Gavekort

Den perfekte gave | Et gavekort til Wallmans fyldt med magi og store oplevelser

 

 

Den perfekte gave

ET gavekort er den perfekte gave

Leder du efter den perfekte gave? Hvis man har alt, er unikke oplevelser altid værdsat højt! Med et gavekort til Wallmans Dinnerparty kan du forkæle dem, du holder af med en storslået oplevelse i Københavns mest magiske bygning.

En unik oplevelse for samtlige sanser

Et gavekort til Wallmans Dinnerparty er en unik oplevelse i hjertet af København, der byder på både show, middag og natklub. I Wallmans kan du nyde en fantastisk 4-retters middag og lade dig underholde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

Med et gavekort til Wallmans får du:

  • Flere oplevelser samlet i én gave
  • En gave, der vil blive husket hele livet
  • En gave, hvor den heldige modtager selv kan bestemme dato, menu og drinks

Den perfekte gaveidé til alle, der elsker oplevelser

I Wallmans starter oplevelsen allerede ved indgangen – artisterne og den magiske atmosfære venter lige på den anden side af døren.

Denne sæsons show CARNIVAL byder på noget for enhver smag, hvad enten du er til legendarisk rock og store pophits eller har en forkærlighed for stemningsfulde ballader og imponerende cirkusartisteri. Et gavekort til Wallmans er derfor en oplagt gaveidé til alle; både par, singler, unge og bedsteforældre. Det er en oplevelsesgave, du ikke kan få andre steder i København.

Ny flot gavekortsæske

Som noget nyt er det nu muligt at tilkøbe en flot gavekortsæske, der vil gøre gaven ekstra særlig.
Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festlig og klar til lægge på gavebordet eller under juletræet.

Der medfølger en fin lille folder i æsken, som viser hvad oplevelsen i Wallmans byder på. Gavekortsæsken koster 25 kr. og kan købes sammen med gavekortet fysisk i Cirkusbygningen eller sendes med posten (denne løsning koster yderligere 25 kr. i porto). Det er desværre ikke muligt at købe gaveæsken online.

Køb dit gavekort i dag

Køb dit gavekort online på wallmans.dk, så får du det tilsendt som en pdf til din mail. Når du køber et gavekort til Wallmans, bliver det udstedt på et specifikt beløb. Modtageren kan så selv bestemme sig for dato, menu og drinks – og sikre, at det bliver den perfekte aften ude. Gavekortet gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Book nu

Har du fået et gavekort?

Gavekort købt via wallmans.dk (pdf)
Har du fået et gavekort med en QR kode, som er købt online på wallmans.dk (pdf)? Book dine billetter online på wallmans.dk. Når du bestiller billetter, er det vigtigt at du oplyser gavekortskoden, som står nederst i pdf’en (10-cifret kode med både bogstaver og tal).

Gavekort købt via ticketmaster.dk (pdf)
Har du fået et gavekort, der er købt på Ticketmaster (pdf)? Book dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon 3316 3700 eller ved at sende en mail til wecare@wallmans.com. Når du bestiller billetter, er det vigtigt at du oplyser dit gavekortsnummer, som står i pdf’en.

Gavekort købt i Cirkusbygningen (plastikkort)
Har du fået et gavekort, der er købt i Cirkusbygningen (plastikkort)? Book dine billetter ved at kontakte Customer Care på telefon 3316 3700ved at sende en mail til wecare@wallmans.com eller booke online på wallmans.dk. Når du bestiller billetter, er det vigtigt at du oplyser dit gavekortsnummer, som står på kortet.