Mangler du en idé til årets julefrokost?

Invitér venner, familie og kollegaer til byens største julefrokost: Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Her kan I glæde jer til en fantastisk aften, der byder på anmelderrost show med et twist af jul, lækker 4-retters julemiddag & natklub.

Wallmans Dinnerparty – et sikkert hit til årets julefrokost! 

Julen starter til Wallmans Dinnerparty

… og oplevelsen starter allerede i indgangen. Ude foran Cirkusbygningen bliver du og dit selskab budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere. Inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet, mens du afleverer frakken og får en velkomstdrink.

Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der er pyntet op efter alle julens traditioner.

Show med et twist af jul

Med vores anmelderroste Dinnerparty hylder vi livsglæden og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. 

Glæd dig til blændende musikalske fortolkninger af kunstnere, forførende dans, crazy humor og nervepirrende akrobatik.

I anledning af julen kan du opleve vores traditionsrige julenummer fyldt med herlige julemænd, en højtspringende Rudolf og overdådig scenografi. Kom i julehumør med en perlerække af kendte og elskede julehits: ”Santa Claus is coming to Town”! Det er julefrokost med underholdning, når det er bedst.

Showet kulminerer med en bragende pop-finale, der gør det umuligt at sidde stille: Så er byens bedste fest i gang på dansegulvet!  

Julemenuen

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters julemiddag. 

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans julemenu.

Menuen er endnu ikke klar.

Vi anbefaler desuden at du og dit selskab forudbestiller lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Forsæt aftenen i natklubben

I slutter selvfølgelig aftenen af i natklubben, hvor I kan danse og nyde lækre cocktails natten lang. Her vil vores DJ spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag.

Priser

Billetprisen til Wallmans Dinnerparty inkluderer:

  • Garderobe
  • 4-retters Wallmans julemenu / Vegansk menu / Vegetar menu
  • Spektakulært show med et ekstra julenummer
  • Natklub

Book billetter til julefrokost

Det er desværre ikke muligt at booke billetter til julefrokost 2023 endnu. Kontakt Customer Care via telefon +45 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com for at komme på venteliste.

Wallmans Dinnerparty – jul i Cirkusbygningen spiller onsdag – lørdag i november og december 2023. Priserne varierer alt efter hvilken dag, kategori og menu, du vælger.

Glæd dig til en oplevelse, der fra start til slut byder på latter, spænding og overraskelser – og en masse af tale om bagefter!

Program

Kl. 17.30Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren 
Kl. 17.50 Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen
Kl. 18.00Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene
Kl. 23.00Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.