost i København? Lad 2020 blive året hvor du prøver noget nyt. Invitér venner, familie og kollegaer til byens hyggeligste julefrokost: Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Her kan I glæde jer til en fantastisk aften med lækker 4-retters julemiddag, topunderholdning & fejring!

Vi er tilsluttet vores brancheforening HORESTAs “SAFE TO VISIT”-program og er samtidig godkendt til 500 pers. (normal kapacitet op til 1000 gæster), så du og dit selskab kan føle jer trygge ved at besøge os.

Wallmans Dinnerparty – et sikkert hit til årets julefrokost! 

årets JULEFROKOST i Cirkusbygningen

Et af årets helt store højdepunkter er for mange julefrokosten, hvor venner, familie og kollegaer samles for at fejre julen og året, der gik – med lækker julemad, hygge og festlig underholdning. Med Københavns måske mest centrale beliggenhed åbner vi dørene op til årets julefrokost i Cirkusbygningen.

Julefrokosten kan holdes onsdag – lørdag i hele november og december. Måske var det en idé at holde den hyggelige julefrokost en hverdag? Så er alle friske nok til at komme på arbejde dagen efter – og billetprisen er ovenikøbet væsentligt lavere end fredag og lørdag.

En mandlig og kvindelige akrobat i lygtepæl
Mandlig sanger og mandlig guitarist
Kvindelig sanger på et flyvende piano

JULEFROKOST MED 6-STJERNET UNDERHOLDNING

Du kan godt glæde dig! I denne sæson fortsætter vi succesen med vores 6-stjernede dinnerparty, der har været et kæmpe HIT hos både anmeldere og gæster. Vi mixer de store hitnumre med nyt crazy comedy og skruer ekstra for hyggen, de sjove indslag og underholdningen, så I får en aften fra start til slut fyldt med latter, spænding og overraskelser – og en masse af tale om bagefter!

I anledningen af julen kan du opleve vores traditionsrige julenummer, der for alvor sparker julehyggen i gang. Kom i julehumør med Rudolf og hele Wallmans-familien, når vi byder velkommen til julemandens karamelfabrik, hvor NÆSTEN alle forbereder sig til en rød og hvid julesæson. Glæd jer – der er en helt fantastisk julefrokost i vente med! 

MENUEN TIL ÅRETS JULEFROKOST 

Nyd en  lækker 4-retters julefrokost middag og oplev artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og alle hjørner af den smukke Cirkussal. Vi har sammensat et program, hvor du kan nyde alt fra begge verdener – den klassiske julemad fra julefrokoster med topunderholdning.  

Du kan vælge mellem fem forskellige julefrokost-menuer. Hertil kan du vælge at supplere din julefrokost-menu med nogle af vores lækre sideorders eller opgradere med nogle af vores delikatesser. Vi har noget for enhver smag til vores julefrokoster. 

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører julefrokosten til. Vores tjenere og serverende artister sørger for, at I bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen. 

FORTSÆT JULEFROKOSTEN efter showet

Efter showet vil der være hyggelig loungemusik og saxofonist. Her kan du og dit selskab fortsætte aftenen og nyde lækre drinks ved eget bord.

Priser til julefrokost 2020

Billetprisen til årets julefrokost – Wallmans Dinnerparty – i København inkluderer:

  • 4-retters Wallmans julemenu / Vegansk menu
  • Spektakulært show med et ekstra julenummer
  • Gratis garderobe

book BILLETTER julefrokost i wallmans

Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online. Billetterne ryger hurtigt, så vi anbefaler at du booker dine pladser i god tid. 

Wallmans Dinnerparty – jul i Cirkusbygningen spiller onsdag – lørdag fra 6. november 2020 til og med 19. december 2020. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger. 

Nedenfor kan du se aftenens program for vores julefrokost i 2020. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmet: 

wallmans dinnerparty PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen.

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene

KL. 23.00

Efter showet vil der være hyggelig loungemusik og saxofonist. Her kan du og dit selskab fortsætte aftenen og nyde lækre drinks ved eget bord indtil kl. 24.00.

JULEFROKOST I KØBENHAVN – FIND VEJ

Det har aldrig været nemmere at komme til årets julefrokost. Wallmans Dinnerparty kan nemlig opleves i Cirkusbygningens magiske rammer i hjertet af København. Ikke nok med at det ligger utroligt centralt, tæt på Københavns Hovedbanegård, Vesterport Station og Københavns Metro, så er der også gode parkeringsmuligheder, hvis man ønsker at tage bilen. I samarbejde med APCOA FLOW tilbyder vi f.eks. parkering i Axel Towers lige overfor Cirkusbygningen – og endda med 50% rabat.  

JULEFROKOST MED OVERNATNING

Vi ved godt at dine venner, familie og kollegaer kan være spredt over hele landet. Hvis de så samles til en julefrokost, synes vi det er ærgerligt, hvis de skal medregne tiden til den offentlige transport hjem – vi vil jo gerne have alle får festet rigtig igennem. 

Hvis I kommer langvejs fra – fortvivl ej. Vi samarbejder med en række skønne hoteller i København, som alle har en central placering, så du nemt kan komme hjem efter julefrokosten. Der er derfor ingen grund til at bekymre dig om, hvordan du og dine gæster kommer hjem, uanset om det er sidst på aftenen eller i de tidlige morgentimer. Vælger du at booke årets julefrokost med overnatning, så har vi sørget for, at du får det til en helt særlig pris. 

JULEFROKOST MED ALT UNDER ET TAG

Når man holder julefrokost i Wallmans får man mulighed for at opleve en af Danmarks mest ikoniske bygninger, der byder på en fantastisk historie, arkitektur og udsmykning. Julen begynder allerede i det øjeblik, du og dit selskab ankommer til bygningen. Lige ude foran hovedindgangen bliver I budt velkommen af juletonerne fra vores mandlige sangere. Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der er pyntet op efter alle julens traditioner. 

Det er ikke bare Cirkusbygningens unikke faciliteter I får glæde af, hvis I holder julefrokosten hos os. Vi mener selv, at vi har fundet den perfekte balance mellem den traditionelle julefrokost og en særpræget underholdning, der giver aftenen et lille finurlig jule-twist. Det er netop den kombination, der gør vores julefrokost til en sjov og uforglemmelig aften.