Magiske øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Efterårsferien er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Den perfekte aften med middag, show & natklub

Der er efterår i luften og efterårsferien står for døren. Invitér familie eller venner med til en fantastisk oplevelse, der byder på anmelderrost show, 4-retters middag & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

Glæd jer bl.a. til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere såsom Elvis & ABBA.

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Efter I har nydt jeres middag, kulminerer showet med et brag af en pop-finale med MAX party, som samtidig sparker gang i festen i natklubben.

Forlæng oplevelsen i København

Hvis I er fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aftenen med et skønt hotelophold. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Bestil hotelophold og Wallmans Dinnerparty som én samlet pakke!

Book billetter til Wallmans Dinnerparty i efterårsferien

Skal dem du holder af forkæles med en fantastisk oplevelse i efterårsferien? Book billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Vi glæder os til at se jer til et vidunderligt efterårseventyr i Cirkusbygningen!