Der er kærlighed i luften!

Valentinsdag den 14. februar 2023 er den særlige dag i løbet af året, hvor kærligheden er i højsædet. Det kan du markere med ekstra romantik og magi ved at købe et gavekort til Wallmans Dinnerparty.

Den perfekte gave til Valentinsdag

Overrask din kæreste, bedste ven eller søster med et gavekort til Wallmans Dinnerparty på Valentinsdag. Her i Cirkusbygningen kan I glæde jer til en romantisk aften med lækker 4-retters middag, et anmelderrost show & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

I kan bl.a. se frem til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere såsom Elvis & ABBA.

Mellem hvert shownummer er der pauser, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen alle indtrykkene fra showet.

Efter I har nydt jeres middag, kulminerer showet med et brag af en pop-finale med MAX party, som samtidig sparker gang i festen i natklubben. Her kan du og din udkårne danse og nyde lækre cocktails til langt ud på natten. Vores DJ vil spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag, som med garanti kan sætte gang i dansegulvet.

Forlæng den gode oplevelse

Hvis du ønsker at forlænge oplevelsen, så er det oplagt at kombinere en aften til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen med et skønt weekendophold.

Vi samarbejder med en perlerække af hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Køb billetter til en romantisk Valentinsdag

Hvem skal du forkæle med en fantastisk oplevelse på Valentinsdag? Køb dit gavekort til Wallmans Dinnerparty via telefon +45 3316 3700wecare@wallmans.com eller online her.

Varmt velkommen til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen!