Invitér dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere på Business Break i Wallmans til show, middag & natklub – alt under ét tag! Hvad enten dine gæster tæller 2, 10, 25 eller 200, så er du sikker på at give dem alle en fantastisk aften, hvor der også er rig mulighed for at tale forretninger.

En tidligere gæst udtaler: “Konceptet fungerer rigtig godt, når du gerne vil underholdes og samtidig gerne vil have mulighed for at tale forretning,” Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Seat.

4-retters middag med show

I Wallmans er du garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige. Nyd en lækker 4-retters middag, der er særligt sammensat af vores professionelle kokke og oplev vores serverende artister, som underholder fra alle leder og kanter af salen. Du kan med andre ord se frem til en totaloplevelse, der imponerer og forbløffer selv den mest berejste verdensmand.

Børsen skriver bl.a.:  “Denne engelsksprogede stjerneforestilling er en oplagt sag for virksomheder og deres udenlandske gæster (…) En ubetinget overskudsaften,” Lars Wallenberg, Børsen.

Celebration

Fejrer dit firma en særlig anledning, som en fødselsdag, et jubilæum eller en fusion, så har I mulighed for at få jeres firmanavn på vores storskærm og derved sætte ekstra spot på fejringen. Husk at gøre opmærksom på dette, når du booker jeres Business Break.

Book Business Break

Kontakt os via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller send en forespørgsel, hvis du er interesseret i at holde et firmaarrangement hos os.