Sæt kulør på efteråret

Efterårsferie 2023

Magiske øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Efterårsferien er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Spilledage i efterårsferien 2023

  • Torsdag den 19. oktober
  • Fredag den 20. oktober
  • Lørdag den 21. oktober
  • Torsdag den 26. oktober
  • Fredag den 27. oktober
  • Lørdag den 28. oktober

Anmelderrost show

Sæt kulør på efteråret! Invitér familie eller venner til Wallmans anmelderroste Dinnerparty i efterårsferien. Glæd jer til en fantastisk oplevelse, der byder på fantastisk show, 4-retters middag & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

Showet byder bl.a. på musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere.

Lækker 4-retters middag

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. 

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu. 

Efter I har nydt jeres middag, kulminerer showet med et brag af en finale, som samtidig sparker gang i festen i natklubben.

Forlæng oplevelsen i København

Hvis I er fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aftenen med et skønt hotelophold. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Lige nu har vi et særtilbud med hotel The Sqaure. Bestil hotelophold og Wallmans Dinnerparty som én samlet pakke!

Book billetter til Wallmans Dinnerparty i efterårsferien 2023

Skal dem du holder af forkæles med en fantastisk oplevelse i efterårsferien? Book billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Vi glæder os til at se jer til et vidunderligt efterårseventyr i Cirkusbygningen!