FAQ

Booking og betaling

Hvordan sidder man?

I Cirkusbygningen har vi 4, 6, 8, 10 og 12 personers borde, men ikke alle typer borde findes i alle kategorier.

Størstedelen af bordene er 6- eller 8-mandsborde. Er I færre end 6 personer, må I forvente at skulle dele bordet med et andet selskab, men det kan jo kun blive ekstra festligt (dette gælder oftest, hvis man er 2 personer).

Det vil især være i weekender og i den travle juleperiode (november-december), at mindre selskaber vil skulle dele bord med hinanden.

Af hensyn til brandsikkerheden i Cirkussalen kan vores borde kun have en vis længde og bredde. Dette betyder at man sidder tæt ved bordene, især 8-mands bordene, og vi håber på jeres forståelse for dette.

Ved køb af billetter i kategori nedre A og B kan placeringen blive ved de runde gallaborde ved hovedscenen. Disse borde bliver fjernet ved natklubbens begyndelse kl. 23.00 for at skabe plads til dansegulv.

Kan jeg betale med faktura?

Ja, det kan du godt. Kontakt Customer Care via telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com for at få mere information.

Kan jeg rykke min booking til en anden dag?

Nej, det er som udgangspunkt ikke er muligt at flytte et selskab fra en dag til en anden.

Hvad er inkluderet i prisen?

Garderobe, show, 4-retters middag (Wallmans menu, Vegetar menu eller Vegansk menu) & natklub. Drikkevarer købes separat.

Kan jeg selv bestemme bord?

Til Wallmans Dinnerparty køber man plads i en kategori. Vi kan aldrig garantere et specifik bord eller placering i den valgte kategori, men ønsker er altid velkomne hos Customer Care. Selskaber vil altid placeres samlet i den valgte kategori, men tæller I mere end 8 personer, så kan selskabet blive placeret ved flere borde side by side. Hør mere herom ved billetbestilling hos Customer Care.

Har I en aldersgrænse?

Wallmans Dinnerparty er et helaftensarrangement, der henvender sig til unge og voksne. Aldersgrænsen er min. 6 år, men vi anbefaler ikke at du medbringer børn under 12 år, da der bl.a. kan forekomme høj musik og seksuelle referencer i showet.

Vær opmærksom på at gæster under 18 år skal være i følge med en voksen og ikke må være i natklubben efter kl. 23.00. Af bevillingsmæssige årsager må gæster under 18 år ikke indtage alkohol i Cirkusbygningen. Ved overtrædelse af denne regel kan hele selskabet blive bortvist.

Hvordan betaler jeg?

Booker du dine billetter online via wallmans.dk, betaler du med kort. Kontakter du Customer Care på telefon eller mail for at booke billetter, sker betalingen telefonisk via dit kort eller et betalingslink (vær opmærksom på at beløbet skal betales indenfor 3 hverdage og at der ikke kommer en kvittering, når du benytter denne betalingsmetode).

Hvilke gavekort kan jeg benytte os jer?

Hvis du er så heldig at eje et gavekort til Wallmans Dinnerparty, enten udstedt direkte af os, købt via Ticketmaster, GoDream, GoGift, Smartbox, Truestory.dk (tidligere DuGlemmerDetAldrig) eller lignende, bedes dette oplyses til Customer Care.

Hvor finder jeg min billet?

Vi har et billetfrit system, men du modtager altid en bekræftelse fra os som tak for dit køb. Du skal blot oplyse navnet på den person, der har købt billetterne ved indgangen til salen. Hvis du har opgivet et selskabsnavn, skal dette oplyses.

Vi gør opmærksom på at køb af billetter er bindende, hvilket vil sige at det som udgangspunkt ikke er muligt at flytte et selskab fra en dag til en anden. Se spørgsmålet: Kan jeg afbestille?

Nogen i selskabet sidder i kørestol, hvordan løser vi det?

Du skal altid oplyse os om særlige behov, når du booker billetter.

Kan jeg afbestille?

Afbestilling skal altid ske skriftligt til wecare@wallmans.com.

Ved afbestilling eller reduktion refunderes servicegebyr på DKK 20 pr. person ikke

Godt at vide

Hvor kan jeg parkere?

Når du besøger Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen har du 2 muligheder for parkering.

Har I en dress code?

Dress to impress! I Cirkusbygningen er alle gæster klædt på til en festlig aften, så find dit pæne tøj frem og puds danseskoene.

Vi elsker at vores gæster har forskellig stil og smag, men accepterer ikke klubmærker, rygmærker og politiske budskaber.

Jeg har glemt noget?

Kontakt os via mail lostandfound@wallmans.com.

Der vil blive pålagt et administrationsgebyr for behandling af de glemte sager, som ønskes sendt.

Mad og drikke

Tager I hensyn til allergier?

Ja, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, skal vi blot være informeret herom senest en uge før showdato.

Er drikkevarer inkluderet i prisen?

Nej, drikkevarer skal købes separat. Der er altid mange festglade gæster i Cirkusbygningen og vores barpersonale vil have travlt ved ankomst. Vi anbefaler derfor, at du forudbestiller drikkevarer, så disse vil stå klar på dit bord, når du ankommer.

Kan jeg få opskriften på suppen?

Program og show

Hvornår åbner dørene?

Cirkusbygningen åbner 17.30, hvor der er adgang til foyerens barer og toiletter. Fra klokken 17.50 kan man komme ind til sine reserverede siddepladser i Cirkussalen.

Hvornår starter og slutter Wallmans Dinnerparty?

Wallmans Dinnerparty starter kl. 18.00, men vi anbefaler at man kommer ind i god tid. Kl. ca. 23.00 slutter showet.

Hvornår er der natklub?

Natklubben starter ca. 23.00 alle showdage. Fredage og lørdage er der DJ.
Natklubben er åben for nye gæster fra kl. 23.30. Aldersgrænsen er min. 25 år.

Hvad sker der, hvis jeg kommer for sent?

Kommer man for sent til Wallmans Dinnerparty, kan man ikke påregne at få den fulde menu, da aftenens serveringer følger det fastlagte showprogram.

Er der garderobe?

Ja, der er gratis garderobe for alle gæster. Den er åben fra kl. 17.30 og bemandet gennem hele aftenen.

Husk at passe godt på dit garderobenummer, da dette skal fremvises for at få udleveret den tilhørende jakke.

Det er ikke tilladt at medbringe overtøj og store tasker i Cirkussalen af sikkerhedsmæssige hensyn. Kun små selskabstasker er tilladt. Skal du have opbevaret en større taske i garderoben, kan vagterne i Cirkusbygningen kræve at få fremvist indholdet af tasken.

Skulle dit overtøj eller dine ejendele i garderoben blive beskadiget under dit besøg, erstatter Cirkusbygningen maks. op til 1.000 kr. Dokumentation for at beskadigelsen er sket ved besøget i Cirkusbygningen kan kræves.

Er showet egnet for lysfølsomme?

For de lysfølsomme – f.eks. med epilepsi – gør vi opmærksom på, at showet indeholder et varierende, pulserende lysshow.

Hvor ofte er der nyt show?

En gang om året. Et show spiller fra ultimo august – juni.