Fortryllende øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Vinterferien 2023 er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med en sjov og uforglemmelig oplevelse i Cirkusbygningen.

Den perfekte aften med middag, show & natklub

Invitér familie eller venner til Wallmans Dinnerparty i vinterferien. Glæd jer til en fantastisk oplevelse, der byder på anmelderrost show, 4-retters middag & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

Showet byder bl.a. på musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere såsom Elvis & ABBA.

Mellem hvert shownummer er der pause, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen og hinandens selskab.

Efter I har nydt jeres middag, kulminerer showet med et brag af en pop-finale med MAX party, som samtidig sparker gang i festen i natklubben.

Forlæng oplevelsen i København

Hvis I fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aftenen med et skønt hotelophold. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty.

Bestil hotelophold og Wallmans Dinnerparty som én samlet pakke!

Book billetter til Wallmans Dinnerparty i vinterferien

Har du besluttet dig for en oplevelsesrig vinterferie hos os? Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Vi glæder os til at se jer til et magisk vintereventyr i Cirkusbygningen!