Show, middag & natklub

Vinterferie 2024

Fortryllende øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Vinterferien er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med en sjov og uforglemmelig oplevelse: Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen.

Spilledage i vinterferien 2024

Spilledage er ikke fastlagt endnu.

Anmelderrost show

Invitér familie eller venner til Wallmans anmelderroste Dinnerparty i vinterferien. Glæd jer til en fantastisk oplevelse, der byder på fantastisk show, 4-retters middag & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

Showet byder bl.a. på musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere.

Lækker 4-retters middag

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters middag. 

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller lignende, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu. 

Efter I har nydt jeres middag, kulminerer showet med et brag af en finale med MAX party, som samtidig sparker gang i festen i natklubben. Her kan I danse og nyde lækre cocktails, mens vores DJ spiller de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag.

Forlæng oplevelsen i København

Hvis I fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aftenen med et skønt hotelophold. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Bestil hotelophold og Wallmans Dinnerparty som én samlet pakke!

Book billetter til Wallmans Dinnerparty i vinterferien 2024

Har du besluttet dig for en oplevelsesrig vinterferie hos os? Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her.

Vi glæder os til at se jer til et magisk vintereventyr i Cirkusbygningen!