Magiske øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Efterårsferien 2022 er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Den perfekte aften med middag, show & natklub

Der er efterår i luften og efterårsferien står for døren. Invitér familie eller venner med til en fantastisk oplevelse, der byder på anmelderrost show, 4-retters middag & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

Glæd jer bl.a. til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere såsom Elvis & ABBA.

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Efter I har nydt jeres middag, kulminerer showet med et brag af en pop-finale med MAX party, som samtidig sparker gang i festen i natklubben.

Forlæng oplevelsen i København

Hvis I er fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aftenen med et skønt hotelophold. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Bestil hotelophold og Wallmans Dinnerparty som én samlet pakke!

Book billetter til Wallmans Dinnerparty i efterårsferien

Skal dem du holder af forkæles med en fantastisk oplevelse i efterårsferien? Book billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Vi glæder os til at se jer til et vidunderligt efterårseventyr i Cirkusbygningen!