Vi fejrer kærligheden den 14. februar

Valentine’s day

Fejr valentine’s day i Wallmans

Der er kærlighed i luften! Fredag den 14. februar fejer vi Valentine’s Day i Wallmans med ekstra romantik, magi og overraskelser. Så invitér din kæreste, bedste ven eller søster med til en helt særlig aften.

★ Få 20% rabat på Wallmans Dinnerparty + kaffe og Sweet Valentines cocktail ★

Tilbuddet gælder til kategori A (øvre og nedre) og B med Wallmans menu eller Vegansk menu. Pris fra DKK 769 pr. person (kategori B, fredag)

Som ekstra forkælelse vil du blive budt velkommen med pink bobler leveret af Winesellers, og på dit bord venter der lækre Valentines-chokolader fra Anthon Berg.

BOOK BILLETTER TIL EN ROMANTISK VALENTINe’s day

Kontakt os på telefon 3316 3700, send en mail til wecare@wallmans.com eller book online. Husk at oplyse bookingkoden “Fordelval20”. Book senest den 28. januar 2020.

Se priser og salsplan her.

HUSK! Vi tilbyder særlige ungdomspriser i Wallmans: 40% rabat på ikke rabatteret pris for gæster til og med 25 år. Læs mere her.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer og prisændringer.