Gavekort

Den perfekte gave | Et gavekort til Wallmans fyldt med magi og store oplevelser

 

 

Den perfekte gave

ET gavekort er den perfekte gave

Leder du efter den perfekte gave? Hvis man har alt, er unikke oplevelser altid værdsat højt! Med et gavekort til Wallmans Dinnershow kan du forkæle dem, du holder af med en storslået oplevelse i Københavns mest magiske bygning.

En unik oplevelse for samtlige sanser

Et gavekort til Wallmans er en unik totaloplevelse i hjertet af København, der byder på både show, middag og natklub. I Wallmans kan du nyde en 4-retters udsøgt middag og lade dig underholde samt forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

Med et gavekort til Wallmans får du:

  • Flere oplevelser samlet i én gave
  • En gave, der vil blive husket hele livet
  • En gave, hvor den heldige modtager selv kan bestemme dato, menu og drinks

Den perfekte gaveidé til alle, der elsker oplevelser

I Wallmans starter oplevelsen allerede ved indgangen – artisterne og den magiske atmosfære venter lige på den anden side af døren.

Denne sæsons show URBAN NIGHTS byder på noget for enhver smag, hvad enten du er til legendarisk rock og store pophits eller har en forkærlighed for stemningsfulde ballader og imponerende cirkusartisteri. Et gavekort til Wallmans er derfor en oplagt gaveidé til alle; både par, singler, unge og bedsteforældre. Det er en oplevelsesgave, du ikke kan få andre steder i København.

Ny flot gavekortsæske

Som noget nyt er det nu muligt at tilkøbe en flot gavekortsæske, der vil gøre gaven ekstra særlig.
Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festlig og klar til lægge på gavebordet eller under juletræet.

Der medfølger en fin lille folder i æsken, som viser hvad oplevelsen i Wallmans byder på. Gavekortsæsken koster 25 kr. og kan købes sammen med gavekortet fysisk i Cirkusbygningen eller sendes med posten (denne løsning koster yderligere 25 kr. i porto). Det er desværre ikke muligt at købe gaveæsken på Ticketmaster.

Køb dit gavekort i dag

Ønsker du at købe et gavekort til Wallmans, har du 3 forskellige muligheder:

  • Kom forbi Cirkusbygningen i København og køb dit gavekort i billetkontoret.
  • Bestil dit gavekort på telefon 3316 3700 og få det leveret med posten. Det flotte gavekort leveres i en fin kuvert.
  • Køb dit gavekort online på Ticketmaster, og det vil blive sendt direkte til din indbakke.

Når du køber et gavekort til Wallmans, bliver det udstedt på et specifikt beløb. Modtageren kan så selv bestemme sig for dato, menu og drinks – og sikre, at det bliver den perfekte aften ude. Gavekortet gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen. Køber du gavekortet via Wallmans, er gavekortet udformet som et lille plastikkort i kreditkortstørrelse, som passer lige i pungen.

Har du fået et gavekort?

Har du fået et gavekort, der er købt på Ticketmaster (pdf), så skal du booke billetter ved at kontakte Customer Care på telefon 3316 3700 eller ved at sende en e-mail wecare@wallmans.com. Når du bestiller billetter, er det vigtigt at du oplyser dit gavekortsnummer, som står i dokumentet.

Har du fået et gavekort, der er købt i Cirkusbygningen (kort), så kan du booke billetter ved at kontakte Customer Care på telefon 3316 3700ved at sende en e-mail wecare@wallmans.com eller booke online. Når du bestiller billetter, er det vigtigt at du oplyser dit gavekortsnummer, som står i dokumentet.

guide til wallmans nye gaveæske

Folde gaveæske

Folde gaveæske

Folde gaveæske

  1. Har du købt et gavekort til Wallmans og fået det tilsendt via posten, vil du modtage disse to dele i en kuvert.

2. For at samle gaveæsken skal du folde den yderste del af æsken ud, så den er klar til næste skridt.

3. Læg derefter den inderste del af gaveæsken ind i den ydersted del (som du lige har foldet ud) og fold den inderste del ud så de danner en firkantet æske.

Folde gaveæske

Folder til gaveæske

4. Når alt dette er gjort har du din gaveæske. Klar og parat til at lægge på gavebordet.

Som en ekstra bonus medfølger der en fin lille folder, som kan ligges ind i gaveæsken. Folderen er en forsmag på Wallmans Dinnershow og hvad aftenen byder på.