vi fejrer kærligheden

Valentinsdag

Der er kærlighed i luften! I Wallmans elsker vi at fejre små som store begivenheder, så hvert år glæder vi os selvfølgelig til at fejre Valentinsdag. Valentinsdag den 14. februar 2023 er den særlige dag i løbet af året, hvor kærligheden er i højsædet. Det markerer vi her i Wallmans med ekstra romantik, magi og overraskelser.

DEN PERFEKTE valentins dag

Invitér din kæreste, bedste ven eller søster til Wallmans Dinnerparty på Valentinsdag. Her i Cirkusbygningen kan I glæde jer til en romantisk aften med lækker 4-retters middag, et 6-stjernet show med de største hits fra nogle af tidens største kunstnere, akrobatik, humor, artister på live-instrumenter og meget mere. 

Mellem hvert shownummer er der pauser, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen alle indtrykkene fra showet.

Menuen til Valentinsdag skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans menu. 

LAD ROMANTIKKEN FORTSÆTTE TIL LANGT UD PÅ NATTEN

Når I har nydt jeres middag kulminerer showet i en kæmpe finale, som er den perfekte mulighed for at fortsætte festen i natklubben. Her kan du og din udkårne danse og nyde lækre cocktails til langt ud på natten. Vores DJ vil spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag, som med garanti kan sætte gang i dansegulvet.

VALENTINSDAG: EN WEEKEND I KÆRLIGHEDENS TEGN

Hvis I ønsker at fejre Valentinsdag og kærligheden hele weekenden, eller hvis I kommer langvejs fra, er det oplagt at kombinere en aften i Cirkusbygningen med et skønt weekendophold.

Vi samarbejder med en perlerække af hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

KØb billetter til en romantisk valentinsdag

Hvem skal du forkæle med en romantisk aften? Køb dine billetter til Wallmans Dinnerparty på 3316 3700, wecare@wallmans.com eller online her.

Varmt velkommen til Valentins dag i Cirkusbygningen!