14. februar

Valentinsdag

 

 

Find billetter Show, middag & natklub

Forkæl din udkårne med en romantisk aften til Wallmans Dinnershow. Køb et gavekort og få en uforglemmelig Valentinsdag i Cirkusbygningen.

Fejr Valentinsdag i Wallmans

I Wallmans elsker vi at fejre små som store begivenheder. Hvert år glæder vi os til at fejre Valentinsdag og skabe rammerne for en hyggelig og romantisk aften i selskab med dygtige entertainere.

Valentinsdag fejres den 14. februar, og er den dag på året, hvor kærligheden er ekstra i fokus. Det markerer vi her i Wallmans med romantik, magi og ekstraordinære oplevelser!

DEN PERFEKTE VALENTINSDAG GAVE

Overrask dit livs udkårne på selve Valentinsdag den 14. februar med billetter til Wallmans storslåede Dinnershow. I weekenden efter Valentinsdag den 15. og 16. februar skruer vi op for kærligheden i vores smukke Cirkussal og står klar til at forkæle dig og din Valentine.

I Cirkussalen under den storslåede kuppel, kommer alle dine sanser i spil i løbet af fire timer, hvor I både skal nyde en udsøgt 4-retters valentines menu og et fantastisk show. Læs mere om showet her.

LAD ROMANTIKKEN FORTSÆTTE TIL LANGT UD PÅ NATTEN

Når I er færdige med at nyde jeres valentines menu kulminerer showet i en kæmpe finale, som åbner op for den perfekte mulighed for at fortsætte festen i natklubben. Her kan du og din udkårne danse og nyde lækre cocktails til langt ud på natten. Vores DJ vil spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag, som med garanti kan sætte gang i dansegulvet.

VALENTINSDAG: EN WEEKEND I KÆRLIGHEDENS TEGN

Hvis I ønsker at fejre Valentinsdag og kærligheden hele weekenden, eller hvis I kommer langvejs fra, er det oplagt at kombinere en aften i Wallmans med et skønt weekendophold.

Vi samarbejder med en perlerække af hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnershow.

Læs mere om vores hotelpakker til Valentinsdag her.

BOOK BILLETTER TIL EN ROMANTISK VALENTINSDAG

Skal du forkæle kæresten med en romantisk overraskelse på Valentinsdag? Book dine billetter på 3316 3700, wecare@wallmans.com eller online her.

Du er også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen. Så kan vi sammen planlægge og bestille den helt perfekte pakke til Valentinsdag.

Showet spiller torsdag – lørdag. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.

GØR VALENTINSDAG GAVEN EKSTRA SÆRLIG

Som noget nyt er det nu muligt at tilkøbe en flot gavekortsæske, som vil gøre din Valentinsdag gave ekstra særlig. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festligt pakket ind, så du kan give den til din udkårne på Valentinsdag.

Gaveæsken koster 25 kr. og kan købes sammen med gavekortet fysisk i Cirkusbygningen eller sendes med posten (dette koster yderligere 25 kr. i porto).

Wallmans byder varmt velkommen til Valentinsdag i Cirkusbygningen!