Oplev CAKE fra 25/8

Nyt show

Ny sæson / Nyt show / Ny fest – CAKE

Gør dig klar! Den 25. august 2023 åbner vi dørene til vores helt nye Dinnerparty: CAKE, fyldt med lækkerier og masser af overraskelser.

Med CAKE sætter vi fokus på, at der altid er noget at fejre, så tag venner, familie og kollegaer med til en fantastisk aften – og fest – i Cirkusbygningen.

Glæd dig til …

… fede fortolkninger af ikoniske navne som Michael Jackson, George Michael og Aqua, nervepirrende akrobatik, forførende dans og et heftigt live-band – alt sammen kombineret med et imponerende sceneshow. Snart kan vi løfte sløret for mere, men én ting er sikker: CAKE bliver et overflødighedshorn af sprøde shownumre!

Det skal fejres!

Har du fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller noget helt fjerde? Traditionen tro fejrer vi aftenens æresgæster med masser af kærlighed, konfetti og ekstra opmærksomhed.

Ny 4-retters menu

Vores Dinnerparty er en fest for alle sanser! Du får serveret den lækreste 4-retters menu, mens du samtidig bliver max underholdt fra alle ender og kanter af vores store Cirkussal. 

Gi’ den gas på dansegulvet

Kom helt op af stolen, når vores store finalenummer fyrer op under hele salen. Finalen sparker samtidig gang i festen i natklubben, hvor du og dit selskab kan gi’ den gas på dansegulvet.

Velkommen til byens største Dinnerparty.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. Se vores menukort – og vælg fra de fem forskellige menuer, der vil gøre din aften til noget helt særligt.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Vi anbefaler desuden at du og dit selskab forudbestiller lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Book billetter

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Wallmans Dinnerparty CAKE spiller torsdag – lørdag fra august 2023 til og med juni 2024. Prisen afhænger bl.a. af hvilken dag og kategori, du vælger.

Er I en større gruppe eller en virksomhed på min. 25 personer, så anbefaler vi for bedst mulig service og placering i salen, at I kontakter Customer Care eller udfylder denne formular.

Program

Kl. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren 

Kl. 17.50 

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen 

Kl. 18.00

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

Kl. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.