Sæt kulør på efteråret

Efterårsferie i KBH

Efterårsferie i 2023

Skal efterårsferien være ekstra festlig i år? Så invitér venner og familie til Wallmans Dinnerparty i hjertet af København.

Wallmans Dinnerparty kan opleves i Cirkusbygningen torsdag, fredag og lørdag. Du og dit selskab kan se frem til en fantastisk aften med anmelderrost show, lækker 4-retters middag, natklub – og ikke mindst en unik atmosfære. I får med andre ord en oplevelse i efterårsferien, I sent vil glemme.

Læs mere på denne side for mere information om, hvordan du kan tilbringe din efterårsferie i 2023 hos Wallmans.

Wallmans Dinnerparty i efterårsferien 2023

Wallmans Dinnerparty i efterårsferien er en unik totaloplevelse for både unge og ældre. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, bliver I underholdt af et spektakulært show med efterfølgende natklub. Alt er samlet under ét tag!

Lækker 4-retters middag

Til Wallmans Dinnerparty i efterårsferien 2023 ønsker vi at imødekomme vores gæsters særlige ønsker og præferencer, når det kommer til mad. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige menuer, som du og dit selskab kan nyde under showet. Menuen skal forudbestilles for at sikre, at vi kan tage hensyn til eventuelle allergier eller andre specielle ønsker, du eller dit selskab måtte have.

Vores dygtige kokke er dedikeret til at skabe unikke og velsmagende retter, der ikke kun ser fantastiske ud, men også smager helt fantastisk. Du kan derfor være sikker på, at vores menuer sammensat med sæsonens lækreste rådvarer, så du kan nyde en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Oplev vores anmelderroste show i efterårsferien i 2023

Vores show er et unikt og enestående koncept, der kombinerer musik, dans og akrobatik i en uforglemmelig pakke. Det har taget både gæster og anmeldere med storm.

I kan bl.a. glæde jer til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere.

Uanset om du planlægger en romantisk aften i efterårsferien 2023 med din partner, en sjov aften med vennerne eller familien, så  er Wallmans Dinnerparty det perfekte valg.

Afslut aftenen på vores natklub

Når showet slutter, kan I fortsætte aftenen i Cirkusbygningens natklub. Her kan I danse og feste, og få den perfekte afslutning på en skøn aften.

Vores natklub er det perfekte sted for jer, uanset om I er til de nyeste pophits eller de gamle klassikere. Vores topprofessionelle DJ vil sørge for at musikken spiller, mens vores dygtige bartendere vil lave lækre cocktails og servere jeres yndlingsdrinks.

Overnat på hotel efter festlighederne

Hvis du og dit selskab kommer fra Jylland, Fyn eller Bornholm, eller hvis I simpelthen bare ikke bor tæt på København, kan det være en god idé at forlænge jeres aften i efterårsferien 2023 med et dejligt hotelophold.

Hos Wallmans samarbejder vi med flere fantastiske hoteller i hjertet af København, og derfor kan vi tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med både overnatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Så hvorfor ikke gøre aftenen endnu mere mindeværdig og tage en overnatning på et hotel? På den måde kan I slappe af og nyde jeres ophold i København uden at skulle tænke på transport hjem efter festen.

Se alle vores hotelpakker på denne side.

Køb din billet til vores show i efterårsferien i 2023

Efterårsferien giver ekstra tid til at være sammen med venner og familie – en tid hvor man kan skabe gode minder sammen. Men at planlægge og forberede nye og spændende oplevelser kan være tidskrævende.

Lad os stå for det hele, så du kan slappe af og nyde tiden med dine nærmeste. Vi tilbyder en unik oplevelse i efterårsferien, hvor vi sørger for alt ned til mindste detalje. Vores erfarne personale vil tage sig af alt, så du kan fokusere på at skabe gode minder og have det sjovt med dine gæster.

Book dine billetter til efterårsferien via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online. Så sørger vi for en fantastisk ferieoplevelse for dig og dit selskab.

Vi glæder os til at se dig i efterårsferien 2023!