Ensemble

Kvindelig artist

Andrea ulvenstål

Danser & Dansekaptajn

Fødselssted: Orby, Sverige

Uddannelse og arbejde: Andrea har studeret dans på balletakademiet i Göteborg. Andreas tidligere arbejde inkluderer: Bingolotto New Year’s Gala, Stjärnor hos Babben på TV, Jultradition på Göteborg Operahus, model og danser i en Reebok-reklame.

Dette er Andreas 3. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Kvindelig artist

anniela Andersson

Sanger

Fødselssted: Kristianstad, Sverige

Uddannelse og arbejde: Anniela har studerert musical-teater ved Kulturama.Hendes tidligere arbejde inkluderer følgende musicals: The Sound of Music, Aida, Tarzan and Pippin. Anniela fik en pladekontrakt som 17-årig, hvorefter hun udgav to albums og turnerede rundt i Sverige.

Dette er Anniela’s 4. år hos Wallmans. Hun har arbejdet 3 år ved Wallmans Stockholm før hun kom til Wallmans Cirkusbygningen.


Benny Schumann

benny schumann

Cirkusartist

Fødselssted: Göteborg, Sverige

Uddannelse og arbejde: Benny fik sin cirkusdebut som 5-årig i Cirkus Schumann tilbage i 1950. Fra 1951 var han hvert år med i matinéforestillinger i Cirkus Schumann med forskellige numre, bl.a. som 9-årig cowboy på to ponyer i fuld galop og som klovn i håndstand på sin morfars arm.

Cirkus Schumann startede sæsonen i Sverige, og i maj begyndte sæsonen i Circusbygningen i København. Efter København turnerede de forskellige steder i Danmark og andre steder i Europa, f.eks. på Bertram Mills Circus i London.

Som barn lærte Benny at gå på line og at dressere samt optræde med cirkusheste (hans far var en berømt hestehvisker). I en alder af 13 blev han en del af aftenforestillingerne i Cirkus Schumann.I 1965 lærte han at jonglere med tallerkener af den berømte Erich Brenn, og i 1967 havde han premiere på dette nummer i Cirkus Schumann.

Siden 1993 har Benny ud over med sit soloshow optrådt med Benny Schumanns Mini Cirkus.Gennem årene har Benny modtaget flere priser for sin indsats for cirkuskulturen.

Dette er Bennys 1. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


elin öhgren

Sanger & Showkaptajn

Fødselssted: Stockholm, Sverige

Uddannelse og arbejde: Elin har studeret musikteater i Bjärnum og ved RML i Stockholm. Elins tidligere arbejde inkluderer: Sunwing Resorts i Thailand, Grækenland og Tenerife samt 3 år ved Wallmans Golden Hits Stockholm.

Dette er Elins 6. år hos Wallmans.


Kvindelig artist

Hannah ohlsson

Danser

Fødselssted: Gøteborg, Sverige

Uddannelse og arbejde: Hannah har fået sin danseuddannelse ved den Svenske Balletskole i Gøteborg og ved The Royal Swedish Ballet School i Stockholm. Hannah har fået tildelt adskillige stipendier til at fordybe sig i dans, hvilket har givet hende mulighed for at øve sig på forskellige skoler og akademier i byer som København, Paris, Cannes, Brisbane og New York.

Hendes tidligere arbejde inkluderer flere klassiske og neoklassiske balletter med den kongelige svenske ballet, der udfører nutidige dansestykker på tour med Scenkostbolaget / Norrdans. Hun har desuden været ensemble og haft rollen som ”Go-to-Hell Kitty” i Chicago the Musical på Stockholm Stadsteater.

Når Hannah ikke er på scenen, arbejder hun som producent og produktionskoordinator. Hun står for ballet- og danseforestillinger til bl.a. filmreklamer og photoshoots. Hun har også erfaring med at undervise i ballet, pointe, moderne dans og barre klasser.

Dette er Hannahs 1. år i Wallmans Cirkusbygningen.


Mandelig artist

Jacob wiboltt sibirzeff

Danser

Fødselssted: Stockholm, Sverige

Uddannelse og arbejde: Jacob har studeret dans ved Lasse Kühlers danseskole, Base 23 Dance Academy og Luftakrobatik ved en Cirque du Soleil akrobat, der hedder Erica Linz.Jacobs tidligere arbejde inkluderer: Lido på Champs Élysées i Paris, After Dark, Rock The Night, Royal Caribbean International, Princess Cruises, Eurovision Song Contest i Norge (2012-2015), Allsång på Skansen og Let’s Dance.

Dette er Jacobs 2. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Mandlig artist

jean michel helgason

Sanger

Fødselssted: Port-au-Prince, Haiti

Uddannelse og arbejde: Jean Michel har studeret sang ved Ollerrup sang og musikskole. Jean Michels tidligere arbejde inkluderer: X-factor Danmark, Hair musical på Østre Gasværk og rollen som Seaweed i Hairspray i Tivoli.

Dette er Jean Michels 2. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Kvindelig artist

jessica berge

Sanger

Fødselssted: Ärla, Sverige

Uddannelse og arbejde: Allerede som lille pige sang Jessica i kirken. Dette gav hende en masse sangerfaring og scenetid i en tidlig alder. Derudover har hun studeret sang i skolen og sunget i gospelkoret By Grace.

Jessicas tidligere arbejde inkluderer: Sunwing Resorts i Egypten, Gran Canaria og Tenerife.Hun har optrådt med sit soloprojekt, Jessica Berge Duo, og arbejdet hos Wallmans i Sälen skiresort i to sæsoner.

Dette er Jessicas 4. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Mandlig artist

kapser dreyer

Pianist & Musikkaptajn

Fødselssted: Frederiksberg

Uddannelse og Arbejde: Kasper har en Bachelor i Musik og Matematik fra Københavns Universitet og har desuden studeret ved Syddansk Musikkonservatorium.

Kasper har været underviser på forskellige musikskoler og spillet utallige koncerter, både med faste bands og freelance. Han har bl.a. spillet til Dansk Melodi Grand Prix i 2015, på “opvarmningstur” med NAYAH for Stine Bramsen og til Copenhagen jazzfestival.

Dette er Kaspers 2. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Mandlig artist

Magnus emanuelson

Danser

Fødselssted: Uppsala, Sverige

Uddannelse og arbejde: Magnus har studeret ved Balletakademiet i Stockholm. Shows og koncerter inkluderer: Juleshowet Stjärnklart i 2014 og 2015.

Dette er Magnus’ 2. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Mandlig artist

michal nowosadko

Cirkusartist

Fødselssted: Warszawa, Polen

Uddannelse og arbejde: Michal har gået til akrobatik i sportsklubben DKS Targówek Warszawa i Polen.Michałs arbejde inkluderer: Krydstogtskibe, Hippodrome cirkus i England, tv-shows og The Absinthe Tour i Australien, Caesar Palace i Las Vegas, Got Talent og National Theatre i Polen.

Dette er Michałs 2. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Kvindelig artist

rebecka eklund

Danser

Fødselssted: Eskilstuna, Sverige

Uddannelse og arbejde: Rebecka har taget Balletakademiets professionelle danseuddannelse i Stockholm. Hun har desuden konkurreret med det svenske landshold i street dance ved WM og EM.

Dette er Rebeckas 1. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Mandlig artist

Robert lukian

Sanger

Fødselsted: Malmø, Sverige

Uddannelse og arbejde: Robert er en autodidakt sanger, musiker og performer. Robert har arbejdet siden han var 19 år og har været hos Golden Hits i Stockholm i 2 år og hos Wallmans Stockholm i 3 år.

Dette er Roberts 6. år hos Wallmans, men 1 år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Mandlig artist

robin blomgren

Sanger

Fødselssted: Borås, Sverige

Uddannelse og arbejde: Robin tog sin professionelle musicalteater-uddannelse ved Balletakademiet i Göteborg. Shows og koncerter inkluderer: En sæson som entertainer på Sunwing Resort i Alcudia-Mallorca, to år på Park Lane dinnershow i Göteborg og arbejde som freelance sanger og musiker.

Dette er Robins 2. år hos Wallmans.


Kvindelig artist

veera kaijanen

Cirkusartist

Fødselssted: Helsinki, Finland

Uddannelse og arbejde: Veera begyndte at optræde i en alder af 8 år med et lokalt ungdomscirkus Linnanmäki Circus School i hendes hjemby Helsinki. Hun er uddannet fra den professionelle cirkusskole Academie Fratellini i Paris, Frankrig. Direkte efter skolen sluttede Veera Sig til Cirque du Soleil og turnerede med deres show Amaluna i årevis i USA og Canada.

I øjeblikket arbejder Veera som freelancer med hendes særlige numre, linedans & hula hoops, og har arbejdet for eksempel med verdensberømte varieteer i Tyskland som GOP, Schmidts Tivoli og Krystalpalast Variete.Hun har også arbejdet meget i Skandinavien, fx med et moderne kvindeshow kaldet Gynoides the Female Intelligentsia i Stockholm og med finske virksomheder og produktioner som Art Teatro og Winter circus Hurjaruuth.

Udover at optræde live har Veera i løbet af sin karriere også givet hundredvis af tv- og radiointerviews og optrådt live på tv. Nogle af de største highlights er: ‘The Kelly og Michael’ talkshow Oscar-Galla særudgave (Los Angeles, CA), særevent ved Pixar Animation Studios (San Jose, CA) og ved Art Basel-Art Festival i Miami, Florida.

Dette er Veeras 1. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Mandlig artist

zbigniew sobierajski

Cirkusartist

Fødselssted: Ząbki, Polen

Uddannelse og arbejde: Zbigniew dyrkede akrobatik i DKS Targówek Warszawa i Polen. Zbigniews tidligere arbejde inkluderer: Krydstogtskibe, Hippodrome cirkus i England, tv-shows og The Absinthe tour i Australien, Caesar Palace i Las Vegas, Got Talent og National Theatre i Polen.

Dette er Zbigniews 2. år hos Wallmans Cirkusbygningen.


Show team

Showproducer

johan espeland

Creative Director

Kostumedesigner

Karen Christoffersen

Costume Designer

Musical Director

Frederik von wachenfeldt

Musical Director

Ass. Show Producer

albin ljungqvist

Ass. Show Producer