Valentine's Day 2024

Der er kærlighed i luften!

Valentine’s Day den 14. februar er den særlige dag i løbet af året, hvor kærligheden er i højsædet. Det kan du markere med ekstra romantik og magi ved at købe et gavekort til Wallmans Dinnerparty.

Anmelderrost show

Overrask din kæreste, bedste ven eller søster med et gavekort til Wallmans anmelderroste Dinnerparty på Valentine’s Day. Her i Cirkusbygningen kan I glæde jer til en romantisk aften med lækker 4-retters middag, et anmelderrost show & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

I kan bl.a. se frem til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere.

Lækker 4-retters middag

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. 

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu. 

Efter I har nydt jeres middag, kulminerer showet med et brag af en finale med MAX party, som samtidig sparker gang i festen i natklubben. Her kan du og din udkårne danse og nyde lækre cocktails, mens vores DJ vil spiller de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag.

Forlæng den gode oplevelse

Hvis du ønsker at forlænge oplevelsen, så er det oplagt at kombinere en aften til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen med et skønt weekendophold.

Vi samarbejder med en perlerække af hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Køb billetter til en romantisk Valentine’s Day 2024

Hvem skal du forkæle med en fantastisk oplevelse på Valentine’s Day? Køb dit gavekort til Wallmans Dinnerparty via telefon +45 3316 3700wecare@wallmans.com eller online her.

Varmt velkommen til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen!