En smagsoplevelse udover det sædvanlige

Menu

Til Wallmans Dinnerparty er du og dine venner, familie og kollegaer garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Der vil blive serveret en lækker 4-retters middag, som er lavet specielt til jer af vores professionelle kokke. Middagen kan nydes før, under og mellem de enkelte shownumre.

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af forskellige drikkevarer; gode vine, specialøl og lækre cocktails (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen).

Vores tjenere og serverende artister sørger for, at du og dit selskab bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

Menu frem til 17/6

Menu fra 25/8

Menu – jul

Menu- nytår

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu. På aftenen for dit besøg, er det desuden meget vigtigt, at du straks informerer din tjener om mulige allergier, så vi sammen sikrer os, at de nødvendige hensyn bliver taget.

Vi anbefaler at du forudbestiller lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Øvrige drikkevarer

Vi tilbyder desuden et lækkert udvalg af farverige cocktails og drinkspakker.