Oplev VIVA frem til 17/6

Showet

Viva Wallmans

Gør dig klar til et brag af en aften! Med vores anmelderroste Dinnerparty VIVA hylder vi livet og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. Så saml venner, familie og kollegaer til en fantastisk aften ude – lige i hjertet af København.

Glæd dig bl.a. til blændende musikalske fortolkninger af nogle af Elvis’ største hits, et festligt ABBA-sing along med et lille udvalg af gæsternes favoritter, et heftigt live-band, dans, humor og akrobatik i verdensklasse.

Vi tager dig med på en fantastisk rejse, der bl.a. fører dig til De Brølende 20’eres dekadente univers, over en sjælfuld soul-session til et hot – og ikke mindst vådt – badekarsnummer.

Mens du nyder aftenens mange shownumre, får du og dit selskab serveret en lækker 4-retters middag. Men pas på, du ikke får en artist i suppen! Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri af et show rundt om dig og fra alle ender og kanter af Cirkussalen.

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller måske en skilsmisse? I vores særlige fejringsnummer overdynger Dolly Parton – aka vores skønne værtinde Megan Moore – aftenens æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse. VIVA alle vores kære Wallmans-gæster!

VIVA kulminerer med et brag af en pop-finale med MAX party, som samtidig sparker gang i festen i natklubben. Velkommen til Wallmans Dinnerparty. 

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af unge og voksne. Der forekommer sprogbrug med seksuelle referencer. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Menu

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. Se vores menukort – og vælg fra de seks forskellige menuer, der vil gøre din aften til noget helt særligt.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu.

Vi anbefaler desuden at du og dit selskab forudbestiller lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Book billetter

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Wallmans Dinnerparty VIVA spiller torsdag – lørdag fra august 2022 til og med juni 2023. Prisen afhænger bl.a. af hvilken dag og kategori, du vælger.

Er I en større gruppe eller en virksomhed på min. 25 personer, så anbefaler vi for bedst mulig service og placering i salen, at I kontakter Customer Care eller udfylder denne formular.

Program

Kl. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren 

Kl. 17.50 

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen 

Kl. 18.00

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

Kl. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.