GAVEKORT TIL EN FORRYGENDE OPLEVELSE

GAVEKORT

Er du en af dem, der leder efter den perfekte gave? Hvis man har alt, er unikke oplevelser altid værdsat højt! 

Med et gavekort til Wallmans Dinnerparty kan du forkæle dig selv eller en, du holder af med en 6-stjernet oplevelse i Københavns mest magiske bygning.

En gavekort oplevelse for alle sanser

Et gavekort til Wallmans Dinnerparty er en fantastisk totaloplevelse, der byder på både show, middag & natklub.

I Wallmans kan du nyde en lækker 4-retters middag og lade dig underholde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på. Vi lover dig en oplevelse, der nok skal blæse dig helt omkuld af forbløffelse – hvad venter du på?

Med et gavekort til Wallmans får du:

Den perfekte gaveidé til alle, der elsker oplevelser

I Wallmans starter oplevelsen allerede ved indgangen – artisterne og den magiske atmosfære venter lige på den anden side af døren.

I Cirkusbygningens storslåede rammer kan du og dit selskab se frem til underholdning ud over det sædvanlige. Vores show byder på et væld af oplevelser, der tæller alt fra sang, dans og akrobatik til comedy. 

Denne sæsons show byder på noget for enhver smag, hvad enten du er til legendarisk rock og store pophits eller har en forkærlighed for stemningsfulde ballader og imponerende cirkusartisteri. 

Et gavekort til Wallmans er derfor en oplagt gaveidé til alle; både par, singler, unge og bedsteforældre. Det er en oplevelsesgave, du ikke kan få andre steder i København.

OPLEVELSESGAVER BLIVER ALDRIG GLEMT 

Det kan være en udfordring at finde den helt rette gave – især hvis modtageren har næsten alt, hvad hjertet begærer. 

Her kan et gavekort til Wallmans Dinnerparty være den perfekte løsning. Overrask fødselaren, vennerne, kæresten eller familien med en unik oplevelsesgave. Gavekortet giver adgang til en fortryllende oplevelse, der byder på en fejring af livet i et festligt samspil mellem musik, smagfulde retter og lækre vine, der tilsammen løfter aftenen til nye højder. 

Giv en gave, der virkelig betyder noget. En gave der giver jer et minde at huske tilbage på.

OPLEVELSER FOR TO HOS WALLMANS 

Gavekortet er en perfekt oplevelse for to. Her er der både plads til at nyde hinanden, showet og de magiske rammer. Vi fejrer kærligheden med jer med en sublim oplevelsesgave for par. 

Månedsdage, årsdage eller bryllupsdage er et sikkert hit hos os. Vi afrunder jeres pragtfulde mærkedag med et skarpt punktum.

HVORFOR ER GAVEKORT TIL OPLEVELSER ET SIKKERT HIT? 

Alle der skal købe en oplevelsesgave ved at det er svært at finde en dato. For passer datoen nu med modtagerens kaldender? Hvis du giver et gavekort til Wallmans Dinnerparty, behøver du ikke bekymre dig om dette.

Du har nemlig helt frie rammer i forhold til indfrielsen – det skal blot være indenfor 3 år af udstedelsesdatoen. Måske er det bedst i weekenden eller er hverdagene at foretrække? Det er fuldstændig op til modtageren, hvis vedkommende har et af de fantastiske gavekort til vores uforglemmelige Dinnerparty. 

Derudover bestemmer I fuldstændig selv, hvilke drikkevarer eller menu i kunne tænke jer. Så kom i gang i dag – der er frit valg på alle hylder.

flot gavekortsæske

Som noget nyt er det nu muligt at købe en flot gavekortsæske, der vil gøre gaven ekstra særlig. Med gaveæsken skal du ikke bekymre dig om indpakningen. Den er allerede festlig og klar til at blive lagt på gavebordet eller under juletræet.

Gavekortsæsken koster DKK 25 og kan købes fysisk i Cirkusbygningen eller ved at kontakte os på telefon 3316 3700. 

Kommer du langvejs fra, men har en oplevelsesgave til Wallmans? Vi skal nok hjælpe dig på plads, så du føler dig godt taget imod. Vi hjælper også med at finde det perfekte hotel inden for rækkevidde. 

Kontakter du os via telefon, betaler du direkte til os under samtalen, hvorefter æsken vil efterfølgende blive sendt med posten (denne løsning koster yderligere DKK 25 i porto). Det er desværre ikke muligt at købe gaveæsken online.

Køb dit gavekort i dag

Få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem du holder af ved at købe et gavekort til oplevelsen over dem alle – Wallmans Dinnerparty. Gavekortet kan købes fysisk i Cirkusbygningen og online på wallmans.dk. (det bliver sendt direkte til din mail som pdf). 

Når du køber et gavekort til Wallmans bliver det udstedt på et specifikt beløb. Modtageren kan derefter selv bestemme sig for dato, menu og drinks. 

Gavekortet gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Har du fået et gavekort?

Gavekort købt via wallmans.dk

Har du fået et gavekort som pdf med en QR kode, der er købt på wallmans.dk? Køb dine billetter online på wallmans.dk. Husk at oplyse gavekortskoden, som står nederst i pdf’en (10-cifret kode med både bogstaver og tal).

Gavekort købt via ticketmaster.dk

Har du fået et gavekort som pdf, der er købt på Ticketmaster?
Køb dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com. Husk at oplyse dit ordrenummer, som står i pdf’en.

Gavekort købt i Cirkusbygningen

Har du fået et gavekort (plastikkort), der er købt i Cirkusbygningen? Book dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon 3316 3700mail wecare@wallmans.com eller online på wallmans.dk. Husk at oplyse dit gavekortsnummer, som står på kortet.

Gavekort købt via en partner

Har du fået et gavekort fra en af vores partnere; SmartBox, GoGift, DuGlemmerDetAldrig eller lign.?
Book dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com. Husk at oplyse dit gavekortsnummer. OBS! Nogle gavekort skal aktiveres før du kan anvende dem hos os.