Hoteltilbud

En magisk oplevelse med show, middag & hotel

Forkæl dig selv og din kæreste, venner eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans og et skønt hotelophold til særpris!

Oplev Wallmans anmelderroste Dinnerparty og overnat i delt dobbeltværelse på det 4-stjernede The Square med inkluderet morgenmadsbuffet fra kun DKK 1065 pr. person. Wallmans byder på en lækker 4-retters middag med gratis kaffe til desserten, samt en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Efter den lækre mad og spektakulære underholdning slutter festen af i byens største natklub.

Priser

Prisen for et besøg i Wallmans samt en overnatning på Hotel The Square inkluderer Wallmans anmelderroste Dinnerparty VIVA i kategori B, 4-retters middag med Wallmans Menu eller Vegansk/Vegetarisk Menu, natklub, overnatning på et delt Standard værelse & morgenmadsbuffet.

Prisen er pr. person og afhænger af den valgte dato. Se mulige dage samt priser her:

  • Lørdag den 11. februar – DKK 1355,-
  • Torsdag den 16. februar – DKK 1065,-
  • Fredag den 17. februar – DKK 1275,-
  • Lørdag den 18. februar – DKK 1355,-
  • Torsdag den 23. februar – DKK 1065,-
  • Fredag den 24. februar – DKK 1275,-
  • Lørdag den 25. februar – DKK 1355,-

Om Hotel Square

Ønsker du at opholde dig midt i København, og vil du samtidig kunne trække dig tilbage i rolige og stilrene omgivelser? Så giver The Square dig mulighed for begge dele. Det 4-stjernede hotel ligger et stenkast fra Cirkusbygningen og efter en festlig aften kan du træde ind i en varm og rolig atmosfære. Om morgenen kan du nyde en lækker morgenmad på 6. sal, med dejlige lysindfald og en udsigt over byens tage, som er en seværdighed i sig selv. Læs mere her.

Booking

For at bestille skal du kontakte Hotel The Square på telefon 3338 1200 eller ved at sende en e-mail til thesquare@arp-hansen.dk. Book senest dagen før kl.12.00. Du kan ikke booke dette hoteltilbud hos Wallmans, dog kan du opgradere kategori direkte hos os via telefon +45 3316 3700 eller sende en mail til wecare@wallmans.com.

Tilbuddet gælder fra den 12. januar 2023. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt prisændringer.