Invitér dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen – et perfekt Business Break med alt under ét tag! Hvad enten dit selskab er 2, 10, 25 eller 200 personer, så kan du give dem alle en spektakuær oplevelse, hvor der også er rig mulighed for at tale forretninger.

4-retters middag med anmelderrost show

Til Wallmans Dinnerparty er du og dit selskab garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige. I kan glæde jer til en fantastisk aften, der byder på anmelderrost show, 4-retters middag & natklub. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

Du kan med andre ord se frem til en totaloplevelse, der imponerer og forbløffer selv den mest berejste verdensmand.

Børsen skriver bl.a.: “Denne engelsksprogede stjerneforestilling er en oplagt sag for virksomheder og deres udenlandske gæster (…) En ubetinget overskudsaften,” Lars Wallenberg, Børsen.

Celebration

Fejrer dit firma en særlig anledning, f.eks. en fødselsdag eller et jubilæum? Så har I mulighed for at få jeres firmanavn på vores storskærm og derved sætte ekstra spot på fejringen. Husk at gøre opmærksom på dette, når du booker jeres Business Break.

Book Business Break

Kontakt os via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller send en forespørgsel, hvis du er interesseret i at holde et Business Break hos os.

Vil du invitere dit selskab på en velkomstdrink i vores foyer inden showet starter? Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder.